Bebeğin kafası 4 hafta önde ..

nsmnoname

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
87
-10
34
Böyle bi sorun yaşayıp sağlıklı doğum yapan oldu mu lütfen yardım , 31 haftalık hamileyim bebeğin kafası çok büyük diye riskli gebeliğe sevk etti inanılmaz üzgünüm .

Böyle bi sorun yaşayıp sağlıklı doğum yapan oldu mu lütfen yardım , 31 haftalık hamileyim bebeğin kafası çok büyük diye riskli gebeliğe sevk etti inanılmaz üzgünüm .
Canım bende takvime göre 30 haftalık hamileyim bebeğin diğer yerleri yani kolu bacağı karni 32 hafta çıkıyor başı 34 hafta. Doktor normal iri bebek olacak dedi ama bende bı korkuyorum

Canım aynı durumdayız 30 haftalık hamileyim BDP yani kafaasi 34 hafta. Vücudunun diğer yerlerinde 32 hafta çıkıyor. Evham yapma ben iki farklı çok iyi doktora sordum normal dedi. Zaten beyinde bı sıkıntı olsa çok net görünürmus. Su toplama vs. Yoksa sıkıntı olmuyormuş. Sadece bebislerimiz koca kafalı olacak. Tek sorun normal doğum zor olabilirmis

Canım aynı durumdayız 30 haftalık hamileyim BDP yani kafaasi 34 hafta. Vücudunun diğer yerlerinde 32 hafta çıkıyor. Evham yapma ben iki farklı çok iyi doktora sordum normal dedi. Zaten beyinde bı sıkıntı olsa çok net görünürmus. Su toplama vs. Yoksa sıkıntı olmuyormuş. Sadece bebislerimiz koca kafalı olacak. Tek sorun normal doğum zor olabilirmis
Evet canı ben duramadım hemen kendi doktoruma gittim randevuyu beklemeden geçen hafta . O da aynen öyle söyledi sadece yarım cm ölçü haftalar farkediyo kafaya takılacak biriey yok dedi ama şimdi de doktorumu bata kızdırdım sanki güvenmeyip başla yere gitmiş gibi oldu bugünki kontrolümde baya trpkiliydi mesela bebek geçen haftayla aynı çıkmış . Sorunca çünkü her hafta usg ye girilmrz normal dedi 😄doktoru kızdırdık durduk yere . Napalım bebeğim sağlıklı olsun da amaaan

Merhaba 31.haftada gittiğimizde benim de 4 haftaya yakın önden çıktı . Doktor benim de başımın büyük olduğunu bir problem olmadığını söyledi . Açıkçası bir de daha geçen hafta ultrasona girmiştim . O zaman 1 hafta önden çıkmıştı . Yorum yapan arkadaşlar bir sorun yaşadınız mı bununla ilgili ? Başka bir doktora gidip bir daha mı ölçtürtsem acaba .

Canım bende takvime göre 30 haftalık hamileyim bebeğin diğer yerleri yani kolu bacağı karni 32 hafta çıkıyor başı 34 hafta. Doktor normal iri bebek olacak dedi ama bende bı korkuyorum
Merhaba , benim bebeğimin de kafası 4 hafta önden gidiyor
Doğumda bir problem oldu mu?

X