Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 1 haftadır içimde tuhaf bişeyler oluyor :) Kramp tarzında anlık bişey, 2-3 dk sonra başka bir yerde hissediyorum o ağrıyı.Gaz ağrısı olabilirmi? Ama çok sık yaşamaya başladım.Sizce bebeğin hareketlerimi.
Son 1 haftadır içimde tuhaf bişeyler oluyor :) Kramp tarzında anlık bişey, 2-3 dk sonra başka bir yerde hissediyorum o ağrıyı.Gaz ağrısı olabilirmi? Ama çok sık yaşamaya başladım.Sizce bebeğin hareketlerimi.
ben de hissetmek istiyorum artık kuzumu ama sanırım daha vakti var:)
bende haftada bir iki kere karnımda seyirme hissediyorum..ama gaz gibi değil sancı gibi de değil...değişik bir şey ama son birkaç gündür hiç hissetmedim...((
doktora bugün kontorole gittim çok şükür herşey yolunda ama birde azıcık hareketini hissttirse kerata...
cinsiyetinide göremedik zaten ,yavrum uyuşuk bir bebek olacak galiba:))))[/QU
Ne güzellll doğum tarihlerimiz aynı :) aynı takvimi takip etcez demektir mutlu oldum aynı durumda olan birisiyle karşılaştığım için:)
merhabalar,
ben de son iki üç gündür karnımın çeşitli yerlerinde böyle hafif bıçak saplanması gibi ağrılar hissediyorum ve endişe duyuyorum. bebeğe birşey mi oluyor diye. Yoksa bunlar onun hareketi de ben mi anlamıyorum. bir de dediğim bu son iki üç gündür baya yoruluyorum. yorgunluktan mı oluyor anlamıyorum. ilk hamileliğim sizce hareketleri anlayibileceğim kadar büyümüş müdür?
ben 20. haftadayım ama hala bişey hissetmiyorum. bazen bişeyler oluyor ama gaz mı kramp mı yorgunluk mu yoksa bebeişim mi bilemiyorum