Bebeğin ilk hareketleri...

1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
83
0
Son 1 haftadır içimde tuhaf bişeyler oluyor :) Kramp tarzında anlık bişey, 2-3 dk sonra başka bir yerde hissediyorum o ağrıyı.Gaz ağrısı olabilirmi? Ama çok sık yaşamaya başladım.Sizce bebeğin hareketlerimi.

Son 1 haftadır içimde tuhaf bişeyler oluyor :) Kramp tarzında anlık bişey, 2-3 dk sonra başka bir yerde hissediyorum o ağrıyı.Gaz ağrısı olabilirmi? Ama çok sık yaşamaya başladım.Sizce bebeğin hareketlerimi.

ben hamileyken dr bana 18. haftada kelebek gibi şeyler hissedersin demişti sanırım seninde 18. haftan bebişin sana ben burdayım anne diyor. ne güzel.bu arada şeker ve çikolota yersen daha çok hareketlenir.ultrasona girerken ben çikolata yiyodum resmen içimde oyun oynuyodu..
Sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım..

teşekkür ederim. ama tatlıyla pek aram yok zorlada olsa yiyemiyorm :)

doktoruma sorduğumda bana 18.haftadan sonra hissedersin demişti bağırsak hareketine aldanma demişti, benimde daha zamanım var ama sabırsızlanıyorum :) seninki ya bağırsak ya da bebek hareketi bence haftaya anlarsın

canim benim kasiklarimda agri oluyordu gaz agrisi oluyordu bazen daha sonra idarar tahlili yaptirdim ve azicik enfeksyon buldular idrarimda ..yani bebek hareketine kramp gibi demissin ya, o yuzden aciklama yaptim. Bence bebek hareketleri kramp gibi olmuyor. Gerci herkes bebek hareketlerini farkli tasvir ediyor canim. Bende hic kelebek hissi olmamisti..daha cok icerden biri parmak durtuyor gibi, gobek seyirmesi gibi bir his olusmustu bende. Ilk hareketlerinde anlamadim ne oldugunu ama daha sonradan hep oldugunda ne oldugunu anliyorsun canim…
:KK16:

ben de hissetmek istiyorum artık kuzumu ama sanırım daha vakti var:)

aslında dün uzanıp elimi göbeğimin alt kısmına koydum bilmiyorum belki de çok hissettiğim için mi:) böyle sanki kalp atışı gibi minik minik vuruş hissettim sonra kaybldu acaba bazı arkadaşların balon ptlıyo gibi hissedilio ddediği bu mu:) yoksa benim bilinç altım bana oyun mu oynuyo:)

bende haftada bir iki kere karnımda seyirme hissediyorum..ama gaz gibi değil sancı gibi de değil...değişik bir şey ama son birkaç gündür hiç hissetmedim...:KK43:((

doktora bugün kontorole gittim çok şükür herşey yolunda ama birde azıcık hareketini hissttirse kerata...

cinsiyetinide göremedik zaten ,yavrum uyuşuk bir bebek olacak galiba:))))

bende haftada bir iki kere karnımda seyirme hissediyorum..ama gaz gibi değil sancı gibi de değil...değişik bir şey ama son birkaç gündür hiç hissetmedim...:KK43:((

doktora bugün kontorole gittim çok şükür herşey yolunda ama birde azıcık hareketini hissttirse kerata...

cinsiyetinide göremedik zaten ,yavrum uyuşuk bir bebek olacak galiba:))))[/QU

Ne güzellll doğum tarihlerimiz aynı :) aynı takvimi takip etcez demektir mutlu oldum aynı durumda olan birisiyle karşılaştığım için:)

Bende17.haftamdayim ultrasyona girdigimizde kipir kipir hareket ediyor ama malesef ben hicbir sey hissetmiyorum sanirim bir kac hafta daha beklemem gerekecek

merhabalar,
ben de son iki üç gündür karnımın çeşitli yerlerinde böyle hafif bıçak saplanması gibi ağrılar hissediyorum ve endişe duyuyorum. bebeğe birşey mi oluyor diye. Yoksa bunlar onun hareketi de ben mi anlamıyorum. bir de dediğim bu son iki üç gündür baya yoruluyorum. yorgunluktan mı oluyor anlamıyorum. ilk hamileliğim sizce hareketleri anlayibileceğim kadar büyümüş müdür?

Son düzenleme:
merhabalar,
ben de son iki üç gündür karnımın çeşitli yerlerinde böyle hafif bıçak saplanması gibi ağrılar hissediyorum ve endişe duyuyorum. bebeğe birşey mi oluyor diye. Yoksa bunlar onun hareketi de ben mi anlamıyorum. bir de dediğim bu son iki üç gündür baya yoruluyorum. yorgunluktan mı oluyor anlamıyorum. ilk hamileliğim sizce hareketleri anlayibileceğim kadar büyümüş müdür?

Kacinci haftandasin ilk gebelikte genelde 20.haftada hissedilmeye baslaniyormus

18. haftadayım. doktorla telefonda konustum hareket olabilir dedi. ama biraz da yoruldum iki üç gündür ya ondan mı oluyor diyorum. mesela bugün evdeyim pek bir farketmedim öyle ağrı falan

merhaba ben de zaman zaman bir kipirti hissediyorum ama hareketleri mi gaz mi bilemiyorum yalniz dun doktora gittigimizde sedyenin uzerine uzandim bir de baktim karnimin sadece sol kismi sismis...doktoru da gulumsetti cok hareketli acele etme daha erken ilk gebelik oldugu icin diyor ama biz sabirsiziz

ben yaklasik iki gündür bariz bir tekme hisseder oldum. iki gün önce biraz çükolata yiyp uzanmıştım ve karnım ufak bir tepecik oluştu anlık. anladım ki minik hareket halinde. daha önce hissettiğim ağrılardan biraz farklıydı. belki de onlar yorgunluktan dolayı olan ağrılardı...

ben 20. haftadayım ama hala bişey hissetmiyorum. bazen bişeyler oluyor ama gaz mı kramp mı yorgunluk mu yoksa bebeişim mi bilemiyorum

ben 20. haftadayım ama hala bişey hissetmiyorum. bazen bişeyler oluyor ama gaz mı kramp mı yorgunluk mu yoksa bebeişim mi bilemiyorum

Haftamiz ayniymis. Bende de hala bi his yok. 22. Haftaya kadar hissediliyormus bakalim Doktorada 10 gun sonra gidicem umarim ozamana kadar bir sinyal verir

aRkaDaSLaR 20 haFtaLık hamiLeyim Bazen UzanDıqımDa kaRnımın iÇinDe kaLp Atışı DuyuyoRum eLLeDiqimDe De HisseDioRum kaLp vuRuşu qiBi vuRuş oLuooo :S Neden biLen waRSa LütFen yaRdım eDinn

biz de 22+5 gunluguz ve gectıgımız hafta kızımın ılk tekmelerını hıssetmeye basladım resmen.çok komık cok tatlı daha once hıc yasanmamıs bır his.artık resmen beklıyorum konusuyorum onla hadı kızım hadı deyıp ufakk ufak vuruyorum karnıma gelıp oraya pıtlıyo.çok guzel bi diyalog basladı aramızda.ben sanırım daha oncekılere hareket hıssettım demekle halt etmısım.asıl hareket yenı basladı.karnımda bi canlı yasadıgını yenı yenı anlıyorum.bu sabah bıle onun o guzel tekmişlerıyle uykudan uyandırıldım.yaşamayana az sabretmelerını tavsıye edıyorum.snrasında aynı duyguları fazlasıyla yaşayacaksınız zaten.:KK1::nazar:

X