E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
merhaba güzel anne adayları, anneler
32. haftayı bitirmek üzereyim
benim sorunum bebeğin çok hareketli olması internette araştırıyorum bu hafta ile ilgili yazıları okuyorum ama böyle bi şey yazmıyor, sadece bebek hareketlerinin sağlığıyla çok ilişkili olduğu yazılıyor...
karnımdan çıkacak gibi oluyor. :uhm::uhm:
o kadar ki dışarıdan hareketlerini takip edebiliyorum. :1shok:
hiç başına böyle bi şey gelen var mı fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
çevremdeki deneyimli annelere soruyorum bir kısmı onlarda bu tür şeyler yaşadıklarını söylüyorlar ama ya öyle çok hareketli ki dışarıdan başını poposunu hangi tarafa döndürdüğünü bariz bi şekilde görüyorum :bbo::bbo:
allahtan o kadar canımı acıtmıyo
nedir bu durum
geçen hafta son muayeneyi olmuştum
çok şükür doktor durumunun gayet iyi olduğunu söyledi de bu ne şimdi böyle bi o tarafa bi bu tarafa
endişeliyim ben
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
32. haftayı bitirmek üzereyim
benim sorunum bebeğin çok hareketli olması internette araştırıyorum bu hafta ile ilgili yazıları okuyorum ama böyle bi şey yazmıyor, sadece bebek hareketlerinin sağlığıyla çok ilişkili olduğu yazılıyor...
karnımdan çıkacak gibi oluyor. :uhm::uhm:
o kadar ki dışarıdan hareketlerini takip edebiliyorum. :1shok:
hiç başına böyle bi şey gelen var mı fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
çevremdeki deneyimli annelere soruyorum bir kısmı onlarda bu tür şeyler yaşadıklarını söylüyorlar ama ya öyle çok hareketli ki dışarıdan başını poposunu hangi tarafa döndürdüğünü bariz bi şekilde görüyorum :bbo::bbo:
allahtan o kadar canımı acıtmıyo
nedir bu durum
geçen hafta son muayeneyi olmuştum
çok şükür doktor durumunun gayet iyi olduğunu söyledi de bu ne şimdi böyle bi o tarafa bi bu tarafa
endişeliyim ben
bana yardımcı olursanız çok sevinirim