KizYani değişiyor herhalde daha erken hissedenler de vardı bizim gruptan, ben son birkaç gündür net hissetmeye başladım cinsiyeti neydi sizinkinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KizYani değişiyor herhalde daha erken hissedenler de vardı bizim gruptan, ben son birkaç gündür net hissetmeye başladım cinsiyeti neydi sizinkinin
Hayırlı olsun en kısa sürede hissedersiniz inşallah
Kız benimkibYani değişiyor herhalde daha erken hissedenler de vardı bizim gruptan, ben son birkaç gündür net hissetmeye başladım cinsiyeti neydi sizinkinin
Hayırlı olsun en kısa sürede hissedersiniz inşallah
Teşekkür ederim kız çocukları geç hareket ediyor diyorlar belkide ondandirKız benimkib
Teşekkür ederim kız çocukları geç hareket ediyor diyorlar belkide ondandir
İhsallah kız bebekleri geç hareket ediyor diyorlar belkide ondandirHayırlı olsun en kısa sürede hissedersiniz inşallah
O tedirginlik anneliğin özünde var. Önce neden hareket etmiyor diyoruz sonra hareket edince bu kez az mı hareket etti bişi mi var diyoruz. O düşünce hiç bitmiyor yani. Siz olabildiğince bunun olağan olduğunu düşünün ve bu günlerin tadını çıkarın.Teşekkür ederim biraz daha beklemeyelim ben biraz panik ve stres yapan biriyim de acaba bir şey mi oldu diye korkuyorum karnimda çok belirgin değil ama bir şey olsa kanamam olur
ilk zamanlar düzenli hareket olmayacak korkmayın, 27-28den sonra çok ciddi hareket başlıyor 30lardan sonra coşuyorTeşekkür ederim o zaman biraz daha var
Amin ihsallah benim o zaman daha zamanım var hissetmem içinilk zamanlar düzenli hareket olmayacak korkmayın, 27-28den sonra çok ciddi hareket başlıyor 30lardan sonra coşuyor
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Öyle yapmaya çalışıyorum da işte en hafif şeyden hemen stress oluyorum ve korkularim başlıyorO tedirginlik anneliğin özünde var. Önce neden hareket etmiyor diyoruz sonra hareket edince bu kez az mı hareket etti bişi mi var diyoruz. O düşünce hiç bitmiyor yani. Siz olabildiğince bunun olağan olduğunu düşünün ve bu günlerin tadını çıkarın.
Bunu yenmeniz lazım bence çünkü o korku hiç geçmeyecek ya. Bebek doğduğunda sürekli başında nefes alıyor mu diye bekleme potansiyeli var bu kadar kaygılı insanlarda, ki kaygılı ebeveynlerin çocukları da kaygılı oluyor sonra iyice sıkıntı yaşarsınızÖyle yapmaya çalışıyorum da işte en hafif şeyden hemen stress oluyorum ve korkularim başlıyor
Evet çok doğru yenmeye çalışiyorum ama olmuyor doktor randevum haftaya cuma geçen gün karnımda agrilarim oldu korktum bir seymi oluyor diye ama karın agrisi normal galibaBunu yenmeniz lazım bence çünkü o korku hiç geçmeyecek ya. Bebek doğduğunda sürekli başında nefes alıyor mu diye bekleme potansiyeli var bu kadar kaygılı insanlarda, ki kaygılı ebeveynlerin çocukları da kaygılı oluyor sonra iyice sıkıntı yaşarsınız
Normal ama ben de gittim karnım ağrıyor diye bi kere :)) normalden farklı ağrıyordu çünkü enfeksiyon çıktıEvet çok doğru yenmeye çalışiyorum ama olmuyor doktor randevum haftaya cuma geçen gün karnımda agrilarim oldu korktum bir seymi oluyor diye ama karın agrisi normal galiba
Normalden farklı agrimiyordu ara ara sancı vuruyorduNormal ama ben de gittim karnım ağrıyor diye bi kere :)) normalden farklı ağrıyordu çünkü enfeksiyon çıktı
Canım ben de 16 haftalık hamileyim ve henüz ben de hissedemedim. Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Ben de heyecanla bekliyorum hareketlerini hissedeceğim zamanıMerhabalar ilk gebeliğim 18 haftalik hamileyim bebeğin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarim internette 18-21 haftalik iken hissedersiniz diyor acaba ne zaman hissederim