- Konu Sahibi sevalbudak
Ben 29 haftalık hamileyim bebegin hareketlerini hep sol tarafta hissediyorum aynı durumu yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 29 haftalık hamileyim bebegin hareketlerini hep sol tarafta hissediyorum aynı durumu yaşayan varmı
Akadaşlar merhaba,
ben 23. haftanın içindeyim...
Açıkçası hissettiiğim şey bebeğim mi ? yoksa bağırsak hareketleri mi halaaaaaaaaa anlama becerisine sahip değilim..
Bilmiyorum aranızda benim gibisi varmı ?
Benim 2 sorum olacak sizlere..
Birincisi, böle hani gözümüz atar ya , kaşımız atar ya pıt pıt şeklinde .. Dışardan da elini koyan birinin rahatça anlayabileceği şekilde böle pıt pıtlar var. Bunlar bebeğim mi :)
İkincisi, göbek deliğimn altından aşağıyaaa doğruuu dikey bir çizgi şeklinde bir hareketlenme hissediyorum çok sık olarak. Sanki orda bir su var da akıyor gibi...
Bu durum beni çok korkutuyor. Herhangi bir sıvı kaybı vs olsa bunu anlarmıyız hemen?
Bu hafta doktor kont. var sorucam bunu doktora ama yine de benim gibi hissedenler varmı merak ediyorum.. Kısacası bana biraz içinizdeki hareketleri tarif etseniz özellikle ileri haftalarda olan arkadaşlarım....
İnanmıyorummm demek benim tontiş şimdiden bu kadar hareketli :)))))) Böle su dalgalanması gibi bir his çok garip :) )Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :)))
İnanmıyorummm demek benim tontiş şimdiden bu kadar hareketli :)))))) Böle su dalgalanması gibi bir his çok garip :) )Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :)))
Bebeğine anne karnında müzikleri dinletmeye başlayabilirsin, ona bol bol dokun ve konuş. büyüdükce dokunuşlarına tepkide vermeye başlıyor. 18. ayında ne zaman tepiş atıcan sen deyip dürtmüştüm kızımı, içerden dışarıya bi tekme attı, hiç beklemiyordum korkudan ağlamıştım. eşimde çok gülmüştü bana. 20. aydan sonrada hep tepişlemeye başladı![]()
:)))))))) Seninki dünden razıymış dmek tepki vermeye :))
Ben müzik bayadır dinletiyorum zaten özellikle IQ ÇOCUK diye bi cd var herkese öneririm bu arada.. Hem dinlendiriyo hem de çocuk için faydalıymış..
Konuşmak konusunda ise, annem de aynısını söylüyor ama bana çok garip geliyo onunla konuşmak :) yavaş yavaş denemeliyim ama haklısın :d
17+5 haftalık hamişim kızlar. bebişimin hareketlerini önceleri nadiren böyle seyirme şeklinde hissediyorum. sonra bu seyirmeler belirgenleşti ve anlık pıt pıtlar şeklinde devam etmeye başladı. çok güzeldi,hoşuma gidiyordu. özellikle akşam yatmaya yakın hareketleri çok artıyor. Ama dün gece çok korktum. tam uykuya dalacaktım birden öncekilerden farklı, daha uzun ve sert bi hareket hissettim, elimiydi artık ayağıyla mı vurdu bilmiyorum ama çok korktum ya, hatta o kadar korkmuşum ki eşimin kolunu çok fena sıkmışım. korkudan bi süre kıpırdayamadım.
Biliyorum bu kadar korkmaman lazım aslında, o bizim minik meleğimiz ve onu çok seviyorum ama kızlar ne yapcam ilerleyen haftalarda hareketleri daha da belirgenleştiğinde, hep böyle korkacak mıyım? Bu pıt pıtlar güzeldi de, aslında dünyanın en güzel duygularından biri olan ve sabırsızlıkla beklediğim o tekmeler belirginleştiğinde napcam ben? Nasıl bir ikilemdir bu ya? tecrübeli hamiş arkadaşlarım yardım edin, siz de böyle şeyler hissettiniz mi?
hehehe çok hoş ya herkeste aynı demekki. zamanla alışacaksın ama boş bulunduğunda korkacaksın. içerden dışarı tekme gibi değilde, daha çok karın duvarına doğru gerilmeler şeklinde oluyor hareketleri. yani diyelim ki ayağı, bi yerden bi yere kadar karın dıvarına sürtüyor. bazende ayagını iterek karın duvarına dayıyor, çok canım yanarsa ayağını gıdıklıyorum, önceleri kaçıyordu şimdilerde bunu bir oyun haline getirdibazende hem popo hem ayağı ikisini birden gerdiriyor, karnın belli bölgeleri taş gibi oluyor. o şekilde içerde uykuya dalarsa yandın, gıdıklamak fayda etmiyor uyandırman gerekiyor
![]()
♥♥♥ kadına olan şiddete karşı değilim , içten gelen minicik bir tekmeyse eğer ♥♥♥