Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğin eşyalarını nereye koymalıyım?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
Kiracı olduğum için bebeğime bebek odası yapmıycam ama onun eşyalarını nereye koyabilirim? Bol çekmeceli bir şifonyer tek satılıyormu acaba? Bebek odası hazırlamayan anneler sizler neler yaptınız? Yada yapardınız?

Son düzenleme:
canım bende oda yapmıcam tek satılıyo şifonyerler ya da yaptırabilirsin mobilyacıya ben 5 çekmeceli yaptırıcam yeterli olur sanırım

şifonyer satılıyor tabi canım, arkadaşın dediği gibi yaptırabilirsin de
hazırlar genelde 5 çekmeceli
başta ben de yeter diyordum ama bizim çok fazla eşyamız olmamasına rağmen şifonyer yetmiyor
benim bekarlığımdan 2 kapılı dolap ve şifonyer takımım vardı, onları kullanıyoruz, küçük bir dolap da yaptırabilirsin, fazla tutmaz heralde
biz eskileri yapışkanlı kağıtla kapladık, dekorasyon ip uçları bölümünde resimleri var, bak istersen

Sağolun arkadaşlar, bende tek şifonyer alayım diyorum ama sığmazki bir sürü eşyası olacak, belki iki kapılı bir dolap ve şifonyer yaptırabilirim.

ablam kıyafetlerini 5 yaşına kadar asabileceği bi mini dolap yaptırdı yatağını da başında çekmeceli olanlardan aldı ikisini bitişik bi şekilde kendi odasına koydu ama onun yatak odası kocaman eğer bebeğin için ayrı oda varsa öyle yaptırabilirsin asılacak kıyafetlerini de asmış olursun

Eşimin arkadaşı mobilya yapıp satıyor mağazalara, onunla konuştuk 130 tl ye iki kapılı bir dolap yapacak. Ama dolabın ebatları düşündürüyor beni,
genişliği 50 cm
boyu 180 cm
eni 80 cm çok küçük geldi bana sizce nasıl olur.
Birde kendimiz yaptıracağımız için nasıl olsun, rafı askısı çekmecesi felan.

canım bende kıracıyım ve odam yok bebegım için.ben yatak odama uygun renkte ıkı kapaklı dolap yaptırıcam içi bol raflı .hem asılacak olanları asarım daha rahat olur.şifonyer bır zaman sonra yetmez sonra nereye koyacam onu dıye düşündüm.bakalım şimdilik böyle düşünüyorum.

canım bizim dolap 120 cm civarı eni
ancak işte, 80 dar gibi biraz cidden
dolabın içinde de mutlaka çekmecesi olsun, lazım oluyor, biz de 2 tane var, daha olsa iyi olurmuş
1-2 de raf yaptırırsın, 2 kanatta da asma yeri bulunursa tam süper olur, herşeyiniz sığar:))
fiyat da uygun geldi bana

dolabın içine çekmece değilde raf yaptır bence çekmece yer kaplar..ileride rafları çıkarabilirsin..üst kısımada asılacaklar için metal boru yaptır diğer taraflar hep raf olsun katlanacak kıyafetler daha çok oluyor.bir tane çorap çekmecesi en alt tarafa yaptırabilirsin.80 cm biraz küçük ama olmazsa ikeada falan çok güzel kumaş raflar var duvara asabileceğin onlardan koyarsın ek olarak olmazsa kapaklı sepetler oluyor onlardanda olabilir..

Füsfüscüm benim düşüncem şöyle, dolabın tek tarafı asma yeri olacak, diğer kapakta hep raf olacak, en altta da 2 çekmece olsun diyordum.Bebeğin katlacanak çok şeyi olacak, asmak için biraz büyümesi gerekicek diye düşünüyorum ama tabi siz tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz.

doğru canım haklısın, öyle daha kullanışlı olur
ileri de asacak yer gerekirse rafları çıkarıp asma yeri takılabilir zaten, sorun olmaza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…