bebeğin eşinin yanlış yere yerleşmesi

canan0131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
106
1
38
arkadaslar 12+3 günlük hamileyim bugun sabah kalktıgımda kahverengi lekelenmelerim oldugunu farkettım zamanla artınca acılen doktora gıttım kendı doktorum ızınde oldugu ıcın hastaneneın dıger doktoruna gorunmek zorunda kaldım dokor ultrasyonla baktı ve eşinde problem var yanlış yere yerleşmiş lekelenmen ondan ıstırahat dedı ama nedır nedendır fılan anlatmadı bu konuda bılgınız varsa benımle paylasırsanız cok sevınırım

canım zaman zaman boyle seyler olabılıyomus. bı sure sonra kendılıgınden duzelebılıyomus cok yerde okumustum... sen bol bol ıstırahat et cok gecmıs olsun...

2 oldu soru soruyorum 2sinede cvp verdın ilgin için çok tsk ederım inş benimkide düzelir bebegım allaha emanet sende inş hayır nefili bebgını kucagına alırsın

sagol cok tesekkurler ınsallah hepımız sagsaglım kucagımıza alırız bebeklerımızı...

merhaba
senin durumun plasenta previa olarak adlandırılıyor bende aynı durumdayım ama bak çok şükür 30.haftamdayım inşallah 36 yı tamamlıcaz kızımla :) bol bol dinlenmen gerekiyormuş kendini yormıcaksın ama belkide senin durumun değişir 28.haftaya kadar değişme olabiliyormuş inşallah herşey yolunda gider

bende de oldu, hatta yataktan kalınca açık pembe kan geldi birkaç gün. dinlendim bol bol, sonra geçti. Umarın seninkide geçer.

Plesenta previa, plesentanın önde gelmesi. 30 haftaya kadar yukarı çıkma olasılığı var. Kendinize dikkat edin, bol bol istirahat edin. 16+0'dayım benimde plesenta previa teşhisim var bu güne kadar hiç kanamam olmadı. Doktorumun tavsiyesi ev işi yapma, çok uzun süre ayakta kalma, uzun yürüyüşler yapma, cinsel ilişkiye girme vb. Yani slow motion bir hayat. Eğer yukarı çıkmazsa doğum şekli sezeryan oluyor. Yukarı çıkması için bekliyoruz. Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
X