Bebegin doyup doymamasi...

ebru211

UMRUMDIŞI
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
579
717
123
Kizlar umarim konuyu dogru yere acmisimdir 2 aylik bi kizim var ve dogdugundan beri sadece anne sütü aliyor ama artik etrafimdaki yorumlardan okadar sIkILDImkI cünki benimkisi biraz huysuz bi bebek emdikten sonra bile cok huysuz oluyo mesela emziriyorum geliyorum el hala sürekli agzinda ve hep aglamakli sütüm hamd olsun baya iyi geliyo hic ölcmedim sagip fln ama gündüz emdikten sorna rahat 3-4 saat uyuyo sorunumuz geceleri 6-7 den sonra basliyo ve ben misafirlige fln gittigimde sürekli bu cocuk doymuyo demelerinden cok sIkILd Allaha sükür kizim bi basladimi 15-20 dk emiyo ve memeyi kendilingen birakiyo doymuyo desem sabahlari neden okadar rahat uyusun asil sorunum kendimle artik iyice psikolojim bozuldu sürekli bu cocuk ac diyen insanlara karsi ne yapmaliyim biktim artik cünki bebegimin kilosuda boyuda olmasi gerektigi gibi hamd olsun a ben artik cok yiprandim bi yandan bebegimin huzursuzlugu aglamasi felan

ilk 6 ay anne sütünden başka hiçbir besin önerilmemektedir , sütünüz de yerinde maşallah bence başka besin kesinlikle vermeyin

2 aylık olmuş bebeğiniz doymuyor olsa aylık kontrolünde kilo boy gelişimine göre dr zaten sizi uyarır, o doymuyor aç diyenler çok etrafta hiç bitmez çok bilmişler, elini ağzına götürüp aranıyorsa gazdandır, gazını iyi çıkardığınızdan emin olun gazı olan bebekte açmış gibi aranır, emme aralarında ki çenesi yorulup kendi bıraktığı zaman gazını çıkarın tekrar meme verin açsa alır zaten, kolik bebekler akşam ağlamaya başlar zaten ve bu saatler sürebilir, gaz ilacı deneyin bitkisel olan bir sürü marka var

sürekli aç diyenlere aç değil gazlı bir bebek deyin kestirip atın, herkse işine baksın, birde madem akşamları ağlıyor hep akşam gezmeye gitmeyin derim bu dönem geçene kadar böylece canınız çok sıkılmaz

geçmiş olsun

Ah canim cok iyi anliyorum seni biz 8 aylik olduk eller hala agizda.ilk zamanlar senin gibiydim oz. Kv ac olmasa aglamaz diye tutturuyodu ilk ay 1500 gr almisti birde ama anlatamiyordum kimseye .
En sonunda ben uzulecegime onlar uzulsun dedim herkesi tersledim valla yolda goren bile ay acikmis bu diyordu kafayi yicektim hatta bence yemistim bile .emzirdikten sonra bile mizmiz oluyordu ay doymamis diyen mi sutun yetmiyo diyenmi ararsin oooo
Sakin kafana takma dr normal diyor biz dr den iyimi bilicez deyip gecistiriyodum
Birde ben anlamiyorum bu insanlar hic mi cocuk yetistirmemis ya bebek bu ellerini kesfediyor su anda tek bildigi yerde agzi
Offf aklima geldi sinirlendim yine

Bana da aynı tepkileri veriyolar
Yok en mamaya gec bilmem ne....Kilo da alıyor oysaki cok şükür.
Bu yorumlar beni de delirtiyor.
Cocuk bizim cocugumuz ama bilmişler cok etraftaaa

Yorumlariniz icin cok sagolun kizlar demekki yanliz degilim
bu Konuda icimi rahatlattiniz Doktor kontrollerimiz olmasi gibi oldugu sürece bende takmkcam artik ama insani gercekten yoruyolar

Ah canım ya aynı dert bizde de var ama ben artık tersliyorum insanları benim bebeğim ben anneyim benden iyi kim bilebilir ki herkes çok konuşur sakın üzülme bunları kafana takma bebeğinin gelişiminde bir eksiklik olsa önce sen farkedersin sonrada drun seni uyarır ne kötü bu insanlar ya biz yetemesek bebeklerimize mutlu olacaklar...

insanlar anne sütünü vermeye teşvik edeceklerine mamalara teşvik ediyolar sonra da tersledin mi sen kötü oluyosun..canım şuan bebğin elini ağzına götürmesi çok normal bunu en şişko bebek bile yapar..hem ellerini keşfediyo hem de tek bildiği emme ve aranma refleksi olduğu için bunları yapıyo..sanki bu insanlar hiç çoçuk büyütmemişler gibi bunu bilmiyolar..ne kadar hassas bi konu olduğunu farkedemiyolar..bende kızımda böyleydim çok ağlayan bi çoçuktu sürekli aç diye geziyolardı etrafımda..hem kilosu iyiydi hemde sürekli kusuyodu fazlasını çıkartıyodu..aç olan bebek kusar mı öyle..ama gel de anlat..sen kendi içinden gelene göre büyüt çoçuğunu anneden daha iyi kimse bilemez..

kontrollerinde gelişimi iyiyse hiç kafana takma. benim bebeğim de şuan 3 ay 23 günlük, ilk ay gaz yüzünden çok ağlıyordu kayınvalidem tutturmuştu aç bu çocuk doymuyor benim ilk çocukta da böyle olmuştu mama verince susup uyumuştu diye zorla mama verdirttiler bebeğime, sonra kontrolde gelişimi üst düzery sınırında çıktı sakın mama verme dedi ebemiz... lohusa halimle üzüldüğümle kaldım sütüm yaramıyor bebeğime diye... bebeğine senden iyi kimse bakamaz onun ihtiyaçlarını sen herkesten daha iyi bilirsin hiç merak etme. kimseye de kulak asma gaz yüzünden de geçiştir.

Aynı sorun bendede var 1 haftadır bi tuhaflasti gogsum yara zaten alıyor bırakıyor bbaktım oynamaya başlıyor ggazını ccikartmak iiçin aayağa kaldirdigim da tepinip aglamaya başlıyor üstelik bi ara sutum kesildi ozaman bile bböyle yapmiyordu. Benim kızım da 2.5 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…