Doğuma Hazırlık Bebegin Dogum Kanalina Indigini Gosteren Belirtiler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
[QUOTE="Visneli_Turtam, post: 41681240, member: 613447hmmm bencede don ozaman canim cunku gercrkten erkek doktorlar bu konuda daha iyi bence.. ben ozellikle erkek istedim cokta memnunm. Ayrintili ultrasona girdgm dr bayandi ve okadar gicikti ki hicbise soylemedi tersledi gicik etti beni yine iyiki erkek dr secmisim dedim.. bugun gittm kontrole hersey normal artik basida asagida dedi yani dogum pozisynu almya baslamis sonra nst istedi ilk defa girdm ama oglum asiri hareketli oldgu icin cok zorlandi hemsirelr yerini bulmkta resmen oyun oynadi bizimle :)) aleti karnmda durdurmadi ama sukur oda guzel cikti ve artik haftalik kontrole gidecm canm.. bende durum boyle hala agrilrm var ve siklasiyo hergun..

Ay cok sevindim iyi olmaniza suan tam kac hafta ve gunsunuz merak ettim :) haftalik kon trol deyince.
masallah pasamiza ozaman :KK66: benim kizda hareketli baya bende 14.de gidicem ozaman 36+ oluruz muhtemelen ondan sordum.
hayirli ile kavusalim da yavrularimiza evet erkek doktoruma gidicem valla adam daha ilgiliydi[/QUOTE]
Sagol tatlim bugun 36+2deyiz yani 37ye girdigin zaman zaten haftalik kontrole cagiryo ve her sefernde nst istiyo dr dogum sancsi varmi amniyon sivisi nasil diye.. kizlar genelde harektsz nazli olur ama masallah seninki yaramaz olack demekki :)) senide bundan sonra haftalik kontrole cagirr buyuk ihtimal saglikla gelsinler insallah az kaldi hemde cok az :))[/QUOTE]

Evet canım benim kız cimcime olucak şimdiden belli edio :) babasının sesini duymasın hareket edio hemen :)
haftaya gidicem bakalım bana ne diycek şu vajina agrımın dışında birde makatımda doluluk hissi başladı tuvaletim yok ama varmış gibi baya zorluo kabızda degilim ama :KK43:

SekermiNe SekermiNe canim vajina agrisini sordun mu ne dedi alttan bakmadimi?
Sordm canm bebegin basi asagi dondugu icin baskidan kaynakli olur normal dedi ve arastrdgm kadarylada artik vajina doguma hazrlndgi icin genisliyo kendni yeniliyo ondan agrimasi normal yani.. alttan muayne etmedi ki bu haftalrda yapilmz zaten cati muaynsini sordm onlar amerikan usulu biz yapmyrz zaten dogum sancsi ixin geldgnde dogumhanede bakilack hepsne dedi doktorm

Sordm canm bebegin basi asagi dondugu icin baskidan kaynakli olur normal dedi ve arastrdgm kadarylada artik vajina doguma hazrlndgi icin genisliyo kendni yeniliyo ondan agrimasi normal yani.. alttan muayne etmedi ki bu haftalrda yapilmz zaten cati muaynsini sordm onlar amerikan usulu biz yapmyrz zaten dogum sancsi ixin geldgnde dogumhanede bakilack hepsne dedi doktorm

anladım canım benimki 28den beri baş aşagıda ama hiç böyle baskı yapmamıştı o dikkatımı çekti 1 hafta sonra doktora gidicem ozaman sorarım bende

Ay cok sevindim iyi olmaniza suan tam kac hafta ve gunsunuz merak ettim :) haftalik kon trol deyince.
masallah pasamiza ozaman :KK66: benim kizda hareketli baya bende 14.de gidicem ozaman 36+ oluruz muhtemelen ondan sordum.
hayirli ile kavusalim da yavrularimiza evet erkek doktoruma gidicem valla adam daha ilgiliydi
Sagol tatlim bugun 36+2deyiz yani 37ye girdigin zaman zaten haftalik kontrole cagiryo ve her sefernde nst istiyo dr dogum sancsi varmi amniyon sivisi nasil diye.. kizlar genelde harektsz nazli olur ama masallah seninki yaramaz olack demekki :)) senide bundan sonra haftalik kontrole cagirr buyuk ihtimal saglikla gelsinler insallah az kaldi hemde cok az :))[/QUOTE]

Evet canım benim kız cimcime olucak şimdiden belli edio :) babasının sesini duymasın hareket edio hemen :)
haftaya gidicem bakalım bana ne diycek şu vajina agrımın dışında birde makatımda doluluk hissi başladı tuvaletim yok ama varmış gibi baya zorluo kabızda degilim ama :KK43:[/QUOTE]
Masallah cimcimeye aman hareketli olsunlarda :)) herkesn yapisi farkli tabi canim senin bebegindee indikce bagirsaklrna baski yapiyo demekki doktorna soyle tabi ama yinede cok dinleme kendni herseyide kafaya takma surda bikac hafta sonra kucagmzda olacklr ins :)) son haftalar zor gececk tabi

acıkcası erkek doktorlar kadın doktorlardan hem daha ilgili hem daha bılgılı...
bana babanemde, annemde, kayınvalıdemde ısrarla tembıh ettı sakın kadın doktora gıtme;
belden asagı ıslemlerde hep erkegı tercıh et ; ne olursa olsun bı bıldıgımız var dedıler .
ılgısızmıs doktorun ıcını rahatlatması gerektı canım.

acıkcası erkek doktorlar kadın doktorlardan hem daha ilgili hem daha bılgılı...
bana babanemde, annemde, kayınvalıdemde ısrarla tembıh ettı sakın kadın doktora gıtme;
belden asagı ıslemlerde hep erkegı tercıh et ; ne olursa olsun bı bıldıgımız var dedıler .
ılgısızmıs doktorun ıcını rahatlatması gerektı canım.

bende ilk başlarda gittim erkege baya ilgili numarasını verdi acil bişi olursa saat kaçta olursa olsun arayın felan dedi
sonra erkek die bıraktık ve pişmanım hata ettim ama gene ona gidicem 1 hafta sonra

Sagol tatlim bugun 36+2deyiz yani 37ye girdigin zaman zaten haftalik kontrole cagiryo ve her sefernde nst istiyo dr dogum sancsi varmi amniyon sivisi nasil diye.. kizlar genelde harektsz nazli olur ama masallah seninki yaramaz olack demekki :)) senide bundan sonra haftalik kontrole cagirr buyuk ihtimal saglikla gelsinler insallah az kaldi hemde cok az :))

haftaya gidicem bakalım bana ne diycek şu vajina agrımın dışında birde makatımda doluluk hissi başladı tuvaletim yok ama varmış gibi baya zorluo kabızda degilim ama :KK43:[/QUOTE]
Masallah cimcimeye aman hareketli olsunlarda :)) herkesn yapisi farkli tabi canim senin bebegindee indikce bagirsaklrna baski yapiyo demekki doktorna soyle tabi ama yinede cok dinleme kendni herseyide kafaya takma surda bikac hafta sonra kucagmzda olacklr ins :)) son haftalar zor gececk tabi[/QUOTE]

sanırım ondan canım aşagıya indigi için bagırsaklarada baskı oluo az kaldı sıkıcaz dişimizi kavuşucaz yavrularımıza

X