- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
[QUOTE="Visneli_Turtam, post: 41681240, member: 613447hmmm bencede don ozaman canim cunku gercrkten erkek doktorlar bu konuda daha iyi bence.. ben ozellikle erkek istedim cokta memnunm. Ayrintili ultrasona girdgm dr bayandi ve okadar gicikti ki hicbise soylemedi tersledi gicik etti beni yine iyiki erkek dr secmisim dedim.. bugun gittm kontrole hersey normal artik basida asagida dedi yani dogum pozisynu almya baslamis sonra nst istedi ilk defa girdm ama oglum asiri hareketli oldgu icin cok zorlandi hemsirelr yerini bulmkta resmen oyun oynadi bizimle :)) aleti karnmda durdurmadi ama sukur oda guzel cikti ve artik haftalik kontrole gidecm canm.. bende durum boyle hala agrilrm var ve siklasiyo hergun..
Ay cok sevindim iyi olmaniza suan tam kac hafta ve gunsunuz merak ettim :) haftalik kon trol deyince.
masallah pasamiza ozaman benim kizda hareketli baya bende 14.de gidicem ozaman 36+ oluruz muhtemelen ondan sordum.
hayirli ile kavusalim da yavrularimiza evet erkek doktoruma gidicem valla adam daha ilgiliydi[/QUOTE]
Sagol tatlim bugun 36+2deyiz yani 37ye girdigin zaman zaten haftalik kontrole cagiryo ve her sefernde nst istiyo dr dogum sancsi varmi amniyon sivisi nasil diye.. kizlar genelde harektsz nazli olur ama masallah seninki yaramaz olack demekki :)) senide bundan sonra haftalik kontrole cagirr buyuk ihtimal saglikla gelsinler insallah az kaldi hemde cok az :))[/QUOTE]
Evet canım benim kız cimcime olucak şimdiden belli edio :) babasının sesini duymasın hareket edio hemen :)
haftaya gidicem bakalım bana ne diycek şu vajina agrımın dışında birde makatımda doluluk hissi başladı tuvaletim yok ama varmış gibi baya zorluo kabızda degilim ama