Bebeğin çok fazla hareket etmeye başlaması

bayanacizane

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
690
127
Kızlar 29 haftalık hamileyim bebek üç gündür çok fazla hareket etmeye başladı.bugün neredeyse hiç durmadı böyle titremeli gibi hareketler bunun için doktora gidesim var acaba neden olmuş olabilir korkmaya başladım doğacak mı diye

37+6da doğum yaptım 6 gün önce. İlk hareketini 19. Haftamda hissettim 23. Haftamda şiddetlendi tekmeler. Doğurana kadar uykudan uyandıracak kadardı Hatta göbeğim sallanırken bir ara koltuk sallandı sanıp avizeye bakmıştım Maşallah Sağlıklı veeee yaramaz olduğunun göstergesi bence. Kızım doğdu ama hala ayakları dimdik Sürekli tekmeliyor örtüsünü

Benimki de bazen aşırı hareketli oluyor bazen tık yok 25. Haftadaym yeri zamanla daraldığı için extra hareket olabiliyormuş bir de aminiyon sıvısı yuttukları için hıçkırık tutabiliyor titreme belki ondan olabilir

Hıçkırık olabilir mi acaba titremeli hareketleri. Tuhaf bi durum hissediyorsanız bi doktora gidin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…