10.haftada erkek :) resme göre solda duruyormuş baktımdaMerhaba Kızlar. Bebeklerinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz acaba? Bebeğiniz ilk ultrason resimlerde sağ da mı duruyordu veya solda mı? Paylaşabilir misiniz acaba?
Ya10.haftada erkek :) resme göre solda duruyormuş baktımda
Tutuyor mu bu tahminler ya ciddenYabenim oğlumda solda duruyordu, şimdiki de solda… bakalım
Aslında tutmuyorTutuyor mu bu tahminler ya cidden
Hayırlısı olsun valla benimde ilk doğum oldu o yüzden çok tutuyor tutmuyor diyememAslında tutmuyortutmayan çok gördüm ama hala tutmayan daha fazla kişi görmek istiyorum cinsiyet öğrenmeme daha çok var
Ay tutmuş yaniOğlum solda görünüyordu 11. Haftada öğrenmiştim
Hayırlısı olsun valla benimde ilk doğum oldu o yüzden çok tutuyor tutmuyor diyemem
Yaaaa bütün erkekler solda mı yaSol tarafta ve doktor 14. Haftada tahminim var ama bekleyelim demişti, kesin sonuç için 17. Haftada söyledi, erkek
Canım ilk ultrason resimlerde ne tarafta duruyordu bebeğin?Eki Görüntüle 3225492
Böyleydi yavrum. Herkes erkek diye yorumlamıştı
Kızmış benim bebeğim meğertahminler genelde tutmuyor. En güzeli 16.hafta ve sonrasında öğrenmek. Sabırlı olmak.
Valla 38. Hafta içerisindeyiz hala sol tarafta yatıp kalkıyor affedersiniz yamuk bir göbeğim varYaaaa bütün erkekler solda mı ya
İkinci bebeğim sağda duruyordu büyük ihtimal kızdı , zaten rüyamda da görmüştüm, ama malesef düşük yaptım, herşeyde bi hayır vardır, bende oğlum olduğu için şimdi kız bebek istiyorum ama hayırlısı, henüz hamile değilim buarada:)Ay tutmuş yani
Canım ilk ultrason resimlerde ne tarafta duruyordu bebeğin?
Ay hahahaValla 38. Hafta içerisindeyiz hala sol tarafta yatıp kalkıyor affedersiniz yamuk bir göbeğim var
Yaaa umut oldun banaKese ve hep sonrasında solda 29 haftadayım hala soldaVe kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?