• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğin burnu tıkanınca ne yapabilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
:emir_bebek:17 aralık 2009 doğumlu bir erkek bebeğim var burnu tıkandığı zaman kulak çubuğunu sokup temizliyorum o anda hapşırıyor bebeğime bir zararı olurmu ayriyetten sütüm yetmediği için mama takviyesi yapıyorum bu aralar kusmaya başladı neden acaba bebeğim zaten prematüre doğmuştu birde sütüm azaldı rezene çayı içiyorum fayda etmedi sütümü çoğaltmak için neler yapmalıyım.

:emir_bebek:17 aralık 2009 doğumlu bir erkek bebeğim var burnu tıkandığı zaman kulak çubuğunu sokup temizliyorum o anda hapşırıyor bebeğime bir zararı olurmu ayriyetten sütüm yetmediği için mama takviyesi yapıyorum bu aralar kusmaya başladı neden acaba bebeğim zaten prematüre doğmuştu birde sütüm azaldı rezene çayı içiyorum fayda etmedi sütümü çoğaltmak için neler yapmalıyım.

canım benim bebeğimde 17 aralıkta doğdu ve erkek burnu tıkanınca kendi sütünden sağ burnuna değir açılırmış ozaman sütüünü çoğaltmak içinde helva ya hemen farkedersin çoğaldığını

Canım sterimar adlı okyanus suyunu tavsiye etti doktorumuz çok memnun kaldım hem doğal hem de acaip açıyor burnu.bazen sıktıktan sonra bir hapşuruyor bütün sümükler fışkırıyor ve çok rahatlıyor bebeğim.şiddetle tavsiye ederim.

tonimer sıktıktan sonra burun aspiratörüyle çek bence de. ama burun aspiratörlerinin bir kısmı işe yaramıyor. ben chicco kullanıyorum, memnunum.

Canım sterimar adlı okyanus suyunu tavsiye etti doktorumuz çok memnun kaldım hem doğal hem de acaip açıyor burnu.bazen sıktıktan sonra bir hapşuruyor bütün sümükler fışkırıyor ve çok rahatlıyor bebeğim.şiddetle tavsiye ederim.

kesinlikle ve şiddetle katılıyorum.doktorumuz.birsürü damladan kat kat daha iyi oldugunu söylüyor.dogdugundan beri kullanıyorum çokta memnunum..üstelik burun damlaları kücücük ve süresi 7 gün.okyanus suyu biraz pahalı büyüğü 30tl küçüğü 18tl ama en azından süresi yok.ben büyüğünü aldım dogdugunda halada dolu.

Back