burnuna anne sütü damlat ve aspiratörle çek.. en doğal yolu..
sağol canım. ayrıca aspiratörler konusunda katılıyorum sana. hiç güzel temizlemiyor. dediğin markanın aspiratörüne bakıcam eczaneden.burun damlaları spreyler (bebekler için olanları) yenidoğan her bebeğe kullanılabilir.
sprey ya da damladan sonra nazal burun aspiratörüyle çekmenizi tavsiye ederim. şu bisiklet kornası gibi olan aspiratörler çok iyi çıkarmıyorlar. bunların yerine eczanelerde satılan nazal burun aspiratörlerinden alabilirsiniz, eczacınızda yoksa bile hemen sipariş verip getirtebiliyorlar, ben otri bebenin nazal burun aspiratörünü kullanıyorum, tavsiye ederim.
Tonimer sprey sıkıp sürekli rahatlamasını sağlayabilirsin canım.
Tonimerden sonra burun aspiratörü ile çekersen daha başarılı olursun.
bunu en iyi doktor bilir ama yüksek ihtimale alerjiden dolayı olmuştur..
geçmiş olsun..
burun damlaları spreyler (bebekler için olanları) yenidoğan her bebeğe kullanılabilir.
sprey ya da damladan sonra nazal burun aspiratörüyle çekmenizi tavsiye ederim. şu bisiklet kornası gibi olan aspiratörler çok iyi çıkarmıyorlar. bunların yerine eczanelerde satılan nazal burun aspiratörlerinden alabilirsiniz, eczacınızda yoksa bile hemen sipariş verip getirtebiliyorlar, ben otri bebenin nazal burun aspiratörünü kullanıyorum, tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?