Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden acaba. Ölçüm yaptıkları şey aynı. İnsan üzülüyor zaten prematüre dogduk. Gelişimimiz hep geri kaldı. Birde üzerineHep yaşadığım bir durum kızımdada, oğlumdada doktor kontrolündeki ölçümler ile sağlık ocağı asla birbirini tutmadı
Neden acaba. Ölçüm yaptıkları şey aynı. İnsan üzülüyor zaten prematüre dogduk. Gelişimimiz hep geri kaldı. Birde üzerine bu şekilde eksik söylemeleri çok can sıkıyor
Doğduğunda bizim de aynısı oldu 49 cm doğdu dediler. Sonra ölçüldü 45 cm. 4 cm nereye gitti anlamadikBizimki de 53 cm doğdu sonra doktor kontrolünde 50 cm dediler. Çekiyor heralde bu çocuklar
Biz. Ozel hastane kontrollerinin olmadigi ay aile hekimine olcturuyorum. Yahu 1 ayda cocuk 1.5 cm kisalmis 50 gram vermis cikiyor. Tabiiki gercek olmasi mumkun degil. Ben ozeli dogru kabul edip ilerliyorum.Merhaba kızlar. Bebeğim 1 buçuk ay önce özel hastanede 70 devlette 71 cm olarak ölçüldü. Evde kendim de ölcüyorumyorum şuanda 73 civarı çıkıyor. Fakat bugün sağlık ocağı kontrolünde 69 cm çıktı. Uzaması gerekirken bu bebek kısaldı mi. Bu durumu yaşayan var mı.
Kısalıyor kısalıyor sağlık ocağında ölçüldgunde hep çekmiş oluyor bu bebelerMerhaba kızlar. Bebeğim 1 buçuk ay önce özel hastanede 70 devlette 71 cm olarak ölçüldü. Evde kendim de ölcüyorumyorum şuanda 73 civarı çıkıyor. Fakat bugün sağlık ocağı kontrolünde 69 cm çıktı. Uzaması gerekirken bu bebek kısaldı mi. Bu durumu yaşayan var mı.
Çünkü tam oturtamıyorlar hesaplarken bence bir de bebek kıpırdayınca o cetvel kayıyor ediyor ortalama bişey bulup işin içinden çıkıyorlar. Geçmiş olsun. Siz zaten annesi olarak her şekilde anlarsınız. Genelde doktorlar daha iyi ölçüyorlar. Dilerim bebeğiniz geçirdiği prematüre dönemini hızlıca size unutturacak kadar güzel ve sağlıklı gelişir.Neden acaba. Ölçüm yaptıkları şey aynı. İnsan üzülüyor zaten prematüre dogduk. Gelişimimiz hep geri kaldı. Birde üzerine