Bakın aynı bende böyleydim kesinlikle rahat olun doktorlar her şeyi söylüyor ne olacağına şimdiden karar verip üzülmeyin bizde ailecek psikolojik tahribat oldu...sonuç çok tatlı dünyalar güzeli bi kız.ilerisi için bişey diyemem ama her şey Allah tan..bol bol dua edip istemek gerek..Cvpladığınız için çok t. Ederim evet gerçekten çok zor bir süreç amniyon sıvısı aldılar temiz çıktı emar a daha girmedim yanında eşlik eden başka bir sıkıntısı yok bu teşhis konulduktan sonra araştırdım baya net bilgilerde yok yaşayanların anlatmasına çok ihtiyacım var bizi nelerin beklediğini bilemiyoruz rabbim yardımcımız olsun inşallah sizin bebeğinizin de hiç bir sıkıntısı çıkmaz inşallahhh hep iyi olur
merhaba.Selamlar kızlar,
Bu sabah yine detaylı ultrasonumuzu yapan doktora kontrolümüz vardı. Bu doktor en son 1 ay önce 12,13 - 10,77 ölçmüştü. Bugün 10,69- ve 9,02 mm ölçtü. Zaten 15 gün önceki MR'da da gerileme olduğu tespit edilmişti. Çok şükür herşey yolunda. Tüm beden ölçümlerinin 2,5 hafta önden gittiğini düşünürsek bu ölçümler çok normal dedi. Hayırlısı ile kaldı 7 hafta :)
Doktorunuz doğru söylüyor benim 26 haftalıkken sizin mm değerlerdeydi son haftalarda arttı ama korkulan olmadı bebeğim hidrosefali değildi.rahat bi hamilelik geçirin o çok önemli bol bol dua edin terapi gibi geliyor.aynı süreçten geçtim o yüzden elimden geldiğince cevp yazıyorum buraya kötü günlerdi..çok şükür her şey geçti bana göre sağlıklı bi kızım var ama dr lar bırakmıyor peşimi ileride yaşıtlarından biraz geri geleceğini söylüyor.16 aylık yütüyor bazı sesleri çıkarıyor dediklerimi yapıyor algısıda iyi abisiyle güzel oyunlar oynuyor dilegim fizde bu süreci en güzel ve hasarsız bir şekilde stlatırsınız.bol bol dua vaktinizi kaygıyla değil dua ile geçirin...merhaba.
sanırım doğum yaptınız. son durum nedir? şu anda ben aynı durumu yaşıyorum. mr çekildi kurula girdim sadece amniyosentez yaptırmadım. bu saatten sonra geri.dönüş yok çünkü ne çkarsa çıksjn doğuracağım. ama korku hat safhada. burdaki yazılarınızı okuyup duruyorum moral oluyor. son durumunuz nedir merak ediyorum. umarım herşey iyidir.
benimki 26. haftada 10 mm görülsü 28..jaftada 12mm görüldü. 3 farklı perinatolog baktı hepside başka sorun yok dedi. ama biri 7 biri 12 mm o kesin. 33 hafta oldum şimdi bu hafta gene kontrol var. inşallah büyümwmiştir. benim dr diyor gerileme olmaz. büyümesin yeter.
çok teşekkür ederim. inşallah sizin gönlünüzden geçen neyse kızınız için o olsun.. hep iyi mutlu olsun.Doktorunuz doğru söylüyor benim 26 haftalıkken sizin mm değerlerdeydi son haftalarda arttı ama korkulan olmadı bebeğim hidrosefali değildi.rahat bi hamilelik geçirin o çok önemli bol bol dua edin terapi gibi geliyor.aynı süreçten geçtim o yüzden elimden geldiğince cevp yazıyorum buraya kötü günlerdi..çok şükür her şey geçti bana göre sağlıklı bi kızım var ama dr lar bırakmıyor peşimi ileride yaşıtlarından biraz geri geleceğini söylüyor.16 aylık yütüyor bazı sesleri çıkarıyor dediklerimi yapıyor algısıda iyi abisiyle güzel oyunlar oynuyor dilegim fizde bu süreci en güzel ve hasarsız bir şekilde stlatırsınız.bol bol dua vaktinizi kaygıyla değil dua ile geçirin...
Aynı şeyi benim kızımada dediler belkide üstün zekalı olcak die ama sağ taraftaki sıvı birikmesi biraz hasar oluşturmuş o yüzden eeg bozuk çıkıyorçok teşekkür ederim. inşallah sizin gönlünüzden geçen neyse kızınız için o olsun.. hep iyi mutlu olsun.
şu an değerler yine aynı mı. dr lar neden geriden geleceğini düşünüyor ki? benim dr um diyor belki bir dahi çıkacak belki problem çıkacak bunu bilemeyiz diyor.
eeg cihazının kendi bozuktun inşallah.. çocuğun zekasında en belirleyici olan annesinin babasının sevgisiymiş. sürekli dokunarak sarılarak güzel sözler söyleyerek sevin öpün yavrunuzu. edisonu gerizekalı diye okuldan atmışlar annesi yetiştirmiş bir dahi olmuş. benim öyle iddialarım yok sağlıklı mutlu olsun yeter. ama diyorum sağlıcakla bir kucağıma alayım ben onu sevgimle şevkatimle iyileştiririm. allah sabır versin yeterki bize sıhat be güç versin ki yabrularımıza yetelim.Aynı şeyi benim kızımada dediler belkide üstün zekalı olcak die ama sağ taraftaki sıvı birikmesi biraz hasar oluşturmuş o yüzden eeg bozuk çıkıyor
sonucunuz ne oldu?kızlar ayn sorun bendede var ankraya gönderdi doktorum pts gitcem ama korkuyorum
Ölçümleri neydi acaba ?Sağlıklı bebeği çok şükür hiç bişeyi yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?