mrhb.canım benim 7 aylıkken filan küçüldü büyüme. sen de hiç korkma çünkü bebeğim çok sağlıklı doğdu maşallah. inşallah seninde bebeğinde bişey olmaz dert etme zamanla küçülür inan bana
allahta tek dileğim bu şuan. başka bu durumda olupta doğuran anneler tecrübelerinizi yaşadıklarınızı bizden esirgemeyin lütfen.kuzudios allahtan umut kesilmez.hem 15mm yi geçmemiş.başka anamolileri yoksa işşallah bebeğin sağlıklı doğacak.burda güzel haberlerini bekliyorum
mrhb. bugün tekrar heyete girdim. kafası aşağıda olduğu için ölçüm çok zor yapabildiler. canım çok yandı. vajinalda baktılar çünkü ölçüm yapamadılar. 10,5mm sağ 10,5 mm sol dediler. ama güvenemiyorum. herkez farklı ölçüyor. 12-13 mm lerden bahsediyorlardı 3 hafta önce.tekrar gelmene gerek yok dediler.doğumdan sonra çocuk nörolojisi görecekmiş. şuan 34+1 haftalık. hareketleri azaldı sanki. kafası aşağı döndüğü için sanırım.bide ağrım oluyor. yavrularımızı bize bağışlasın rabbim. yavrularımızada bizede acısın. calamity06 yada tecrübelerini bizimle paylaştığı için teşekkürler. bize tutunacak bir umut verdiği için.
Merhaba hanimlar. 25 haftalik hamileyim. Usg de corpus collesum agenisi teshisi kondu. Mr istedi doktor. Doktorum down sendromu olucak dedi. Kac gundur kendimde degilim. Dua etmek ve beklemekten baska carem yok. Bundan sonraki kontrollerinizi perinatologda mi yapturdiniz her ay detayliya mi girdiniz. Yoksa kendi doktoruma mi devam edeyim. Bu hamilelikte 40 haftayi bekliyebiliyor muyuz. Birde normal dogum yapabiliyor muyuz. Hamileligi atlatan arkadaslardan cevap bekliuorum
Merhaba hanimlar. 25 haftalik hamileyim. Usg de corpus collesum agenisi teshisi kondu. Mr istedi doktor. Doktorum down sendromu olucak dedi. Kac gundur kendimde degilim. Dua etmek ve beklemekten baska carem yok. Bundan sonraki kontrollerinizi perinatologda mi yapturdiniz her ay detayliya mi girdiniz. Yoksa kendi doktoruma mi devam edeyim. Bu hamilelikte 40 haftayi bekliyebiliyor muyuz. Birde normal dogum yapabiliyor muyuz. Hamileligi atlatan arkadaslardan cevap bekliuorum
mrb bende 25 haftalık hamileyim bugün dr. ultrasonda beyindeki ventriküllerden birinin diğerinden biraz büyük old. söyledi takip edecez büyük ihtimalle önemli değil dedi ama ben nette araştırınca bu rahatsızlığı gördüm sizi merak ettim durumunuz ne oldu acaba
canım benım cok gecmıs olsun yasamayan bılemez ne kadar zor oldugunu
benım oglum sımdı 1 yasında cok akıllı saglıklı cın gıbı bır cocuk
10 aylıkken çapaya zeka gelısımı ıcın goturduk ordada hersey cok guzel cıktı
bu teshıs konulan 30 bebek vardı bızımle beraber 30 u da cok saglıklıydı
insallah hepnızınkı aynı sekılde saglıklı olacak
geçmı solsun canım ınsallah senınkıde saglkıklı bı sekılde dogacak
olumsuz dusunmeyın kendınızede bebegınızıde uzmeyın
ben hala atlatamadım o gunlerde yasadıgım seylerı aklıam geldıkce aglarım sız yapmayın ınanın dua edın hıcbısey olamayacak cok saglıklı olacak
bende gıttım recep has atıl yuksel alkan yıldırım bunların hepsı 2. duzey ultroson doktorları ve hepsıde cok ıyıler ıslrını en ıyı sekılde yapıyorlar
ben kordosentez yaptırdım alkan yıldırıma cok kolay ve rahattı sonuclarda guzel cıktı
ınsallah senın sonuclarında guzel cıkar
dogumdan sonrada cagırıyorlar 2 aylıkken beyın ultrosonu ıcın sonra 1" yasına yakın yıne arıyorlar
hep takıp edıyorlar yanı
dogduktan sonra hep hareketlerını takp ettım ben 1 yasıan yakın soruyorlar cunku neler yapıyor dıye
sen gercı daha ıyı bılırsın hemsıre oldugun ıcın
gecmıs olsun canım uzme ınsallah guzel olacak hersey
canım ben ayrıntılıyada gırdım orda da anlasılamadı tesaduf cerrahpasaya gıttım ordakı doktor farketti butun testlerımde cok ıyı cıkmıstı doktorum bu cogu ınsanda olan ancak oldugunde otopsi sonucunda orataya cıkan bır zararı olmayan bır buyumedır dedı
mr bende de ısteıler ben gırmedım banada korpuz collezıum agnesızı dedıler hatta cerrahpasada kı ler tahlıye bıle edelım dedıler
cok suskur gectı o gunler ınsallah butun herkesın bebegı saglıklı bı sekılde dogacak
rabbım kımseye evlat acısıs yasatmasın hepınızede sabır versın
Selam gülay bebeğinle ilgili son durum ne oldu çok merak ediyorum bendede aynı durum çıktıMerhaba hanimlar. 25 haftalik hamileyim. Usg de corpus collesum agenisi teshisi kondu. Mr istedi doktor. Doktorum down sendromu olucak dedi. Kac gundur kendimde degilim. Dua etmek ve beklemekten baska carem yok. Bundan sonraki kontrollerinizi perinatologda mi yapturdiniz her ay detayliya mi girdiniz. Yoksa kendi doktoruma mi devam edeyim. Bu hamilelikte 40 haftayi bekliyebiliyor muyuz. Birde normal dogum yapabiliyor muyuz. Hamileligi atlatan arkadaslardan cevap bekliuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?