bebegin beyninde kist ve kalbinde parlaklik(hiperekojenik odak) yardimm

ercysesr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
104
16
98
36
18 haftalik gebeyim dun ultrasonda doktor bebegin beyninde 4.5 mm koroid pleksus kisti ve kalbinde hiperekojenik odak gordu amniyosentez onerdi.ikili testim iyi cikmisti oysaki benim gibi olan varmi ne olur yardim edin ikisinin bir arada olmasi risk teskil ediyormus.

Merhaba benim kızım şu an 6 aylık ve çok da sağlıklı gülücükler saçıyor maşallah :) Hamileliğimin 19. haftasında aynı problemler bende de olmakla birlikte bir de suyum sınırın altında diye bissürü test önermişti özelde bakan bir Prof. hatta olayı abartıp bu bebek ölür demişti ama sakın korkma su yüzünden dedi onu, ama ben devlette bir perinatolog Profa gittim, bütün yükümü hafifletti hiç de test mest önermedi. Sakın korkma Koroid pleksus %98 oranında geçiçi imiş, bence bir perinatoloji uzmanına git, ona da görün, o da amniyosentez derse öyle yaptır, bu işi artık ne yazık ki ticarete dökmüşler! Annenin duygularını takan yok!

Oncelikle gecmis olsun.cok sevindim senin adina
Sende sadece kistmi vardi yani parlaklikta varmiydi.ikisinin bi arada olmasi risk dedi doktor o yizden korkuyorum.banada bakan perinatologtu.gecebilirde bunlar dedi ama direk amniyosentez onerdi.2 gundur yemek bile yiyemiyorun.

Su sınırın altındaydı ve beyninde kist vardı, bence başka bir doktora daha görün derim ben, hangi şehirdesin ?

Böyle durumlarda bir dr la sınırlı kalmayın bence.
Gerçekten kimi dr lar olayı sdc para olarak görüyor mlsf. Burda da küvöze ihtiyacı olmadığı halde küvözde tutulan bebekler var.

Böyle durumlarda bir dr la sınırlı kalmayın bence.
Gerçekten kimi dr lar olayı sdc para olarak görüyor mlsf. Burda da küvöze ihtiyacı olmadığı halde küvözde tutulan bebekler var.
Merhaba devlette perinatolog bakti sonra ben o korkiyla ozele gittim oda gordu.dunden beri yiyip icemiyorum yarin ayrintili ultrasonum var.ne yapacagimi bilmiyorum.

Diğerini bilmiyorum ama arkadaşım hamile ikili tarama testinde bebeğin kalbinde parlaklık çıkmıştı çok üzüldü etti. Ayrıntılı usg de geçmişti parlaklık. Doktorlarda zaten bebeğin kalbindeki parlaklığın doğuma yakın bir süreye kadar geçeceğini söylüyor. En azından kafana takmamaya çalış.

Merhaba devlette perinatolog bakti sonra ben o korkiyla ozele gittim oda gordu.dunden beri yiyip icemiyorum yarin ayrintili ultrasonum var.ne yapacagimi bilmiyorum.
merhaba, bir gelişme varmı.. aynı sorun benim çocuğumda da var başka bir doktora görüneceğim bende

merhaba, bir gelişme varmı.. aynı sorun benim çocuğumda da var başka bir doktora görüneceğim bende
Merhaba en son kontrolumde gozukmedi kuculerwk kayboldu cok sukur.sizede Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…