Arkadaşlar 52 günlük bebeğim basmıyor basık olabilir falan dediler ama basık olmanın ne anlama geldiğini nasıl düzeldiğini hiç bilmiyorum bu konuda bir bilgisi olan varmı mafoldumben
canim bunu kim dediçok merak ediyroum..kesin çevredekiler böyle bişey uydurmuştur eminim..ama daha 52 günlük bebek ne anlar basmadan..hemsende bastırma derimcanimçok ama çokkk zararli benim kızım 7 aylık olucak anca 2 3 sani bastırıyorum..omurilik zedelenmesine yolaçıyormuşş oda ilerde birçok hastalıga davetiye çıkariyormuşş.meraketme canim herhangi bişeyi yoktur..çünkü daha çok küçük..google da aradinda bulamadigin şey kocakarıların böyle uydurmasiişte canim sen sakın onlari kafana falan takma ay ne bu yaa bi çocuk olur herkes abuk sabuk seylersöylerklava:sen merak etme canim bi kac ay sonrabasar takma kafana:1hug:
canım dun akşam kaynanam söyledi bastırmaya çalıştım basmıyo hiç basık bu çocuk iyi gelişmez kafasını tutamaz dedi bende biraz evhamlıyımdır panik yaptım eşime sordum o daha çok küçük olur zamanla dedi ama ben ilk çcuk olduğu için merak ediyorum böyle
saçmalayan ben değilim sarıböceq düzgün konuşursan seviniirim hiç bilmediğim birşey olduğu için sordum farkındaysan hiçbilmiyorum nedir bu basıklık dedim hastalık gibi bişiymi diye merak ettim hiç duymadıgın bir konuda heleki bu çocugunun saglıgı oldugunda birileri üstüne gelince sen merak etmezmisin acaba?
sen çocuğunu birilerine kobay olarak görüp bastırmaya kalkarsan ve bunun için burda konu açarsan her türlü tepkiyi alırsın..
kafasını yeni tutan bir bebek bastırılırmı hiç??
kadınlar kulübüne üye olan bir kadının daha minicik olan ayaklarını yere bastırmayacak kadar mantıklı olur!!
ayrıca ben basık olması sorusuna tepki göstermiyorum;bebeğini bastırmana tepki gösteriyorum..anladın:??
ozaman tepkilerini daha kibar göster hayatımdaki hiç kimsenin beni azarlamak gibi bir hakkı yok! ve sen benim hayatımda dahi değilsin! ayrıca benim mantıklı olup olmadıgım kanatine burdan varamazsın ben bilmediğim birşeyi danıştım birisi çıkmış bana senin çcogun basık iyi gelişmez diyip duruyor Heralde ben kimseye al çocugumu bastır bakalım basıyomu demedim ayrıca benim yanımdada bastırmadı zzaten
ve ben hamileliğimden beri bu siteyi takip ediyorum senin kadar kabaca uyarılar yapan birtek kişi daha görmedim
bak güzelim ben seninle uğraşamıcam..
hakikaten bak!!
çok yoğun ve yorgunum..
bende kabahat mantıksız bir konuya daha yazıp alakası olmayan kişilerle muhattap oluyorum..
neyse ben kaçar..umarım sorunun cevabını daha nazik kişilerden alırsın..tüh ben olamadım..
ne alaka kime sinirlisin filan!!
Allah Allahhh akşam akşam çattık mı nedir anlamadım..ne gerginliği hayatım,sen böyle yapıyorsun galiba..sinirini başkalarından çıkarıyorsun..
zikri fikri olayı hımm anladım..
siz gene de temkinli tedbirli davranın
bir şey çıkacağını hiç zannetmiyorum
çünkü bebekler lastik gibiler bunu 17 yıldır annesi bebek bakıcılığı yapan(bulunduğu şehirde referanslı bakıcıların başında gelir) çok yakın bir arkadaşım söyledi
şu ana kadar hiç aksi bir durumla karşılaşmamış kadın
sıkmayın canınızı
korkmayın
öyle uzun uzun ayakta tutup bastırmıyorsunuzdur eminim
ama annelik bu işte :)
evhamlı davranmak evhamlı düşünmek işin doğasından geliyor
sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi
bebişin daha çok küçük cnm biraz daha bekle.bi sorun olduğunu sanmıyorum.bütün büyükler biraz bilmiştir diimi.herşeyden bi bakışta anlayıveririler.
gerçi benim zilli 40 içindeyken basıyordu.yeğenimse basmıyordu gayet güzel bir gelişimi var ve şimdi ceylan gibi yüüyor ıpa.
çok saolun ilk çocuk olnca insan acemi oluyor en daha hiç denemedim bastırmayı falan kucagıma alırken korkuyorum ufacık bişey olucak diye ama kaynanam bastırmış öyle söyleyince ona sormak işime gelmedi ama acaba bu nedir dedim meğerseki yoktan bişeymiş :)