Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama normal örme lifler onun tenine uygun değil biliyorum fakat ne kullanmalı ? doğduktan hemen sonra ne kullandınız ?
annem tülbentten küçük parçalar yapmıştı, kenarı işli değil ama. çok kullanışlı yumuşacık. hala kullanıyorum. zaten bebişin kiri ne ki? tülbentle yumuşak hareketlerle rahatlatmış oluyoruz diye düşünüyorum.
benimde annem beyaz tülbentten parçalar vermişti.kenarlarını işledim.hem ağzını yüzünü silmeye yumuşacık hemde banyo yaptırırken kullandım çok rahat oluyor.bunlar tülbent gibi o mendiller bebek mağazalarındada satılıyor canım bakabilirsin..
benim kızım da bir aylık oldu, beyaz tülbent parçasıyla yıkandı hep
son banyosunda life terfi etti
ama onu da annem bebeğe uygun olacak şekilde farklı örmüştü
ilk aylarda zaten tülbent kullandım hatta başını bile o tülbentle yıkıyordum ben konak olmasın diye.tabii sonradan yumuşacık süngerler var onlardan kullandım..
bende hep elimle şampuanın döküp yıkadım vücudunu.zaten çok hassas ciltleri ve bizim vücudumuz gibi aşırı kirlenmedikleri için life gerek duymadım.şimdi 1 yaşında ve yumuşacık bir lif kullanıyorum.
ben hiç bir şey kullanmadım
zaten kullandığım yenidoğan şampuanının üzerinde avucunuza bir miktar şampuan alıp bebeğinizin cildine hafifçe masaj yapın yazıyordu
tülbent dahi olsa bir şey temas ediyor bebeğin cildine tahriş etmedi mi hiç??
ikizlerim ilk doğduğunda mother care den bebek süngeri almıştık çok memnun kaldım yumuşacıktı. ama artık eskidikleri için başka marka aldım ama henüz kullanmadım,eğer sert gelirsi ben de tülbenti denerim...