- 23 Ağustos 2017
- 518
- 173
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım bende senin gnu ilk gebeliğini kalbi durması nedeniyle 8+5 günlükken kaybettim şuan gene hamileyim 5 haftalık bugün öğrendim ve korku ve sevinç bir arada yaşadım cnku ben çok uğraştı 2 kere tüp bebek bir kerede amelyt geçirdim o yüzden dua ediyorm Rabbim saglkla kucagima almayı nasip etsin inşallah seninde bi sıkıntı olmaz sağlıkla kavuşuruz bebeklermzemerhaba herkese,
daha once 11. haftamda kalbi durmasi nedeni ile kurtaj olmak zorunda kaldim. simdi yine 7 haftalik hamileyim kalp atislarini vajinal ile gorduk ama henuz guclenmemis. bu durumu 2 kez yasayan var mi cok korkuyorum.. hicbi gebelik belirtim de yok kac gundur
oy cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini gebelik belirtilerin var mi canim pekiMerhaba canım bende senin gnu ilk gebeliğini kalbi durması nedeniyle 8+5 günlükken kaybettim şuan gene hamileyim 5 haftalık bugün öğrendim ve korku ve sevinç bir arada yaşadım cnku ben çok uğraştı 2 kere tüp bebek bir kerede amelyt geçirdim o yüzden dua ediyorm Rabbim saglkla kucagima almayı nasip etsin inşallah seninde bi sıkıntı olmaz sağlıkla kavuşuruz bebeklermze
yani iki kez kalp durmasi mi oldu canim? dur korkma ya guzel dusunelim hersey cok ama coook guzel olsunBen de aynı şeyleri iki kez yaşadım üçüncüye hamileyim cuma kalp atışı için gidicem çok korkuyorum
bu arada bu bebegin kendiliginden mi oldu tup bebek mi kuzumMerhaba canım bende senin gnu ilk gebeliğini kalbi durması nedeniyle 8+5 günlükken kaybettim şuan gene hamileyim 5 haftalık bugün öğrendim ve korku ve sevinç bir arada yaşadım cnku ben çok uğraştı 2 kere tüp bebek bir kerede amelyt geçirdim o yüzden dua ediyorm Rabbim saglkla kucagima almayı nasip etsin inşallah seninde bi sıkıntı olmaz sağlıkla kavuşuruz bebeklermze
Evet canım iki kez 6ve 8.haftanın sonunda.pıhtılaşma çıktıyani iki kez kalp durmasi mi oldu canim? dur korkma ya guzel dusunelim hersey cok ama coook guzel olsun
demek olabiliyor 2 kez kalp durmasi.. peki canim belirti verdimi hic? benim ilkinde hic anlamadim bile zaten gebelik belirtilerim basindan beri cok cok azdi bulantim hic olmamisti mesela.. simdide oyle hatta eskisinde karinda gaz siskinlik vardi bunda o bile yok.. ne bulanti ne siskinlik ne gaz o kadar bos ve normal hissediyorumki sanki yeni adet olmus bitmis gibi rahat.. hayir olsun..Evet canım iki kez 6ve 8.haftanın sonunda.pıhtılaşma çıktı
esime dun 5 kez sormusumdur ben hamileyim dimi ruya gormedim gercekti yani dimi diye.. inanamiyorum bu kadar belirtisizdemek olabiliyor 2 kez kalp durmasi.. peki canim belirti verdimi hic? benim ilkinde hic anlamadim bile zaten gebelik belirtilerim basindan beri cok cok azdi bulantim hic olmamisti mesela.. simdide oyle hatta eskisinde karinda gaz siskinlik vardi bunda o bile yok.. ne bulanti ne siskinlik ne gaz o kadar bos ve normal hissediyorumki sanki yeni adet olmus bitmis gibi rahat.. hayir olsun..
Amin cnm Inşallah yok cnn gayet normalim sadece öğrenmeden önce adet agrım vardı adet olcm sandm hattaoy cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini gebelik belirtilerin var mi canim peki
Çok geçmiş olsn cnm inşllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bende de pıhtılaşma var malsf benmde ilk hamilelgmde kalbi durmustuEvet canım iki kez 6ve 8.haftanın sonunda.pıhtılaşma çıktı
Kendiliğinden oldu cnm mucize oldu inşllah mucizem sımsıkı tutunur bu sferbu arada bu bebegin kendiliginden mi oldu tup bebek mi kuzum
hakikaten mucize olmus Rabbim'in isi :) Allah saglikla ele avuca cikmayi nasip etsin kotu gunlerin hepsi geride kalmis olsun insaalhKendiliğinden oldu cnm mucize oldu inşllah mucizem sımsıkı tutunur bu sfer
Amiin hepimizin inşllah senin tüp bebeklemi oldu cnmhakikaten mucize olmus Rabbim'in isi :) Allah saglikla ele avuca cikmayi nasip etsin kotu gunlerin hepsi geride kalmis olsun insaalh
tamamen surpriz oldu korunurken hatta.. daha onceki tecrubemden dolayi hala hazir hissetmiyodum kendimi esimi de hep uyariyodum.. asla ama asla ihtimal vermedigim bi zamanda oluvermis :)Amiin hepimizin inşllah senin tüp bebeklemi oldu cnm
Oda bi mucize cnm vardr bi hayır bnce sağlıkla hayrlisyla doğsun insllahtamamen surpriz oldu korunurken hatta.. daha onceki tecrubemden dolayi hala hazir hissetmiyodum kendimi esimi de hep uyariyodum.. asla ama asla ihtimal vermedigim bi zamanda oluvermis :)
iste insan hala korkularini atamiyor.. bjde hic belirtisiz bi gebelik olunca da daha da korkuyor.. ikinci kes ayni seyleri yasamaya gucun yok gibi hissediyosunOda bi mucize cnm vardr bi hayır bnce sağlıkla hayrlisyla doğsun insllah
Bende de pek belirti yok kızlar.mesela bulantı yaşamıyorum gerçi öncekilerde de yoktu.belim ağrıyo kasığım ağrıyo sağ taraf hep belimin de sağı.ilk zamanlar adet olcam sanıyordım öyle belirtiler vardı o da kalmadı.göğüslerim bi şişiyo bi iniyo bigün acıyo diğer gün acımıyor myle değişik yani.[/QUOT
daha yeni oldugu icin olabilie belki ilerleyen haftalarda daha kendini belli eder belirtilerin.. benim de oncekinde bulantim olmamisti bacagima ve kasigima kramp giriyodu oncekinde bunda o bile yok o derece... gogus acisi vardi ilk zamanlar cok fazla simdilerde epey azaldi.. koku hassasiyetiymis falan hicbisey yok