Bebegin anne karninda kalbi durmasi

senaaanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
518
173
35
merhaba herkese,
daha once 11. haftamda kalbi durmasi nedeni ile kurtaj olmak zorunda kaldim. simdi yine 7 haftalik hamileyim kalp atislarini vajinal ile gorduk ama henuz guclenmemis. bu durumu 2 kez yasayan var mi cok korkuyorum.. hicbi gebelik belirtim de yok kac gundur :KK43:

merhaba herkese,
daha once 11. haftamda kalbi durmasi nedeni ile kurtaj olmak zorunda kaldim. simdi yine 7 haftalik hamileyim kalp atislarini vajinal ile gorduk ama henuz guclenmemis. bu durumu 2 kez yasayan var mi cok korkuyorum.. hicbi gebelik belirtim de yok kac gundur :KK43:
Merhaba canım bende senin gnu ilk gebeliğini kalbi durması nedeniyle 8+5 günlükken kaybettim şuan gene hamileyim 5 haftalık bugün öğrendim ve korku ve sevinç bir arada yaşadım cnku ben çok uğraştı 2 kere tüp bebek bir kerede amelyt geçirdim o yüzden dua ediyorm Rabbim saglkla kucagima almayı nasip etsin inşallah seninde bi sıkıntı olmaz sağlıkla kavuşuruz bebeklermze

Merhaba canım bende senin gnu ilk gebeliğini kalbi durması nedeniyle 8+5 günlükken kaybettim şuan gene hamileyim 5 haftalık bugün öğrendim ve korku ve sevinç bir arada yaşadım cnku ben çok uğraştı 2 kere tüp bebek bir kerede amelyt geçirdim o yüzden dua ediyorm Rabbim saglkla kucagima almayı nasip etsin inşallah seninde bi sıkıntı olmaz sağlıkla kavuşuruz bebeklermze
oy cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini gebelik belirtilerin var mi canim peki

bu arada bu bebegin kendiliginden mi oldu tup bebek mi kuzum

Evet canım iki kez 6ve 8.haftanın sonunda.pıhtılaşma çıktı
demek olabiliyor 2 kez kalp durmasi.. peki canim belirti verdimi hic? benim ilkinde hic anlamadim bile zaten gebelik belirtilerim basindan beri cok cok azdi bulantim hic olmamisti mesela.. simdide oyle hatta eskisinde karinda gaz siskinlik vardi bunda o bile yok.. ne bulanti ne siskinlik ne gaz o kadar bos ve normal hissediyorumki sanki yeni adet olmus bitmis gibi rahat.. hayir olsun..

demek olabiliyor 2 kez kalp durmasi.. peki canim belirti verdimi hic? benim ilkinde hic anlamadim bile zaten gebelik belirtilerim basindan beri cok cok azdi bulantim hic olmamisti mesela.. simdide oyle hatta eskisinde karinda gaz siskinlik vardi bunda o bile yok.. ne bulanti ne siskinlik ne gaz o kadar bos ve normal hissediyorumki sanki yeni adet olmus bitmis gibi rahat.. hayir olsun..
esime dun 5 kez sormusumdur ben hamileyim dimi ruya gormedim gercekti yani dimi diye.. inanamiyorum bu kadar belirtisiz :KK43:

Bende de pek belirti yok kızlar.mesela bulantı yaşamıyorum gerçi öncekilerde de yoktu.belim ağrıyo kasığım ağrıyo sağ taraf hep belimin de sağı.ilk zamanlar adet olcam sanıyordım öyle belirtiler vardı o da kalmadı.göğüslerim bi şişiyo bi iniyo bigün acıyo diğer gün acımıyor myle değişik yani.

Bende de pek belirti yok kızlar.mesela bulantı yaşamıyorum gerçi öncekilerde de yoktu.belim ağrıyo kasığım ağrıyo sağ taraf hep belimin de sağı.ilk zamanlar adet olcam sanıyordım öyle belirtiler vardı o da kalmadı.göğüslerim bi şişiyo bi iniyo bigün acıyo diğer gün acımıyor myle değişik yani.[/QUOT
daha yeni oldugu icin olabilie belki ilerleyen haftalarda daha kendini belli eder belirtilerin.. benim de oncekinde bulantim olmamisti bacagima ve kasigima kramp giriyodu oncekinde bunda o bile yok o derece... gogus acisi vardi ilk zamanlar cok fazla simdilerde epey azaldi.. koku hassasiyetiymis falan hicbisey yok :KK43:

X