bebeğin ağzına tükürülmesi!!!

bencede iğrenç ötesi..
annem cahilmiş o zamnlar 18 yaşında evlenmiş..hiç ses edemezmiş..
ama biz yeni nesil ortalığı yıkarız :KK53:

yakarız da yıkarız da vallaa....eskiler tabi daha çekingenmiş..yeni neslin gözü daha açık ve istemediğini dan diye söylüyor.bu iyi midir kötü müdür tartışılır tabi...

yakarız da yıkarız da vallaa....eskiler tabi daha çekingenmiş..yeni neslin gözü daha açık ve istemediğini dan diye söylüyor.bu iyi midir kötü müdür tartışılır tabi...

aynen arkadaşım kesinlikle tartışılır.. bende bilemiyorum :)

duymuştum önceden ama çok saçma birşey ...hem bebeğin ağzına tükürmek kadar şuursuz bir hareket var mı? öpmek bile doğru değilken ...ben etrafımdaki hiç bir bebeği öpmem, belki bilmediğim bir hastalık taşırım diye ki kendi çocuğuma bu yapılsa yapanın suratına tükürürüm görür...:KK35:

dedem kuzenime yapmıstı :KK53::KK53::KK53: ben daha 7 yasındaydımm..

aglayarak iğrencsin sen dediğimi hatılıyorum dedeme :KK1::KK1:

görmez olaydım :KK19::KK19: uzun süre dedemden tiksinmiştim

dedem kuzenime yapmıstı :KK53::KK53::KK53: ben daha 7 yasındaydımm..

aglayarak iğrencsin sen dediğimi hatılıyorum dedeme :KK1::KK1:

görmez olaydım :KK19::KK19: uzun süre dedemden tiksinmiştim

:KK1: :KK1: gayet normal benim gibi maruz kalsan ne yapacaksın..
ay ben hala tiksiniyorum halamdan ııyyğğğ..

duymuştum önceden ama çok saçma birşey ...hem bebeğin ağzına tükürmek kadar şuursuz bir hareket var mı? öpmek bile doğru değilken ...ben etrafımdaki hiç bir bebeği öpmem, belki bilmediğim bir hastalık taşırım diye ki kendi çocuğuma bu yapılsa yapanın suratına tükürürüm görür...:KK35:

görsün tabii :KK60:
aynen kimin olursa olsun bende öpmem bebekleri ayaklarını öperim mesela..patates gibi çok tatlı oluyor.. :KK1:
bende çocuğunu öptürmeyenlerden olacağım :KK47:

:KK1: :KK1: gayet normal benim gibi maruz kalsan ne yapacaksın..
ay ben hala tiksiniyorum halamdan ııyyğğğ..

eskilerin mantıgını anlamak cok güc..

simdi dedeme dalga geciyom o kadar agzına tükürdün cocuk sana bir gram benzememiş diye.:KK1::KK1: sinir olur bu sözüme..

eskilerin kafası da bir acayip işliyormus bazen

:KK60: :KK60: iş yerinde kahkaha attım resmen.. güldürdünüz Allah da sizi güldürsün..

çok haklısınız. insanlar cok tuhaf :KK19:

yeni doğan bebeğin ağzına tükürür, bana çeksin diyen kişi :KK53:
bunu çoğu kişi duymuştur..
halam bana yapmış bu iğrenç şeyi mesela.. ıyyyğğ :KK30:

batıl inanç yaa olur mu öyle şey diyorum ben..
ama anlamadığım ben halama çok çekmişim ve etraftan gördüklerimde bu metodla aynen o kişiye benziyor :KK53:
sizin çevrenizde varmıdır bu iğrençliği yapanlar..yada benim gibi savunmasızken maruz kalan :KK52:

aaay yarın birgün benimde bebeğim olucak k.vdem den sakınmam gerek :KK51:

ııyyy yok artık!! ilk defa duyuyorum..

bizde de bir hayvanın sahibi olmak istiyorsan yeni doğduğunda kulağını ısırırmışsın azıcık :KK9: buzağıların,köpeklerin falan :KK9: :KK9: :KK9: önce kim ısırırsa onun olurmuş :KK37: :KK9:

Son düzenleme:
bebek yasta ebv virusu bulasmasini istersen ve bu ebv virusten dolayi ileride losemi olmasini goze alabilirsen yaptir tabi

bebek yasta ebv virusu bulasmasini istersen ve bu ebv virusten dolayi ileride losemi olmasini goze alabilirsen yaptir tabi

yoo yoo ben yaptrmak istiyorum falan demedim..
bu saçma olay başıma gelmiş..ve merak ettim var mı böyleleri diye

ııyyy yok artık!! ilk defa duyuyorum..

bizde de bir hayvanın sahibi olmak istiyorsan yeni doğduğunda kulağını ısırırmışsın azıcık :KK9: buzağıların,köpeklerin falan :KK9: :KK9: :KK9: önce kim ısırırsa onun olurmuş :KK37: :KK9:

ciddi misinn?? :)

Ciddiyim canım :) yeni doğan genellikle büyük baş hayvanların kulağını azıcık ısırıyorlardı,acıtmadan :)) doğuma tanık oldum da orada gördüm.. :)) tabi herkes yapar mı bilmem de köyde görmüştüm :))))

başta anlamadım şaka yapıyosn sandım ondan cevap vermedim :KK1:
doğrudur bende bunu duymamıştm :KK1:

X