Çocuk Hastalıkları Bebeğimmm çok uyuyor :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

biricik_elam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
14
0
86
İstanbul
2 aylık bebeğimm 3 gündür çok fazla uyuyo kendi kendine kafasını nereye koysa uyuyoo ilk doğduğunda sarılık tedavisi gördü geçen haftada sarılık testi 9.0 çıktı ama elli yüzü sarı değil sebebi nedir acaba çok fazla uyuyo yarım saat uyanık kalmıyo bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum lütfen bir fikir verin ( dr gitmelimiyim gidince ne yaparlar bilmiyorum:bbo:

Canım o ayda çocuğun çok uykuya ihtiyacı vardır zaten
İlk 3 ayda 15-16 saat uyurlar, ama yarım saat bile uyanık kalamıyor demişsin, istersen içinin rahat etmesi için doktora götür

Canım o ayda çocuğun çok uykuya ihtiyacı vardır zaten
İlk 3 ayda 15-16 saat uyurlar, ama yarım saat bile uyanık kalamıyor demişsin, istersen içinin rahat etmesi için doktora götür

Peki yemesi nasıl emziriyormusunuz aç kalıp kan şekeri düşerse bebekler çok uyur diye duymuştum, ama değeri yükseldiyse sarılıktanda uyuyabilir benim kızımda doğduğunda sarılık olmuştu ve çok uyurdu ah şimdi nerdeee 14 aylık oldu bende çok zor uyutuyorum uyumamak için elinden geleni yapıyor deli ediyor beni...

canım ilk aylarca çok uyuyorlar zaten.ama tok oldugundan ve hasta olmadığından emin olmalısın.kesinlikle dra bir danış derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…