bizde 30 günlükken ve 2 aylıkken olmak üzere 4 kez 9 saatlik otobüs yolculuğu yaptık. gece .hep uyudu.zor olmadı.ama ben hiç uyumadım .kucağıma ince bir yastıktan yatak yaptım.bide kolumun altına yastıkla destek yaptım. o çok rahat etti.ama her seferinde 3-5 gün huzursuzluk yaptı evde. zaten ben yorulmuştum uyumamıştım 2 gecede evde uyuyamadım.
altınıda molada kötü bi tesiste durmuşlardı, karanlıkça bir sedir bulduk .orada açtım.bir keresindede otobüsün içinde açmak zorunda kaldım ama molaydı ve karanlıktı. kimse görmedi.şu hasta alt bezleri varya doğum için almıştım. onları kullandım altına sermek için iyi oluyor.
. şimdi benimde bayramda yolculuk etmem lazım. ama çok korkuyorum .artık durmaz heralde.ozaman kulağına zararı olur diye uçağa binmemiştik artık 3 aylık bu sefer uçağada binecek.10 saat kendi arabamızlada gidecek. sonra bide geri dönecek. bence klima ,hava akımı gibi şeylere dikkat etmemizde gerekecek.özellikle uçak için.
zor olsada ailemi çok özledim değeceğini düşünüyorum. sanada allah kolaylık versin