bebeğimle yolculuk zor olurmu

elma xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
563
4
96
44
Edirne
kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim 7 aylık olcak eşimin annesi çok rahatsız olduğu için gelip göremedi bizde prematüre doğduğu için ve çalıştığım için gidemedik şimdi işten çıkarıldım kriz sebebi ile ve bayramda gitmeye karar verdim çünkü yaza kadar bir işe girersem bu yazda gidemeyiz onun torununu görmesini çok istiyorum ama istanbul- edirne arası otobüs yolculuğu istanbul- antalya arası uçak yolculuğu ve daha sonra yine 2 saatlik yolum var bu bebeğimle ilk yolculuğum olacak ben çok korkuyorum ya çok huzursuz olursa ağlarsa diye bide yanma neler almam gerektiği konusunda çok bilgili değilim altını nerde alabilirim bebeği ile yolculuk yapan arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var

canım ben kastamonudan geldım yazın 4aylıktı bebegım benımkı durdu gece yolculugu yaptık zaten uyku saatıne denk geldı uyudu hemen 2 3 kez kalktı emdı ıstanbulda uyandı ama eve gelene kadar zorladı baya bızı sımdı olsa hayatta durmaz heralde durmazsa ısın zor yanı sana tavsıyem gece yolculugu yapman gunduz cok sıkılır ben koltuga ayaklarımı cektım onume ona yatak yaptım yastıklarla doldurdum orda uyudu bacaklarım cok agrıdı ama oylede yapabılırsın yada bebegıne de bılet alıp koltukta uyutabılırsın yanında yanına kavanoz mamalarından al ufak termus al mama yapmak ıcın mamasını al yelek hırka battanıye gece gıdersen bere falan buyuk bı yastık bez vs.cokta bısı almana gerek yok yanı allah yardım etsın zor valla

kizim 2.5aylikken 3 aylikken 3.5 aylkken toplam 4 kere ucak yolculugu yaptik,3 sefer iyiydi ama 1 seferinde kulak basincini ayarlayamadik tüm yolculuk boyunca agladi bizde oda perisan olduk..benim kizim emzigi kesinlikle kabul etmiyor biberonda almiyor emzirmekte zor oluyor,en son yolculukta kulak tikaci kullandik..eger bebegin emzik aliyorsa yada biberon rahat edersin ucagin yükselme ve alcalma zamanlarinda yutkunmasini saglaman lazim..

sağol canım hepimize Allah kolaylık versin

bende 2-3 defa yolculuk yaptım ama kendi arabamızla olduğu halde 8 saatlik yol bana ömür gibi geldi.hiç uyumadı.tamam uyumasın ama ne durdu ne emdi.sadece ağladı.ama ağlamak değil çığlık attı resmen.bencede gece yolculuğu daha mantıklı tabi gece uyuyorsa.bişey almana gerek yok ama yastık iyi oluyor.allah sabır versin.

Valla benim bebeğimde prematüre doğdu. 4 aylıktı yazlığa geldik kendi arabamızla. 2 saatlik yoldu. Arada 3 kere izmire gelmek zorunda kaldık yine arabamızla ve çok zorlu bir yolculuk oldu. Ankaraya gitmemiz gereklendi. Doktorumuz o dönem izin vermemişti. İstersen sizi takip eden doktoruna bir danış. Sevgiler..

canım bızde 2 aylıkken 4 5 saatlık bır yolculuk yaptık arabayla cok zor gecmedıo ama donusumuz kotuydu sureklı agladı bırde 4 aylıkken ucak yolculugu yaptık 2 kez bırı guzeldı ama donusumuz cok zor gectı emzık ıstemedı bıberon ıstemedı ama ne yapalım cok uzun degıldı yolculuk ıdare ettık artık aralıkta yıne gıdecegız ıns bende kulak tıkacı almayı dusunuyorum bu sefer tecrubelı davranmak lazım

bizde 30 günlükken ve 2 aylıkken olmak üzere 4 kez 9 saatlik otobüs yolculuğu yaptık. gece .hep uyudu.zor olmadı.ama ben hiç uyumadım .kucağıma ince bir yastıktan yatak yaptım.bide kolumun altına yastıkla destek yaptım. o çok rahat etti.ama her seferinde 3-5 gün huzursuzluk yaptı evde. zaten ben yorulmuştum uyumamıştım 2 gecede evde uyuyamadım.
altınıda molada kötü bi tesiste durmuşlardı, karanlıkça bir sedir bulduk .orada açtım.bir keresindede otobüsün içinde açmak zorunda kaldım ama molaydı ve karanlıktı. kimse görmedi.şu hasta alt bezleri varya doğum için almıştım. onları kullandım altına sermek için iyi oluyor.
. şimdi benimde bayramda yolculuk etmem lazım. ama çok korkuyorum .artık durmaz heralde.ozaman kulağına zararı olur diye uçağa binmemiştik artık 3 aylık bu sefer uçağada binecek.10 saat kendi arabamızlada gidecek. sonra bide geri dönecek. bence klima ,hava akımı gibi şeylere dikkat etmemizde gerekecek.özellikle uçak için.
zor olsada ailemi çok özledim değeceğini düşünüyorum. sanada allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…