arkadaşlar çok kötüyüm lütfen bana yorumlarınızı fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var ben 10 yıldır ilaç kullanan bir obsesif kompulsif hastasıyım bu süreç içinde çok bırakmaya çalıştım ilaçları ama olmadı yapamadım her seferinde baştan başladım stresten bebeğim olmadı tüp bebekle çok şükür oldu hamileleiğim boyunca ilaç içmedim çok zorlandım ama dayandım ama artık yapamıyorum sanırım 11 mayısta doğum yaptım 1 hafta sonra bebeğim hastaneye yattı emiyor zannettik halbuki almıyormuş çok kilo kaybetti şimdi de biberonla önce sağdığım sütü sonra mamayı veriyorum bir iki gündür yavaş yavaş almya başladı memeyi ama çok zorla sadece 10 dakika emiyor sonra bırakıyor. ve ben hiç iyi değilim kendimi çok kötü hissediyorum hiçbişeyden zevk alamıyorum bütün gün çarpıntı mide bulantısı yanması uykususzluk soğuk soğuk terleme berbat durumdayım konuşmak gülmek istemiyorum bebeğimle de ilgilenenmiyorum annem ve kayınvalikdem var yanımda onlar bebeği alıp güler konuşurken sinir oluyorum sen de bebeğini al öp sev diyorlar yapmaya çalışıyorum ama öyle söylenince bile deli olyorum özellikle kayınvalidem gitsin istiyorum kötü niyetli bir kadın değil ama herşey batıyor bana onlar olmasa da bebekle ilgilenecek gücüm yok
lütfen şu sotularımı yanıtlayın bu durum ne zaman geçecek????????????*
yavrum doğalı 20 gün oldu ama ben bir türlü zevk alamıyorum yavrumun anne sütüne mi yoka anne şefkatine mi daha çok ihtiyacı var çünkü ilaca başlarsam süt veremem ama belik biraz toparlanır ve yavrumla daha iyi ilgilenirim ne biliyim çıkmazdayım nolur yardım edin
lütfen şu sotularımı yanıtlayın bu durum ne zaman geçecek????????????*
yavrum doğalı 20 gün oldu ama ben bir türlü zevk alamıyorum yavrumun anne sütüne mi yoka anne şefkatine mi daha çok ihtiyacı var çünkü ilaca başlarsam süt veremem ama belik biraz toparlanır ve yavrumla daha iyi ilgilenirim ne biliyim çıkmazdayım nolur yardım edin