BEBEGIMIZIN KILO VE BOY ÖLÇÜLERI

Jasmine7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
10
10
36
- Yurtdışı
Merhaba anneler.. hadi bakalim, en cok merak ettigim konu bebeklerinizin boyu ve kilosu kac. Kilo alimi nasil.
Benim bebegim 18aylik ve 12.5kg 83cm. Ama 4-5 aydir 200-300gram kadar ya aldi ya almadi. Cok yavasladi kilo almamiz acaaba normal mi diye cok merak ediyorum.

Kızlar merhaba benim oğlum temmuz 2016 doğumlu. Yani tam 23 aylık. Boyu 79 cm. Babamız 178 ben 160 ım. Zaten çok uzun boylu bir çocuk olmasını beklemiyorum ama oğlumu her gören aaa bu çocuk 2 yaşına göre çok kısa değilmi yeterli yedirmiyor musun kısacık kalmış bu ne kadar minik gibi cümleler kurup moralimi bozuyor. Beslenmesi mükemmel değil ama süt çok içiyor hergün mutlaka 1 kase yoğurt da yer. Boyunun uzaması için ne yapabilirim

Canım doktorun ne dediği önemli elalem boş konuşuyor cidden moral bozmaktan başka bir halta yaradıkları yok. Sen onların çocuklarına laf etsen senden kötüsü olmaz öncelikle çocuğumun sağlığı yerinde ve doktorumuz da herseyinin normal olduğunu söyle kısa kes at çünkü ağzınla kuş tutsan yine kendi dedikleri doğru onlar için.

Benim de kızım o zamanlar o boydaydi doktorun gelişim geriliği var derse zaten direkt endokrinoloji ye yöneltir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…