- 27 Temmuz 2011
- 3.454
- 5
kızlar benim kızım dün gece ve bugün bu renk kaka yaptı internetten buldum.kaka denemez resmen mukus.diğerlerini çekip ekleyeceğim.bazı arkadaşlarımız panik yapmayın diye düşünecek ama erken teşhise inanan biri olarak sizler de şüphelendiğiniz kaka resimlerini eklerseniz az çok fikir alışverişi yaparız.kızıma geçen cumartesi amip dendi .sonra 4 tahlil daha verdim başka yerlerde yok dendi.lökosit çıktı kakada.bugün son gittiğim dr da tesadüf kızım kaka yaptı dr bakalım dedi .kaka görüntüsü normal değil dedi tahlile yolladı.parazit yok.lökosit var.laktoz intoleransı ve amip antijen baktırcam.alerji mi değil mi diye izlemeye aldım 2 gündür inek sütü içeren ne bisküvi ne peynir yedim.
bu arada bizdeki belirtiler
-mukusumsu kaka
-huysuzluk ve sürekli ağlama(önceki haftalara göre çok fazla)-kucağıma alınca gezdirince de sakinleşmiyor,susturamıyorum.gözlerinden yaşlar boşanıyor
-uykuya dalmada güçlük
-ağızda salya
-emerken karnına çekilen bacaklar ve ağlayıp emmeyi 3.4. dk da bırakma
-emmek istememe
-halsizlik
-şiddetli gaz sancısı
bir de ailesinde allerji olanların bebişlerde çıkıyormuş süt alerjisi
benim toz ve küf mantarına alerjim var.annem de alerjik.kızımı çocuk gastroya götürcem
bu arada bizdeki belirtiler
-mukusumsu kaka
-huysuzluk ve sürekli ağlama(önceki haftalara göre çok fazla)-kucağıma alınca gezdirince de sakinleşmiyor,susturamıyorum.gözlerinden yaşlar boşanıyor
-uykuya dalmada güçlük
-ağızda salya
-emerken karnına çekilen bacaklar ve ağlayıp emmeyi 3.4. dk da bırakma
-emmek istememe
-halsizlik
-şiddetli gaz sancısı
bir de ailesinde allerji olanların bebişlerde çıkıyormuş süt alerjisi
benim toz ve küf mantarına alerjim var.annem de alerjik.kızımı çocuk gastroya götürcem
Son düzenleme: