Bebeğimizin Kakası Normal mi?resimlerle

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
$P10505072.JPG kızlar benim kızım dün gece ve bugün bu renk kaka yaptı internetten buldum.kaka denemez resmen mukus.diğerlerini çekip ekleyeceğim.bazı arkadaşlarımız panik yapmayın diye düşünecek ama erken teşhise inanan biri olarak sizler de şüphelendiğiniz kaka resimlerini eklerseniz az çok fikir alışverişi yaparız.kızıma geçen cumartesi amip dendi .sonra 4 tahlil daha verdim başka yerlerde yok dendi.lökosit çıktı kakada.bugün son gittiğim dr da tesadüf kızım kaka yaptı dr bakalım dedi .kaka görüntüsü normal değil dedi tahlile yolladı.parazit yok.lökosit var.laktoz intoleransı ve amip antijen baktırcam.alerji mi değil mi diye izlemeye aldım 2 gündür inek sütü içeren ne bisküvi ne peynir yedim.

bu arada bizdeki belirtiler
-mukusumsu kaka
-huysuzluk ve sürekli ağlama(önceki haftalara göre çok fazla)-kucağıma alınca gezdirince de sakinleşmiyor,susturamıyorum.gözlerinden yaşlar boşanıyor
-uykuya dalmada güçlük
-ağızda salya
-emerken karnına çekilen bacaklar ve ağlayıp emmeyi 3.4. dk da bırakma
-emmek istememe
-halsizlik
-şiddetli gaz sancısı

bir de ailesinde allerji olanların bebişlerde çıkıyormuş süt alerjisi
benim toz ve küf mantarına alerjim var.annem de alerjik.kızımı çocuk gastroya götürcem

Son düzenleme:
$bmstool1.jpg
$images.jpg

kızlar bebeğimin son kakaları buna benziyor.bu ne anlama geliyor.çok üzülüyorum sürekli ağlıyor.emerken ağlayıp bırakıyor.ama biliyorum ki aç ve emmek istiyor.ama sütü yutarken bir sıkıntısı var karnında.gurultular geliyor.benzer şeyi yaşayanlar var mı aranızda?

CaniMbenim kızımın kakasinda bir anormallik yok ama salya akiyo son iki gündür ve karnı gurulduyo biberon ve emzirince Allah yardımcımız olsun

dünden beri 3. kakası.üçü de böyle.içinde beyaz pütürler yok sadece mukus.ve ağır kokulu.ne olabilir lütfen aynı şeyi yaşayanlar yazsın.son götürdüğüm dr bu görüntü normal değil dedi(bugün onun yanında yaptı kakasını.onların labaratuvarı çok büyük olmadığından sadece tam gaita yapabiliyorlar.ankaraya götürcem gastroya

$131020121328.jpg resmi bu özür dilerim ama eklemek zorundayım çaresizim.aynı durumda olan var mı

$141020121330.jpg $141020121331.jpg son yaptıkları bunlar.kızlar hala mukus var.bitsin artık bu.kızım iyileşsin de sevebileyim.:KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 532271 kızlar benim kızım dün gece ve bugün bu renk kaka yaptı internetten buldum.kaka denemez resmen mukus.diğerlerini çekip ekleyeceğim.bazı arkadaşlarımız panik yapmayın diye düşünecek ama erken teşhise inanan biri olarak sizler de şüphelendiğiniz kaka resimlerini eklerseniz az çok fikir alışverişi yaparız.kızıma geçen cumartesi amip dendi .sonra 4 tahlil daha verdim başka yerlerde yok dendi.lökosit çıktı kakada.bugün son gittiğim dr da tesadüf kızım kaka yaptı dr bakalım dedi .kaka görüntüsü normal değil dedi tahlile yolladı.parazit yok.lökosit var.laktoz intoleransı ve amip antijen baktırcam.alerji mi değil mi diye izlemeye aldım 2 gündür inek sütü içeren ne bisküvi ne peynir yedim.

bu arada bizdeki belirtiler
-mukusumsu kaka
-huysuzluk ve sürekli ağlama(önceki haftalara göre çok fazla)-kucağıma alınca gezdirince de sakinleşmiyor,susturamıyorum.gözlerinden yaşlar boşanıyor
-uykuya dalmada güçlük
-ağızda salya
-emerken karnına çekilen bacaklar ve ağlayıp emmeyi 3.4. dk da bırakma
-emmek istememe
-halsizlik
-şiddetli gaz sancısı

bir de ailesinde allerji olanların bebişlerde çıkıyormuş süt alerjisi
benim toz ve küf mantarına alerjim var.annem de alerjik.kızımı çocuk gastroya götürcem

canım benım o saydıgın sıkayetler benım bebegımde de vardı bebegının buyuk ıhtımalle karnı agrıo bı tulbentı guzelcene karnına sar bebegınıı ııce gıydır ve ıkı uc gun daha sabret zaten ıkı uc gune kalmadan gecıcek aynılarını ben cektım o bebegın nasıl uzuldugunu annenın caresız kaldıgını bılırım bence ııce gıydır ellerı ayakları sıcacık olsun yanaklarını surklı kontrol et soguk mu dıe heryerı sıcak olunca gecıcek sorunların dertlerın. inşallah yardımcı olabılmısımdır ınsallah hemencık duzelır

resımlerın hepsıne baktım kızlar bebeklerınızın kakasında hıcbırsey yok bebeklerınız ıshal oldu. benım bebegımde olmusdu ve doktor onu anlamıo onun kıvamını annesı daha ıı bılır ııce gıydırın ellerı ayakları yankları sıcacık olsun karnınada tulbent sarın yada sıcak su torbası koyun ısınsın yavrucaklar ve ınanın sızde rahat edıceksınız bebeklerınızın sırtlarından yeleklerını eksık etmeyın
uzun kollu bır zıbın
kılotlu corap
ustune hastane cıkısı takım
ustune altlı ustlu bır takım daha yada tulum ve yun patıklerını eksık etmeyın yeleklerınıde uyandıkdan sonra ustune gecırın

ınsallah derdınız bununla son bulucakdır terledıkce hastalıgı atıcak ve terledıkce degıstırın ustunu en sonunda terlemıcek daha zaten ve gece o elyaf yorganlarla degılde yun yorganla yatırın elyaflar havadar oluyor. ınsallah dertlerınız son bulur.

bırde ne gıydırdıgınızı yazarsanız cok memnun kalırım

resımlerın hepsıne baktım kızlar bebeklerınızın kakasında hıcbırsey yok bebeklerınız ıshal oldu. Benım bebegımde olmusdu ve doktor onu anlamıo onun kıvamını annesı daha ıı bılır ııce gıydırın ellerı ayakları yankları sıcacık olsun karnınada tulbent sarın yada sıcak su torbası koyun ısınsın yavrucaklar ve ınanın sızde rahat edıceksınız bebeklerınızın sırtlarından yeleklerını eksık etmeyın
uzun kollu bır zıbın
kılotlu corap
ustune hastane cıkısı takım
ustune altlı ustlu bır takım daha yada tulum ve yun patıklerını eksık etmeyın yeleklerınıde uyandıkdan sonra ustune gecırın

ınsallah derdınız bununla son bulucakdır terledıkce hastalıgı atıcak ve terledıkce degıstırın ustunu en sonunda terlemıcek daha zaten ve gece o elyaf yorganlarla degılde yun yorganla yatırın elyaflar havadar oluyor. ınsallah dertlerınız son bulur.

Bırde ne gıydırdıgınızı yazarsanız cok memnun kalırım

canım elleri soğuk yanakları sıcak.uzun kollu pamuklu badi üzerine kısa kol çıtçıtlı badi altına patikli pantolon ve çorap.

canım elleri soğuk yanakları sıcak.uzun kollu pamuklu badi üzerine kısa kol çıtçıtlı badi altına patikli pantolon ve çorap.

canım gecen gun ıkı ay asımızı olduk ateslenmeye basladı bende soydum bebegı bı zıbınla bırakdım ertesı gune kadar ates sureklı yukselme cabasında tabı bende mudale edıorum ama o sırada bebek zıbınlı duruo neyse ellerı ayakları soguk ama kafası karnı sıcacıkdı bende gıydırmıyordum bı turlu normale donmedı bebegım ablam o usuyordur gıydır sonra bakarsın atesıne cıkarsa baska bısı denerıs dedı gıydırdım bebegım bı rahata verdı gercekten usuyormus megerse yavrucugum.
sen bebegı hıcbıryere cıkarma hava ruzgar esmesın ona sıkıcana gıydır ellerı ayakları hatta ayaklarına bakarken parmak aralarına da bak sıcak mı dıye ııce ısıt bebegını buyuk bı ıhtımalle usuttu ve ıshal oldu emın ol gecıcektır. benım bebegım karın agrısından kıvrana kıvrana besıgın dıbıne kadar ınerdı cok sukur bız o gunlerı atlattık. benım kadar gıydır demıyorum ben bıraz serın ormanlık bı yerdeyım. sen ellerıne ayaklarına yanaklarına dıkkat et usumesın karnınıda mutlaka bı tulbentle sar karın agrısı gecene kadar ondan sonra rahat edıceksın ınsallah

kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyo ağlamıyo ama ıkınıp duruyo napabilirim 50 günlük bu arada

kızlar bende bebeğimin kakasından şüpheleniyorum... kakası bana oldukça sıvı geliyor... emerken ağlıyor, emdikten sonra ise genede ıkınırken kusuyor...
kakası açık sarı renkli ve tanenler var.. geçen hafta çok iyi bir doktor diye tavsiye üzerine bir prof çocuk doktoruna gittik.. o sırada kaka yapmadı çocuk.. bezi temizdi.. doktor da normal, bişiy olmaz dedi.. önemsemedi bile..
ama benim içim rahat değil tabi.. anne sütü ile besliyorum.. of çok zor bir durum ya...

kızlar bende bebeğimin kakasından şüpheleniyorum... kakası bana oldukça sıvı geliyor... emerken ağlıyor, emdikten sonra ise genede ıkınırken kusuyor...
kakası açık sarı renkli ve tanenler var.. geçen hafta çok iyi bir doktor diye tavsiye üzerine bir prof çocuk doktoruna gittik.. o sırada kaka yapmadı çocuk.. bezi temizdi.. doktor da normal, bişiy olmaz dedi.. önemsemedi bile..
ama benim içim rahat değil tabi.. anne sütü ile besliyorum.. of çok zor bir durum ya...

kaka tahlili ver canım laktoz intoleransına baktır ona benziyor emerken bırakıp ağlıyor-şişkinlik oluyorsa genelde sütteki laktozu sindiremiyordur.dr a git ihmal etme

çok teşekkür ederim canım.. bu cumartesi tekrar götürecem... haberleri paylaşırım burdan...

cnn hiç dert etme öyle kaka yapması norml bende kızım var 2,5aylık ilk zamanl onunda böyledi nüfuslu içini boşalt temizliyo bebek ve ağlaması mutsuzluğu sancısı vardır masaj yap karnına sırtını sıfatla sarıl ninni söyle sakinleri bu durumu ben 15 gün yaşadım emziren sonra mutlak gazını çıka uyuşa bile.

cnn hiç dert etme öyle kaka yapması norml bende kızım var 2,5aylık ilk zamanl onunda böyledi nüfuslu içini boşalt temizliyo bebek ve ağlaması mutsuzluğu sancısı vardır masaj yap karnına sırtını sıfatla sarıl ninni söyle sakinleri bu durumu ben 15 gün yaşadım emziren sonra mutlak gazını çıka uyuşa bile.

canım sümüksü müydü senin bebeişinki de?benimki günde 1 kez yapıyor içinde tane yok.sümük resmen.başka şikayetimiz yok gaz dışında allaha şükür.ama resmen sümük.düzeldi mi sonra senin bebişinki?ne kadar sürdü sümüksü kaka

tez zamnda duzelır ınsallah. asırı stres yapmamaya calıs senın stresınden de etkılenır bebegın. tekrr gecmıs olsun

X