• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimizin hareketleriii

makdemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
360
266
103
Merhaba arkadaşlar bikaç gündür özellikle gece yatmadan önce alt karnımda seğirmelerim oluyor cokkk ümitlenmek istemiyorum sonra kendimi cok dinlemeye baslıyorum ama belkide bebeğimdir bilmiyorum sizler ne zaman hissettiniz ilk hareketlerini benim suan hissetmem mümkünmü :) bu arada ilk gebeliğim :anneadayı:

Merhaba hamişler ben de 14 haftalık hamileyim:anneadayı::KK200::nazar::KK46:ben de hissediyorum içimde kayıp gidiyor minik melegim balık gibi:KK66: ara ara da pıt pıt birşeyler oluyor içimde:) Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..

Merhaba hamişler ben de 14 haftalık hamileyim:anneadayı::KK200::nazar::KK46:ben de hissediyorum içimde kayıp gidiyor minik melegim balık gibi:KK66: ara ara da pıt pıt birşeyler oluyor içimde:) Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
Allah ım ben mi çok hissizim :( Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Doktorum teorik olarak 16. Haftada hissedilir ama ilk hamilelikte hareketlerin hissedilmesi 20. Haftayı bulabilir demişti. Ben de 16. Haftadan ancak uzaninca kalp atışı gibi küçük bir hareket hissediyordum. Şimdi masallahimiz var :anneadayı::KK200::nazar:

Doktorum teorik olarak 16. Haftada hissedilir ama ilk hamilelikte hareketlerin hissedilmesi 20. Haftayı bulabilir demişti. Ben de 16. Haftadan ancak uzaninca kalp atışı gibi küçük bir hareket hissediyordum. Şimdi masallahimiz var :anneadayı::KK200::nazar:
İnşallah bende görürüm o günleriii :)

pit pit eder gaz pitircigi gibi :)
bi haftaya tekmeleri hissedebilirsin
ama baslarda zayif oluyor zaten 20. haftadan sonra daha net olur

18. haftanın ıcınde net bır sekılde hıssettım, ıcımde bırsey kayıyor gıbı arada da ufak tekmeler hıssedıyorum ;)

Şimdi yazdıklarınızı gülümseyerek okudum ve nasıl özendim anlatamam :) İnşallah benim de zamanım gelir bir an önce ve hissedebilirim bebeğimin hareketlerini bir an önce.. Okdukularıma bakarak en azından iki ayım var diye düşünüyorum ama olsun :)

Benim 19 haftalık hala net bişey yok pıt pıt bişeyler hissettim ama kayma falan hissetmedim inşallah hissederim

Benim ilk hamileliğim. 23. haftada itibari hissetmeye başladım :) öncesinde hiç bir şey hissetmedim. Başta daha hafif şimdilerde biraz daha net

Benim ilk hamileliğim. 23. haftada itibari hissetmeye başladım :) öncesinde hiç bir şey hissetmedim. Başta daha hafif şimdilerde biraz daha net
İçimi rahatlattın ben de 20. haftayı bekliyorum 1 hafta kaldı Allahın izniyle hissederim inşallah

Ya bende onsekiz haftaligim ama bende hissetmiyorum ilk gebeligim nasıl bi duygu nasıl anlıyorsunuz tekme veya hareket ettiğini ..:( hissetmek istiyorum hatta çoğu zaman elim karnı da geziyorum gün boyu resmen :)

Back