Tarih bunu unutur mu bilmem de benim unutmayacağım kesin
Canım bedenini nasıl aldın peki ??
Ben de bu sabahlıktan almıştım, boyum 162 sanırım. Yerden bi 10 15 cm yukarıda kalıyor, tam tesettüre uygun penyesi kaliteli bir sabahlık. Sadece odadan dışarı çıkarken yürüyüş yaparken kullandım. 75 kiloyla doğuma girdim, m beden almıştım s de olurmuş ama. Garanti olsun diye m aldım. Alacaksanız benden tecrübe bunlarBoyum 165 bir bakayım hemen
Neresi Bihter Ziyagil yaYok bacım benim için çok afilli bir takım bu
Bihter ziyagil gibi dolanamam ki ben ortalarda
Bana daha sade dümdüz bir takım lazım
Baby turcodan 3 denedim begenmedim sattım. Goonun kilo araligi daha yuksek diye 2 ile basladım az 2 kullanıp 3e gectimbaby turrcoda kaç no kullandın sen goonda kaç no ile başladın peki?
Merveeeeee daha dilimden kurtulamazsın
Ben şuan 76yım bende m beden bakayım o zmnBen de bu sabahlıktan almıştım, boyum 162 sanırım. Yerden bi 10 15 cm yukarıda kalıyor, tam tesettüre uygun penyesi kaliteli bir sabahlık. Sadece odadan dışarı çıkarken yürüyüş yaparken kullandım. 75 kiloyla doğuma girdim, m beden almıştım s de olurmuş ama. Garanti olsun diye m aldım. Alacaksanız benden tecrübe bunlar
Ben kapıya isimlik süs falanda yaptırmadımNeresi Bihter Ziyagil ya
Sen bir Bursadaki hastane odalarını görtakımı Bursadan almıştım sade modeller arasından
Tarih bunu unutur mu bilmem de benim unutmayacağım kesin
Ben şok
Herkes sakin olsun kulot bez ben hic denemedim markette de bu ucuzdu aldım. Külot bez olayıni beğenirsem yine gidip goondan kükot bez alacam 4 zulamaŞimdi goon düşünsün
Şşş sadece deneme 1 2Merveeeeee daha dilimden kurtulamazsın
Ben şuan 76yım bende m beden bakayım o zmn
Ben kapıya isimlik süs falanda yaptırmadım
Millet cimriyimde ondan yaptırmıyorum sanıyor
Yaptırana saygım sonsuz da ben Sevmiyorum anacım öyle şeyler
Geçen bir arkadaş herşeye para veriyorsun ona mı veremiyorsana getirdi
Ben şok
O da hamile olmasa ağzına yapıştıracaktım bir tane de karnındaki bebeye dua etsin
Hastane odası için ayrı
Bebeğin odası için ayrı süs yaptıracakmış öyle dedi
Bu hayatı onlar kadar sevemedim be
Yok deneme falanŞşş sadece deneme 1 2
Goon da ıslak mendil denedin mi hiç?Şşş sadece deneme 1 2
Denemek üzereyim kargoua gerildi.Goon da ıslak mendil denedin mi hiç?
Haberini beklerizDenemek üzereyim kargoua gerildi.
Mutlaka yorumlarımı yazacağım.Haberini bekleriz
benım esım de yanlıslıkla 2 koca paket sıparıs verdı 3 numara hala kullan kullan bıtmedı beden degısım zamanımız geldı yanı 3+ lar gelcek yarın bırgun ..oglanın altını tumden cıkar tak. gece cok zor tam uyandırmadan altını degısıverıyordum sımdı ayaklanıyoruz aılecek.. ve bacakları pıtı pıtı hareketlı ıkı ayagından da tutup gıydırmeye calısıyorum :)) bence rahat degıl belkı bıraz buyuse kolay kullanım olabılırdı :))
Şimdiiii gece zaten değiştirmiyorum uzunca zamandır iki aylık filandır en fazla bıraktığımda. Kakayı gece yapmıyor uyanmadan yapamıyor. Hatta sabahları bazen uyanamıyo ağlıyo ben uyandırıyorum kakasıni yapıyorbenım esım de yanlıslıkla 2 koca paket sıparıs verdı 3 numara hala kullan kullan bıtmedı beden degısım zamanımız geldı yanı 3+ lar gelcek yarın bırgun ..oglanın altını tumden cıkar tak. gece cok zor tam uyandırmadan altını degısıverıyordum sımdı ayaklanıyoruz aılecek.. ve bacakları pıtı pıtı hareketlı ıkı ayagından da tutup gıydırmeye calısıyorum :)) bence rahat degıl belkı bıraz buyuse kolay kullanım olabılırdı :))
Bi de ben soymadan hiç yapamadım ya çift kat don giydiriyom aşağı indirince bozuluyo çorap filanŞimdiiii gece zaten değiştirmiyorum uzunca zamandır iki aylık filandır en fazla bıraktığımda. Kakayı gece yapmıyor uyanmadan yapamıyor. Hatta sabahları bazen uyanamıyo ağlıyo ben uyandırıyorum kakasıni yapıyorKomple ben bacakları soyuyorum zaten. Ayaklarıyla oynuyor keşfediyor. Ağzına sokacak ama o kadar yok gücü henüz. Ceneye yaklaşıtırırken elinden kurtuluveriyor ayak. Çok çok faydası oluyor soymanın yüzüstü dönüyor ayaklarıyla kendini ittiiyor çıplakken daha iyi destek alıp.
Arkadaşın abartmışBen kapıya isimlik süs falanda yaptırmadım
Millet cimriyimde ondan yaptırmıyorum sanıyor
Yaptırana saygım sonsuz da ben Sevmiyorum anacım öyle şeyler
Geçen bir arkadaş herşeye para veriyorsun ona mı veremiyorsana getirdi
Ben şok
O da hamile olmasa ağzına yapıştıracaktım bir tane de karnındaki bebeye dua etsin
Hastane odası için ayrı
Bebeğin odası için ayrı süs yaptıracakmış öyle dedi
Bu hayatı onlar kadar sevemedim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?