Benim de durmadı ilk denemelerde. Bi de sıkı takmışım cocugun kol bacak gerilmisti olabildiğince bol bıraktım omuz askılarını beni rahatsız etmeyecek kadar öyle rahat etti. Ben de tam seninki kadarken denemelerdeydim. Son bir hafta on gündür havalar güzelleştiğinden beri geziyorum. Tabii tam keyfine denk getirip deBenim bebekim daha durmuyor içinde . Senin gibi bı hevesle aldım ama bebem küçük benim dahahevesle bekliyorum inşaallah durur içinde
Benimki senin bebeden de küçük durmaz mıBenim bebekim daha durmuyor içinde . Senin gibi bı hevesle aldım ama bebem küçük benim dahahevesle bekliyorum inşaallah durur içinde
Kaç kiloBenimki senin bebeden de küçük durmaz mı
3 kutu prima aqua puresempatik_kiz primanin ıslak mendilini tek geçerim canım.Tavsiye de ederim muhteşem bişey.Bildigin saf su ve islakligi da çok güzel.
Stokçuluk kazanacakBnde prima diyorum zaten onun stok sağlam
Ama pamuk kullanıyorumyada yıkıyorum
Ben de yıkamayı düşünüyorum ama benim ki oğluşStokçuluk kazanacak
Bende daha çok yıkamayı düşünüyorum yaaa
Annemde yaz çocuğu yıkarız zaten deyip duruyor
Göbeği düşünce günlük banyo yaptırırım zaten
Ama onun dışındada yıkamada başarılı olurum umarım
Benim kız içinde kayboldu geçen koyduğumdaBenim de durmadı ilk denemelerde. Bi de sıkı takmışım cocugun kol bacak gerilmisti olabildiğince bol bıraktım omuz askılarını beni rahatsız etmeyecek kadar öyle rahat etti. Ben de tam seninki kadarken denemelerdeydim. Son bir hafta on gündür havalar güzelleştiğinden beri geziyorum. Tabii tam keyfine denk getirip de
Canım benim kız 6 kilo bile yoktur . 2400 falan doğdu bı de kolik. Öyle aman aman kilo alamiyor . Bı yerde en azından 7 kilo olsun be boynunu tam tutsun öyle deneyin diyordu. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum ama benim kız henüz hazır değil onu anladım ben.Benimki senin bebeden de küçük durmaz mı
Boynunu tam tutsun ya o önemli ben cok hızli yürüyorum uykusu gelmeye baslayinca kafa cok sallanıyo elimle tutuyom hala minikler yaBenim kız içinde kayboldu geçen koyduğumdabacak kısmında sadece ayakları çıkıyor yanlardan
Canım benim kız 6 kilo bile yoktur . 2400 falan doğdu bı de kolik. Öyle aman aman kilo alamiyor . Bı yerde en azından 7 kilo olsun be boynunu tam tutsun öyle deneyin diyordu. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum ama benim kız henüz hazır değil onu anladım ben.
Benim ki kız, dediğin gibi muhtemelen daha kolay olur sana göreBen de yıkamayı düşünüyorum ama benim ki oğluşçiş kazalarına alışınca yapabilirim sanırım ancak
Aldım çok şükür sonundaOto koltuğu aldın mı canım
O Goon illa denetilecek
Denemek isteyen olursa 3 paker 23.90 kargo bedava
Yerim uleeen, takımını sevdiğimEl kadar bebeğimin tuttuğu bir takım var
Güle güle kullanın ne güzel durmuş maşallahAldım çok şükür sonundapuset tak çıkar sıkıyordu. Bir de rahat değildi sanki
Be safe izi turne karar vermiştik ama rahat edemedi. İç hacmi küçük geldi bize. Britax römer in eklediğimi aldık çok içimize sindi. Çok rahat etti sanki. Emzirmem için mızmızlanınca kendime çevirip iki agucuk gugucukla sakinleştiTavsiye ederim
Allaaaahimm bana da nasip et çok aminBoynunu tam tutsun ya o önemli ben cok hızli yürüyorum uykusu gelmeye baslayinca kafa cok sallanıyo elimle tutuyom hala minikler ya
Ayy teşekkür ederizYerim uleeen, takımını sevdiğimpeki coraplari?
Teşekkür ederizGüle güle kullanın ne güzel durmuş maşallah
Peki size bir soru sizce yenidoğan için uygun mudur
Olur anam olur oluuuur benimki memede uyuyo ya kanguruda bi ağlıyo uykusu gelince meme yok diye tamam annecim pis piş piş yapıyorum poposuna vuruyorum pıt pıt üvee diye söylenirken uyuyoAllaaaahimm bana da nasip et çok aminbenim kızı ben kolumda sallayıp uyutuyom. Şimdi ben onu kanguruya koysam yolda krizi tutsa ağlasa yürürken kendimi bir de sağa sola sallanırken düşünüyorum yooo mayyy gaaaatt
Bizim var başka bir marka ama sağ ol yine deAldım çok şükür sonundapuset tak çıkar sıkıyordu. Bir de rahat değildi sanki
Be safe izi turne karar vermiştik ama rahat edemedi. İç hacmi küçük geldi bize. Britax römer in eklediğimi aldık çok içimize sindi. Çok rahat etti sanki. Emzirmem için mızmızlanınca kendime çevirip iki agucuk gugucukla sakinleştiTavsiye ederim
Çok beğendim valla ya güzel günlerde kullanın. Bu meret şöyle iyisinden olmalı işte güvenlikli. Ben arabası olup da pusetle uğraşanı anlamıyorum zaten hiç. Şöyle en sağlamından en konforlusundan olacak tamam.Teşekkür ederiz
Evet tam olarak uygun. İçinde yeni doğan desteği var. Baya da yatış pozisyonu uygun. Sadece arabanın arka koltuk mesafesi darsa zor olur tam yatış. Ona göre değerlendirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?