- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Yok cnm delist ürün olmuştu Migros’ta stoklar bitine kadar 2.90 TLydi .12.90 tl olmasıniçeriğini bimiyorum canım
Bnde prima diyorum zaten onun stok sağlamsempatik_kiz primanin ıslak mendilini tek geçerim canım.Tavsiye de ederim muhteşem bişey.Bildigin saf su ve islakligi da çok güzel.
Yorucu olmuyor mu ya? Pamuk neyse de yıkamak zorBnde prima diyorum zaten onun stok sağlam
Ama pamuk kullanıyorumyada yıkıyorum
Bugün bizimde enseye nerdeyse değecekti kafayı islatmadan duş aldıYorucu olmuyor mu ya? Pamuk neyse de yıkamak zortek yıkayayı zaten düşünemiyorum
Bugün alışverişte oto koltuklarını denerken altı doluydu baya hırpaladık kakası üstüne sızdı. Değiştirdim mağazaya da kokumuzu saldık
Islak mendille sildimya şimdi evde yıkanmasam yarına banyo olacak zaten diyorum
Oto koltuğu aldın mı canımYorucu olmuyor mu ya? Pamuk neyse de yıkamak zortek yıkayayı zaten düşünemiyorum
Bugün alışverişte oto koltuklarını denerken altı doluydu baya hırpaladık kakası üstüne sızdı. Değiştirdim mağazaya da kokumuzu saldık
Islak mendille sildimya şimdi evde yıkanmasam yarına banyo olacak zaten diyorum
Kızım siz niye takip ermiyonuz konuyu. Ben her gün övüyom burda kanguru.Kanguru alacağım kızlar. Tavsiyelerinizi alırım
Görmedim kızKızım siz niye takip ermiyonuz konuyu. Ben her gün övüyom burda kanguru.
Eki Görüntüle 3044895
Aha da mado anlık.
Ben hassas ciltler için olanını aldım hiç beğenmedim aqua pure miydi neydi o mu güzelsempatik_kiz primanin ıslak mendilini tek geçerim canım.Tavsiye de ederim muhteşem bişey.Bildigin saf su ve islakligi da çok güzel.
Evet canım aqua pureBen hassas ciltler için olanını aldım hiç beğenmedim aqua pure miydi neydi o mu güzel
Ergobaby aldım ben dolaptan çok cok mutluyum aşıri tavsiye ederim. Bi de boba çok iyiymiş bu ikisine bak.Görmedim kızbaktım çok sayfa olmuş okumadım sorry bidaha desen
Teşekkür ederim mervişErgobaby aldım ben dolaptan çok cok mutluyum aşıri tavsiye ederim. Bi de boba çok iyiymiş bu ikisine bak.
Rica ederim. Sıfır alcam diye gidip baska marka alma bak mutlaka bu ikisine bak rahatlık cidden çok önemli. Benimki de aşırı kucakçı ve hiç bi yerde bebek arabasında filan durabilen bi tip değil. Yatıp kalkıp iyi ki almışım bunu diyorum.Teşekkür ederim merviş
Aynen arkadaşım için bakmıştık. Galiba seninkinin aynısından aldı dolaptanCatlak-kurabiye senin arkadaşın mı kanguru alacaktı?
Ben aldım canım ama o Çiçekliye yetişemedim ergolardan aldım bordo rengiCatlak-kurabiye senin arkadaşın mı kanguru alacaktı?
Bordo kardesliğiiBen aldım canım ama o Çiçekliye yetişemedim ergolardan aldım bordo rengi
Benim bebekim daha durmuyor içinde . Senin gibi bı hevesle aldım ama bebem küçük benim dahaBordo kardesliğii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?