Yansımış marketlerde de sitelere bakmadım.Kızlar ben haberi daha şimdi okudum.Nisandan itibaren bebek bezinde KDV %18 den %8 e inmiş.Resmi gazetede de yayınlanmış.Etiketlere ne zaman yansır acaba?
Merhaba 1 nisandan itibaren diyordu bugün yansımışKızlar ben haberi daha şimdi okudum.Nisandan itibaren bebek bezinde KDV %18 den %8 e inmiş.Resmi gazetede de yayınlanmış.Etiketlere ne zaman yansır acaba?
Ayyyy yansımış miiiii hemen bakimmmMerhaba 1 nisandan itibaren diyordu bugün yansımış
Bnde baktım hiç yansımamışAlmak istediğimde şimdi baktım hala aynı fiyat kizlar
Eşim de tuvalet kağıtları için diyodu aynı fiyatlar diye. Bekleyelim bakalım bi indirim daha.Almak istediğimde şimdi baktım hala aynı fiyat kizlar
Elimde kumaş var canım oğluma nevresim diktirmistim ondan kalan bir sürü kumaş varEbebekte beş liraya almıştım ben indirimden bi bak istersen kumaşını almaya değmez dikilecekse de müslin kumaştan diktir
Kızlar benim oğlana geçen ay çektirdik kalça ultrasonu sol kalça kemiği tam gelişmemiş 1 ay sonra kontrol dediler başına böyle birşey gelen varmi sonradan gelişimi?Özel sigortada kalça ultrasonu ücretsiz. Biz çektirdik. Sigortadan sigortaya değişiyor mu bilmiyorum ama provizyon almayı deneyin isterseniz.
4 dk muayene de iyiymişbizim doktora bir gidiyoruz 1 saatten önce çıkmıyoruz
Ben onu bulamadımBen de gidebilsem o denge kutularından istiyom
Kumanda nasıl güzel mi ben almadımBim ganimetleri
Daha açmadımBen onu bulamadım
Kumanda nasıl güzel mi ben almadım
Fisher price yurume arkadasi kopekcik ebebekte bayaaaa bi indirimde almayi dusunenler
merve dolap fiyatina dusurmusler hatta seversin mervisss
Senin bebiş ne kadarlıktı canımKızlar benim oğlana geçen ay çektirdik kalça ultrasonu sol kalça kemiği tam gelişmemiş 1 ay sonra kontrol dediler başına böyle birşey gelen varmi sonradan gelişimi?
Ben e bebekte ve amazonda baktım yansımıştıAlmak istediğimde şimdi baktım hala aynı fiyat kizlar
Solonun 32li tuvalet kağıdı hepsiburada da 70₺Eşim de tuvalet kağıtları için diyodu aynı fiyatlar diye. Bekleyelim bakalım bi indirim daha.
Hemen bakiorum canimBen e bebekte ve amazonda baktım yansımıştı
AaaWala şimdi baktım.Amazon en beteri çıktı canım ya.Bak fiyat arasındaki farka.Biri 504 lu diğeri 156 li paket.Yansidi yansıdı yansımadı alicam napim.
2 aylıktı cektirdigimizde kuzu 1 haftaya kadar tekrar kontrole goturcezSenin bebiş ne kadarlıktı canım
3 numaraya amazondan baktım 310a düşmüş mesela e bebektende uyguna geliyorAaaben 60lı 2 numara ve 144lü 3 numara baktım. E bebekte 60lı 153ten 138e düştü, amazonda 60lı 130₺ mesela. 3 numarada e bebekte 342ye düştü.
Bütün numaralar ve adetlere yansıması gerekiyordu neden böyle yaptılar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?