Biz de Acıbadem.huzurunmeraklisi kalça kontrolü yapılmadı mı kuzu anlayamadım orasını.Bu arada biz Acibademliyiz ücret ödemeden yaptırdık kalça ultrasonunu.
Eminönüne gidiyosun altgeçite zibilyon taneeeIşıklı müzikli oyuncak önerisi olan var mı
Mersin’de yaşamam dışında hiçbir sorun yokEminönüne gidiyosun altgeçite zibilyon taneee
çoook iyi yaCem Dinlenmiş on Instagram: "“Underpass” A real-life scene from the stairs of Eminönü underpass in Istanbul, swarming with locals, tourists and vendors selling noisy plastic toys. ……………….. "Altgeçit" Gürültülü oyuncaklar, turistler ve ailecek g
12K likes, 188 comments - cem_dinlenmis on August 26, 2021: "“Underpass” A real-life scene from the stairs of Eminönü underpass in Istanbul, swarming with locals, tourists and vendors selling noisy plastic toys. ……………….. "Altgeçit" Gürültülü oyuncaklar, turistler ve ailecek gezenlerle dolup...www.instagram.com
M morruj1
Ya benim aklıma hep ışıklı sesli oyuncak deyince bili bili geliyo. Ferdi Tayfur'un kolunun kesildiği filmde oğlunun oyuncağıydıMersin’de yaşamam dışında hiçbir sorun yok
çoook iyi ya
Çok fazla yüzüstü yatmıyor ilgisini çekecek bir şeyler arıyorum ama haklısın fazla uyaran konusundaYa benim aklıma hep ışıklı sesli oyuncak deyince bili bili geliyo. Ferdi Tayfur'un kolunun kesildiği filmde oğlunun oyuncağıydı
Bi de bi mantığı var mı bilmiyorum ama hem ışık hem sesli oyuncaklar fazla uyaranlı geliyo. Ayrı ayrı alsan sırayla oynasa daha iyi olabilir sanki.
Benim de bu ara sıkılıyo bi cazgırlık da geliyo ufaktan. Emzirme yastığıyla ayna karşısına koydum. Bi de lambası var ayıcık gibi onu koydum uzunca süre durdu bence. O lambayı cekip atayım sana öyle bi şey al bence. Sevimli.Çok fazla yüzüstü yatmıyor ilgisini çekecek bir şeyler arıyorum ama haklısın fazla uyaran konusunda
Süper olur bakarım Eylül ün dikkatini çekiyorsaBenim de bu ara sıkılıyo bi cazgırlık da geliyo ufaktan. Emzirme yastığıyla ayna karşısına koydum. Bi de lambası var ayıcık gibi onu koydum uzunca süre durdu bence. O lambayı cekip atayım sana öyle bi şey al bence. Sevimli.
Süper olur bakarım Eylül ün dikkatini çekiyorsa
Aynayla bile çok tutamıyorum artık, flaş kartlar renkli şekilli kitapları da seviyor normalde, yüzüstü olunca her şeyden nefret ediyor
Ebebekte beş liraya almıştım ben indirimden bi bak istersen kumaşını almaya değmez dikilecekse de müslin kumaştan diktirEşim ben dikerim bunu dedi kuzu dur bakalım beceremezse alirim teşekkür ederim
Bugün bundan şok markete gelecekti sanırım
Çok tatlıymış seviyor zaten ışıklı şeyleri bakarım şok a teşekkürler kızlarBugün bundan şok markete gelecekti sanırım
Ben de gidebilsem o denge kutularından istiyom
Bnde bi sürü şey aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?