- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Bn doona nın muadili foo foo aldım möhteşem@Nihal Shibuya Doona ya bak canım.Ben almadığıma pişman oldum.Cok rahat,kullanışlı ve küçük.
Yağmurluğu varsa kapat öyle çıkar rüzgar al az bn öyle yapıyorumBen 15 civarı olunca çıkarcam hep ya çok rüzgâr olmazsa.
Bn araba alırken doona 4 bin di altınla yarışıyorRealcim naptın Doona en ucuz modeli 11 bin tlBen bitter’in yolladığı modelin sıfırını ya da Merve’nin dediği gibi 2. El alabilirim.
Aslında biz Antalya’da oturuyoruz. Hava da çok soğuk değil burda. Ama ben hasta olur diye bebeği dışarı çıkarmıyorum.
Astronotu varYağmurluğu varsa kapat öyle çıkar rüzgar al az bn öyle yapıyorum
Bnde peluş tulum var ama ağzından Hava yutma olmasın diye onu kapatıyorumAstronotu var
Eşim alalım dedi ben tutturdum büyük araba diye.Tecrubesizlik iste bitterim.Bn doona nın muadili foo foo aldım möhteşembişi ama onu yenidoğan alsaydı daha uygun olurdu
Sen niye almadın eşim hergün diyor kıza aldığımız en güzel eşyamerdivenden çıkarken puset yapıyoruz yada kucaklıyor hafif
Sende ne var?Eşim alalım dedi ben tutturdum büyük araba diye.Tecrubesizlik iste bitterim.
11 bin mi olmusss.Ay 5 bindi nolmus öyle. Şaka gibi fiyatlar.Realcim naptın Doona en ucuz modeli 11 bin tlBen bitter’in yolladığı modelin sıfırını ya da Merve’nin dediği gibi 2. El alabilirim.
Aslında biz Antalya’da oturuyoruz. Hava da çok soğuk değil burda. Ama ben hasta olur diye bebeği dışarı çıkarmıyorum.
Sen de baston ya da kabin tipi alirsın yaza satıp daBaby Care.Annem almıştı doğumdan önce.
Aynen aynen öyle yapicamSen de baston ya da kabin tipi alirsın yaza satıp da
Ben ilk bez ve ıslak mendille başladımKııızzz 7. Ayımın ortasındayım henüz bir paket dahi bez almadım nörüyon sen
Aqua pure’dan 4-5 koli almıştımAqua pure. Diger islak mendillere gore asiri kalin baya islak havlu gibi, hem senicerigi cok temiz pisik falan olmuyor. Baby turcoyu bi kez denedik pisik oldu bebegimgerci silsin diye bastirmis da olabilirim biraz cunku o kadar kuru ki asla bastirmadan silmedi kakayi. Aqua pure hem baya islak hem kalin hem yumusacik
Ben baby turcodan daha kuru bir mendil olamaz diye düşünmüştümBaby me görsen pecete sanarsın o zaman kupkuru
Aynn katılıyorum yarım mendille bile popo silinir rahat o kadar ıslak he kalın kiAqua pure. Diger islak mendillere gore asiri kalin baya islak havlu gibi, hem senicerigi cok temiz pisik falan olmuyor. Baby turcoyu bi kez denedik pisik oldu bebegimgerci silsin diye bastirmis da olabilirim biraz cunku o kadar kuru ki asla bastirmadan silmedi kakayi. Aqua pure hem baya islak hem kalin hem yumusacik
Ben primanın 3 çeşidini daha aldım.Aynn katılıyorum yarım mendille bile popo silinir rahat o kadar ıslak he kalın ki
Baby me çok kuru pureye göre
Baby turco aldım 2 tane banyoya koydum
Wala canım en iyisini yapiosun.Biz direk primayla başladık sonuna kadar parasını hakedio.Tek pişmanlığım saçma sapan cici bici alacağıma keşke bez ve ıslak mendil stoklasaydim.Daha Şubat'ta başladım bunları stoklamaya.Ben primanın 3 çeşidini daha aldım.
Onları daha ilerleyen dönemde kullanırım diye aldım
Umarım onlarda iyi çıkar
Eki Görüntüle 3034037 Eki Görüntüle 3034038 Eki Görüntüle 3034041
Bende bu düşünceyle başladım inan.Wala canım en iyisini yapiosun.Biz direk primayla başladık sonuna kadar parasını hakedio.Tek pişmanlığım saçma sapan cici bici alacağıma keşke bez ve ıslak mendil stoklasaydim.Daha Şubat'ta başladım bunları stoklamaya.
Kuzum en akıllıcasini yapiosun.Bi de naçizane tavsiyem indirimden termos bak derim.İlla lazım olacak.Almadiysan eğer bendekileri önerebilirim.Bi tanesi e bebekten aticam aşağıya resimlerini de,diğer ikisi Chicco.Buyuk Chicco ya henüz gecmedik.Bende bu düşünceyle başladım inan.
Fazladan gereksiz çöp bile almadım
Az ve öz olsun dedim.
Belki buna bir tık fazla para ödüyorum ama içim rahat yinede.
Çünkü alışverişi akıllıca yaptığıma inanıyorum.
Diğer harcamaları hep minimumda tuttuğum için ordan kurtarıyorum.
Yani hep bir denge içerisinde
Mama harici de mi lazım olacakKuzum en akıllıcasini yapiosun.Bi de naçizane tavsiyem indirimden termos bak derim.İlla lazım olacak.Almadiysan eğer bendekileri önerebilirim.Bi tanesi e bebekten aticam aşağıya resimlerini de,diğer ikisi Chicco.Buyuk Chicco ya henüz gecmedik.
Termos hiç bakmadım açıkçası, ek gıdaya daha var diye.Kuzum en akıllıcasini yapiosun.Bi de naçizane tavsiyem indirimden termos bak derim.İlla lazım olacak.Almadiysan eğer bendekileri önerebilirim.Bi tanesi e bebekten aticam aşağıya resimlerini de,diğer ikisi Chicco.Buyuk Chicco ya henüz gecmedik.
Büyük koli olandan oğlanda kullanırdımBen primanın 3 çeşidini daha aldım.
Onları daha ilerleyen dönemde kullanırım diye aldım
Umarım onlarda iyi çıkar
Eki Görüntüle 3034037 Eki Görüntüle 3034038 Eki Görüntüle 3034041
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?