Işe hayat pahalı diye bebenin esyaları pahalı diye düşünmeyin bile. Belki tedavilere de para harcamak gerekebilir. Bu boyutunu da es geçmeden ilerleyin. Hatta kayıplar olabilir. Hamile kalsanız bile ilk 3 ay geçsin diye bi beklemek lazım. Yani çok kötü konuşuyorum ama birilerinin bunu da söylemesi lazım diye diyorum. Kusuruma da bakma lütfen. Ama çok da alma. Heves çok artıyor.Haklısınız işte hayat pahaliliginda ne alırsam ilerde kar olur diye düşündüm. Mesela kitap oyuncak zeka kartları falan aldım. Rabbime kalmis kısmet etmezse de hediye ederim birine insallah.
Sızdırıyor bio natural. Yenisi de bi tık farklısıdır. Sleepy benim icin bitmiştir. O rezaletleri de yasadım ya batsınlar diye dua edecem nerdeyse.Yaa ben hep olumlu şeyler duymuştum. Bi de bu econatural mi ne %100 doğal lifler falan diyince
Ayyy reziller kepazeler. Duygularımla oynadılar.Hey gidi bir zamanların sleepyci Mervesi hey
Iyice popisleri alıştırıp bırakmaya korkar hale getiriyolar anaları.Ayyy reziller kepazeler. Duygularımla oynadılar.ve namıssızlar bak 1 numarada şikayeti olan yok. 2 nadir. 3de hep sorunlar.
Bizede o kadar uzun süre gider umarım60×90 10'lu paket vardı bende. Henuz bitmedi. Ikiye kesip kullandim hep
Bende yemişim ayıbını modundayım4 paket vardı 3 aldım ayıp olmasın diye 1 tane bıraktım
Aranızda kullanan bir ben kaldım sanırımAyyy reziller kepazeler. Duygularımla oynadılar.ve namıssızlar bak 1 numarada şikayeti olan yok. 2 nadir. 3de hep sorunlar.
Bazen bi tanesi günlerce kullanılıyo.. Bazen de açıldığı gibi atiliyo. Kaka faciasında geneldeBizede o kadar uzun süre gider umarım
Arkadaşımda e bebek 40lı paketi 9 ay kullandım oğlumda abartma falan dedi
Ama burda aynı gün 3-4 tane kirleten bebekleri de duydum
Akmaz kokmaz bir ürün nasılsa
Dursun bakalım
Bende yemişim ayıbını modundayım
Gidip alsalardı arkadaş
Gittim gördüm aldım
Kendime engel olamıyorum
Aranızda kullanan bir ben kaldım sanırımbir bana namıslı satıcı denk geldiyse demek
Olmazsa satarsınBizede o kadar uzun süre gider umarım
Arkadaşımda e bebek 40lı paketi 9 ay kullandım oğlumda abartma falan dedi
Ama burda aynı gün 3-4 tane kirleten bebekleri de duydum
Akmaz kokmaz bir ürün nasılsa
Dursun bakalım
Bende yemişim ayıbını modundayım
Gidip alsalardı arkadaş
Gittim gördüm aldım
Kendime engel olamıyorum
Ay neydi o sızdırma günleri don çıkqr zıbina geldiyse komple çıkar popo yıka bebe ortalığı yıksın amaaaan.Aranızda kullanan bir ben kaldım sanırımbir bana namıslı satıcı denk geldiyse demek
Bu bebeler neden giyinmeyi sevmiyor acep?.. bizimki banyodan çıkmayı da hiç sevmiyor, giyinmeyi de. Sırf bu yüzden yaz gelsin istiyorumAy neydi o sızdırma günleri don çıkqr zıbina geldiyse komple çıkar popo yıka bebe ortalığı yıksın amaaaan.
Ben de varimAranızda kullanan bir ben kaldım sanırımbir bana namıslı satıcı denk geldiyse demek
Kollar giyilirken anaam bi dövüşüyo benleBu bebeler neden giyinmeyi sevmiyor acep?.. bizimki banyodan çıkmayı da hiç sevmiyor, giyinmeyi de. Sırf bu yüzden yaz gelsin istiyorum
Tamam Mervecim. Sana sorarım yine. Teşekkür ederimPiyasa neyse bi tık altına koyulur hep de. Indirimli zamanlar da belli. Yani söyle ben en son tanesini 1.15e almışım. 1.5 ve altına denk geliyosa kaçırmam şu an. Ama ben alalı da bir ay oldu bir ayda bile zamlanmıştır.
Ben hesabı açtım dolapta. Yazın aldığım bezleri kendim aldığım fiyatın çok az üzerine koydum zararımi tamamen kurtardım 5 10 tl gibi kazandim hatta yanlış hatırlamıyorsam. Ama piyasadaki en ucuza ben koymusum. 2 saatte satıldı. Normalde birilerinin görmesi hesabın öne çıkması daha uzun sürer.
Fotoğrafları güzelce çekersen satılır ya. Yardım edebileceğim bir sey olursa sor tabiTamam Mervecim. Sana sorarım yine. Teşekkür ederimBen kızın küçülenlerini satıcam. Normalde dağıtırdım ama bu sene ekonomik olarak herkes gibi ben de sıkıntı çekiyorum. En azından kızın başka ihtiyacını karşılarım.
8 tane de ben aldımeşime söyledim, okul dönüşü bulmuş 10 tane kalmış 5 tane almış, hepsini almayalım ayıp dedi
dedim yemişim ayıbını, zamlar ayıp dinlemiyor
Valla merve iyi ki önce doğurmuşsun valla sempati gibi stok yapacaktım sleepyden bendeAyyy reziller kepazeler. Duygularımla oynadılar.ve namıssızlar bak 1 numarada şikayeti olan yok. 2 nadir. 3de hep sorunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?