Çok sevinirimYok aslında hâlâ dik gelmiyor, ben ilk günlerden itibaren kullanırım diye düşünmüştüm ama kullanmadım o bakımdan söyledim. Şu anda arabaya takılı değil deneyemedim. Araba servise gitti, geldiği zaman deneme fırsatı bulduğumda tekrar görüş bildiririm sana
Ben her gidişte soruyorum ama normal diyolar.Aynn yoğurt gibi kusuyor dr gidince tekrar soracam
1 yaşına kadar sürerse yandık ek gıdada
Tabi canım hem haram hemde bebek öyle bişey ki . İşte durumu olmayandaTsmam işte gülüm defolulari alıp satabilmesi çok kötü.
Salyalar silinsinLC Waikikiden aldığım ağız mendillerimiz geldi kızlar.Cooook güzeller.Almayi düşünenler mutlaka baksınlar
Boyu kilosu nasıl cnm eylülün? Tombik olduğu için mi yoksa kalıpları mi küçükCivilin 9-12 takımlarına geçtik. Alacaklara duyrulur.
Kalıpları küçük canım. Boy 62 kilo da kiyafetle 6800 çıktı 6.5 kalbul ettiler 4 gün önce.Boyu kilosu nasıl cnm eylülün? Tombik olduğu için mi yoksa kalıpları mi küçük
Cok şirin ya kiz kıyafetleri maşallah prenseseKalıpları küçük canım. Boy 62 kilo da kiyafetle 6800 çıktı 6.5 kalbul ettiler 4 gün önce.
Eki Görüntüle 3019812
Aha da 9-12 bu bile tam. Vucut yapisına tam bu iyi oldu. Diğer markaları ben sevemedim. Bunlarda da koyu renkler kesinlikle soluyo ama napiim
Fisher price da güzel bak kalıp olarak ama o da küçük. Lcw boydan tam ama bana aşşırı geniş geldi çok da zayıf değil bebe tam normal aslında.Cok şirin ya kiz kıyafetleri maşallah prenseseben hiç almadım civilden e bebekden aldım cok küçük kalıpları gerçekten, genelde trendyoldan indirimlerden aldım, kalıpları cok farklı, daha minigim bi aylık, bi takım var 6 aylik o oluyor ama diğerleri olmuyor, zor ya görmeden kıyafet almak
Bn pijama aldım lcw den üzerine hırka koydum gecelik sabahlık sevmiyorumKızlar selamAranızda tesettürlü olan var mı?Kendinize pijama mı aldınız gecelik mi?Hangisi rahat olur
Ben de tesettürlüyüm. Pijamayla gezdim. Uzun gecelik de aldım ama belki erkenden hastanede yatmam gerekir açıklık filan bakılirken lazım olursa filan diye ya da ağrı sızı durumuna gore daha kolay olur dedim.Kızlar selamAranızda tesettürlü olan var mı?Kendinize pijama mı aldınız gecelik mi?Hangisi rahat olur
Bende tesettürlüyüm fakat henüz hiçbirini alamadım.Kızlar selamAranızda tesettürlü olan var mı?Kendinize pijama mı aldınız gecelik mi?Hangisi rahat olur
üstü popoyu örtecek uzunlukta pijama takımı aldım, geceliğe ihtiyaç olmadı hiç. Kanamaya bakarken zaten daha giyinmemiş oluyorsunKızlar selamAranızda tesettürlü olan var mı?Kendinize pijama mı aldınız gecelik mi?Hangisi rahat olur
Çok da bi şey kalmamış zaten.Bugün anneme geçmiştim.
Geçerkende Eşime şu kıyafet alışverişini yapalım artık dedim
Biraz daha bekle hediye gelir dedi
Bir sürü söylendim. Ne hediyesi gelecek diye
Adama boşuna söylendiğinde kaldım
Akşamına Orda oturan arkadaşım yine mağazaya girip boş çıkmamış.
Bu aldıkları 3-6 aylık.
Sanırım alışverişi ciddi anlamda 28. Yada 29. Haftaya bırakacağım.
Ne olur ne olmaz elimde patlamasın diye
32. Haftaya hazır olsa yeter zaten
Temennim bu yöndeÇok da bi şey kalmamış zaten.
Geceliği nerden aldınBen de tesettürlüyüm. Pijamayla gezdim. Uzun gecelik de aldım ama belki erkenden hastanede yatmam gerekir açıklık filan bakılirken lazım olursa filan diye ya da ağrı sızı durumuna gore daha kolay olur dedim.
Lcw t-shirt gibi bi şey aldım. Sadece öncesinde giyerim diye. Sonrasına uymaz ama benim aldığım zor emzirilirdi.Geceliği nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?