Wala olabilir kuzum ben de öle düşünmeye başladım.Trendyoldan aldım.Sahte mi dicem ama yook sızdırma,pisik,ıslaklık hicbisi yok.Ama çok iz var.4 alıp denicem marketten.Ne zamandır 3 numara kullanıyordunuz.
6 kilo şu an 2 numara iz yapmıyor. 3 numaralarda mı problem var acaba.
Demeyin öyle 144lü 2 paket var elimdeWala olabilir kuzum ben de öle düşünmeye başladım.Trendyoldan aldım.Sahte mi dicem ama yook sızdırma,pisik,ıslaklık hicbisi yok.Ama çok iz var.4 alıp denicem marketten.
Fazla fazla alıp hiç giydirilmeden küçülmesinden korkuyorum.
Eğer yetmezse aynı gün birilerini gönderir devamını aldırırım dedim.
Zaten her tarafımız mağaza dolu
Alır almazsa yıkasam 2 saate kurur dedim
Neticede yaz günü
Yanlış mı düşündüm bilmiyorum tecrübeli anne sensin
Yinede yetmez Al dersen alayım devamını
Demeyin öyle 144lü 2 paket var elimde
Bende öyle düşündümAlırsın kurur. Benim bebeğim ultrasonda 50 cm görünüyordu. 56 cm doğdu.
3 ay için olan Patikli kıyafetleri 1 ay bile giyemedi. Az al daha iyi .
3 parça olsun yeter.
Yarısını giyemedi döndürdüm 3 parça kıyafetle. Her gün makine çalışıyor.
Sen de bendensin canım.StokcuDemeyin öyle 144lü 2 paket var elimde
3 6 al ev sıcak oluyosa bi kac tane al cok alma.Şimdi benimki yaz bebesi.Haziranda doğacak
2 tane hastane çıkışım var.
Ben hastane çıkışı dışında alacağım zıbın ve tulumları 1-3 alayım diyordum.
O zmn 3-6mı alsam ki
Insallah siliiipi sızdırması diildirSleepy bio naturel 1 numara bezlerimiz bitti
2 numaraya geçtik, hafif bol geliyor.
Bağlarken pipi yan gitmiş unutmuşum düzeltmeyi
Sızdırdı üstü başı gitti
Bugün 1 aylık aşımızı olduk
Ağırlığımız da 4.800 gr olmuş
Doğmamış bebenin 4 numara bezi bile varSen de bendensin canım.Stokcu
Hemde ne sıcak3 6 al ev sıcak oluyosa bi kac tane al cok alma.
Oo zıbınla yaşar.Doğmamış bebenin 4 numara bezi bile var
Hemde ne sıcak
Akdeniz bölgesindeyim klima olmasa evde buharlaşacağız
Zıbın alınabilir ince ayaklı pijama gaz olmasın diye 40 çıkana kadar kullanırsınFazla fazla alıp hiç giydirilmeden küçülmesinden korkuyorum.
Eğer yetmezse aynı gün birilerini gönderir devamını aldırırım dedim.
Zaten her tarafımız mağaza dolu
Alır almazsa yıkasam 2 saate kurur dedim
Neticede yaz günü
Yanlış mı düşündüm bilmiyorum tecrübeli anne sensin
Yinede yetmez Al dersen alayım devamını
4 katlı müslinler çok kaliteli yumuş yumuş dediler diye ondan aldım. Cidden öyleymiş bu aradaZıbın alınabilir ince ayaklı pijama gaz olmasın diye 40 çıkana kadar kullanırsın
Dediğin gibi de ihtiyaca göre de alınabilecek şeyler bol bol müslin Al
Bişi olmaz kış hiç mi olmuyor kullanılır4 katlı müslinler çok kaliteli yumuş yumuş dediler diye ondan aldım. Cidden öyleymiş bu arada
Dün arkadaşım da dediki; kızım burda 2 katlı bile kullanılmıyor sıcaktan, bunları niye aldın tek katlı alacaktın”
Şimdi 2-3 adet de tek katlı alacağım
Bende 3 müslin var kış bebesi diye az biri lcw biri a101 biri de kumasçıdan alma. Lcwnın çok çok güzel a101 cok güzel kumaşçıdan olan berbat hem çok soldu hem kazık gibi. Ben de sayısını arttıracam. Ebebekte ikili 35 tl idi qma 85×85 diye biraz cekimser kaldım geçti indirim. Lwcdan alacam sanırım.4 katlı müslinler çok kaliteli yumuş yumuş dediler diye ondan aldım. Cidden öyleymiş bu arada
Dün arkadaşım da dediki; kızım burda 2 katlı bile kullanılmıyor sıcaktan, bunları niye aldın tek katlı alacaktın”
Şimdi 2-3 adet de tek katlı alacağım
İş görürdü e bebek te bn aldım da daha gelmediBende 3 müslin var kış bebesi diye az biri lcw biri a101 biri de kumasçıdan alma. Lcwnın çok çok güzel a101 cok güzel kumaşçıdan olan berbat hem çok soldu hem kazık gibi. Ben de sayısını arttıracam. Ebebekte ikili 35 tl idi qma 85×85 diye biraz cekimser kaldım geçti indirim. Lwcdan alacam sanırım.
Arkadaşımda söyledi LCWninkiler çok güzel diyeBende 3 müslin var kış bebesi diye az biri lcw biri a101 biri de kumasçıdan alma. Lcwnın çok çok güzel a101 cok güzel kumaşçıdan olan berbat hem çok soldu hem kazık gibi. Ben de sayısını arttıracam. Ebebekte ikili 35 tl idi qma 85×85 diye biraz cekimser kaldım geçti indirim. Lwcdan alacam sanırım.
Ya ne bileyim tek kat penye battanoyesi var ya sene de vardı galiba cicekli çok güzel ama küçük ya. E bu bebe daha da büyüyo altına üstüne geniş geniş sereyim. Alırsam lcw alabilirim marketlere gelmezse yakındaİş görürdü e bebek te bn aldım da daha gelmedi
Bim A101 lcw kullanıyorum gerçekten çok güzeller
Ternyoldan aldıklarım var onlar kalın müslin
Bn müslinleri ve kadifeli penye yi kullanmaktan ona sıra gelmediYa ne bileyim tek kat penye battanoyesi var ya sene de vardı galiba cicekli çok güzel ama küçük ya. E bu bebe daha da büyüyo altına üstüne geniş geniş sereyim. Alırsam lcw alabilirim marketlere gelmezse yakında
Benim de pazenler o kadar güzel ki acil yıkayıp kurutup onları kullanıyom.Bn müslinleri ve kadifeli penye yi kullanmaktan ona sıra gelmedi
Onu reflü yatağını yükselt demişti dr altına altına koydum
Büyüdükçe boyuna göre battaniye mi alıcan4-5 yaşına kadar göbeğini bile örtse kullanılıyor
Reflü yatağı kullanıyorsun onu da mı yükseltmeni söyledi doktor ? Nasıl yapıyorsun ?Bn müslinleri ve kadifeli penye yi kullanmaktan ona sıra gelmedi
Onu reflü yatağını yükselt demişti dr altına altına koydum
Büyüdükçe boyuna göre battaniye mi alıcan4-5 yaşına kadar göbeğini bile örtse kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?