Bu paraları gerçekten veriyonuz mu ya valla zenginseniz de yazık anam yaİndirimli ıslak mendil alarmı
Carrefoursada prima pampers aqua pure 9lu ıslak mendil %28 indirimle 134,57₺
E bebek indiriminden daha uyguna gelmiş oluyor.
E bebekte indirimsiz 220₺ carrefoursada 186,90.
Bn 1 ay önce 153e almıştımİndirimli ıslak mendil alarmı
Yeter canım yeter.Sen bana bakma.Ben her konuda stokcuyumBen de dün 2. Paketi alınca kendimi stoklamış gibi hissettimSiz ne yaptınız öyle ya. Benim ilk paketin yarısı duruyor. 40 da yeni almış oldum. Yetmez mi
Normalde pamuk su kullanacağım bunları da dışarda kullanmak için alıyorumBu paraları gerçekten veriyonuz mu ya valla zenginseniz de yazık anam ya
157₺ye düşmüştü diye hatırlıyorum.Bn 1 ay önce 153e almıştım
E bebekte geçen indirim vardı kaça indi hiç bakmadım
Vermeyin daha ucuzu var yine temiz içerik. Ben cok antikapitalistim üzülüyom. Bi paket 3 gün gitmiyo ki yazık. Dışarda da yine daha uygunu kullanılabilir.Normalde pamuk su kullanacağım bunları da dışarda kullanmak için alıyorum
Çok fazla kullanmayacağımdan, en azından bebiş biraz büyüyene kadar verilir diye düşünüyorum
Süper bilmiyordum hemen indiriyorum.Prima alan anneler prima uygulamasını da kullanın puan kazanın belli puanlara gelince ücretsiz bez alabiliyosunuz
Evet evet daha uygunları da var elbette.Vermeyin daha ucuzu var yine temiz içerik. Ben cok antikapitalistim üzülüyom. Bi paket 3 gün gitmiyo ki yazık. Dışarda da yine daha uygunu kullanılabilir.
Çok sinir oldum şuan 9lu 4 paket almıştım ebebekten uygun diyeİndirimli ıslak mendil alarmı
Olmaz olmaz için rahat olsunSüper bilmiyordum hemen indiriyorum.
Dün aldığım bezler geldi. 4175 gramız 2 numara biraz büyük geldi ama çok rahat sardı. Sızma olmaz gibi geliyor
Bnde aynı şekilde yapıyorumNormalde pamuk su kullanacağım bunları da dışarda kullanmak için alıyorum
Çok fazla kullanmayacağımdan, en azından bebiş biraz büyüyene kadar verilir diye düşünüyorum
E bebekten alt açmaları süper ince mi tercih ediyorsunuz yoksa pofuduk mu?Bnde aynı şekilde yapıyorum
Soru bana değil ama, ben süper inceyi kullanıyorum. Zaten yatak, koltuk gibi yerlerde kullanıyorum. Bir tek dün hastanedeki emzirme odasında sert zeminde kullanmam gerekti. Pofuduk olsaydı daha iyi olabilirdiE bebekten alt açmaları süper ince mi tercih ediyorsunuz yoksa pofuduk mu?
Ben de hangisi daha kullanışlı bilemedimSoru bana değil ama, ben süper inceyi kullanıyorum. Zaten yatak, koltuk gibi yerlerde kullanıyorum. Bir tek dün hastanedeki emzirme odasında sert zeminde kullanmam gerekti. Pofuduk olsaydı daha iyi olabilirdi
Ay ben herkese böyle bi seyler alın diyom işteBen de hangisi daha kullanışlı bilemedimdün indirimden süper ince tercih ettim duruma göre pofudukta alabilirim.
Bir de şöyle alt açma almıştım sanırım sert zeminlerde buda işimi görecektir
Ben süper ince olanları tercih ettimE bebekten alt açmaları süper ince mi tercih ediyorsunuz yoksa pofuduk mu?
İlk kez aldım e bebekten süper ince aldımE bebekten alt açmaları süper ince mi tercih ediyorsunuz yoksa pofuduk mu?
Benim ikinci ama ben de öyleyim inan emin olamıyorum hiç bir zamanAynen sütüm mü az psikolojisine bende girmiştimKilo alımı da güzel olduğu halde. İlk bebek olunca böyle oluyor demek ki..
Ah nasip olursa oğlum olcak olabilecek muhtemel çiş kazaları gözümü şimdiden çok korkutuyorAy ben herkese böyle bi seyler alın diyom işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?