- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Allah seni dün alt açma niye almadın e bebekte indirim vardı yaAlıyorum
Wala ben de bilmiom BitterimAllah seni dün alt açma niye almadın e bebekte indirim vardı ya
40’lı 69 teleye aldımWala ben de bilmiom Bitterimbu da uygun geldi ama
Gözünüz aydınNapiyonuuuz, cumartesi gece 00:50de 32+1'de bi dogurup geldim. Tek seferde hem ikinci sezeryanimi oldum hem de ayni anda epidural-spinal ve genel anestezinin ucunu birden deneyerek dogumda nirvanaya ulastim
Yavrular yogun bakimda, ben hastanede yatistayim kor topal gidiyoruz. Ben yarin cikiyorum, kuzular bi 3 hafta daha burada kalacaklar. Henuz hic dokunmadim, gunde 1 kez steril giysiler ve bone ile yogun bakima girip kutusunun icinde nasil uyuyorlar onu izliyorum o kadar. Saglar cok sukur, her gun guclenecek ve yanima gelecekler.. Eee ikiz boyle, duanizi eksik etmeyin teyzeler, rabbim kimin duasini kabul eder belli olmaz
Alisveris durum guncellemesi; Biz şimdilik sadece corap sapka ve bez giyiyoruz, ciplak geziyoruz. Yeni doganda 0 beden sapka bile buyuk geliyor, idare ediyoruz. Bez prima harmonie 1 numara takiyorlar, 0 gerekmez dediler.
Coook battaniyem var diyordum ya, polarlar haric tum battaniyelerimi kullandik (kuvoz icine tabana battaniye seriyorlar. Bir de hep muslin cok iyi derdim ya, aynen oyle, dun eldekilere ek 10 tane daha aldirdim e bebekten simdi yikaniyorlar, iki tarafini rulo gibi sarip bebegi ortasina yatiriyorlar, yani terlemesin, teni acimasin diye muslin bir yatakta yatiyorlar.
Son soru: Şu imza alaninda bebek dogdu diye nasil isaretliyorduk?
40’lı 69 teleye aldım
Şey, bitterim bende 200 kadar sleepy alt açma stoğu var40’lı 69 teleye aldım
Wala en çok kullandığım,en faydalı ürün alt açma bezleri oldu kuzum.Kirlenmedikce atmıyorum bile.merve duymasın ama bende ondan 4 paket aldım
39 adet de bebeland vardı.
190 adet alt açma en az 1 yıl götürsün lütfen
Bende nedense çok kullanacakmışım gibi düşünüyorumWala en çok kullandığım,en faydalı ürün alt açma bezleri oldu kuzum.Kirlenmedikce atmıyorum bile.
Yalnız bu miniesin ölçüleri küçükmüşŞey, bitterim bende 200 kadar sleepy alt açma stoğu varama hala gözüm doymuo
Benim stogum Sleepy 60×90 canım.Onlari dışarda kullaniorum büyük diye.60×60 ları evde kullaniorum.Yalnız bu miniesin ölçüleri küçükmüş
E bebek ve bebelandlar 60x90
Minies 60x60
Gözünüz aydın sağlıkla kavuşun kuzularaNapiyonuuuz, cumartesi gece 00:50de 32+1'de bi dogurup geldim. Tek seferde hem ikinci sezeryanimi oldum hem de ayni anda epidural-spinal ve genel anestezinin ucunu birden deneyerek dogumda nirvanaya ulastim
Yavrular yogun bakimda, ben hastanede yatistayim kor topal gidiyoruz. Ben yarin cikiyorum, kuzular bi 3 hafta daha burada kalacaklar. Henuz hic dokunmadim, gunde 1 kez steril giysiler ve bone ile yogun bakima girip kutusunun icinde nasil uyuyorlar onu izliyorum o kadar. Saglar cok sukur, her gun guclenecek ve yanima gelecekler.. Eee ikiz boyle, duanizi eksik etmeyin teyzeler, rabbim kimin duasini kabul eder belli olmaz
Alisveris durum guncellemesi; Biz şimdilik sadece corap sapka ve bez giyiyoruz, ciplak geziyoruz. Yeni doganda 0 beden sapka bile buyuk geliyor, idare ediyoruz. Bez prima harmonie 1 numara takiyorlar, 0 gerekmez dediler.
Coook battaniyem var diyordum ya, polarlar haric tum battaniyelerimi kullandik (kuvoz icine tabana battaniye seriyorlar. Bir de hep muslin cok iyi derdim ya, aynen oyle, dun eldekilere ek 10 tane daha aldirdim e bebekten simdi yikaniyorlar, iki tarafini rulo gibi sarip bebegi ortasina yatiriyorlar, yani terlemesin, teni acimasin diye muslin bir yatakta yatiyorlar.
Son soru: Şu imza alaninda bebek dogdu diye nasil isaretliyorduk?
Ee yeterŞey, bitterim bende 200 kadar sleepy alt açma stoğu varama hala gözüm doymuo
En fazla stok yaptınmerve duymasın ama bende ondan 4 paket aldım
merve duymasın ama bende ondan 4 paket aldım
Şey, bitterim bende 200 kadar sleepy alt açma stoğu varama hala gözüm doymuo
merve duymasın ama bende ondan 4 paket aldım
Şey, bitterim bende 200 kadar sleepy alt açma stoğu varama hala gözüm doymuo
Malum henüz doğurmadımBen de dün 2. Paketi alınca kendimi stoklamış gibi hissettimSiz ne yaptınız öyle ya. Benim ilk paketin yarısı duruyor. 40 da yeni almış oldum. Yetmez mi
Yok yetmesin sanki satışı duruyorMalum henüz doğurmadım
bilmem yeter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?