Ped lansinoh al blue locko zaman pedlerden alıyorum :) bir de sizin kullandığınız kalkan hangi markaydı avent mi
o zaman pedlerden alıyorum :) bir de sizin kullandığınız kalkan hangi markaydı avent mi
Aslında şuan için prima almamdaki tek sebep;Bak şimdi 1.10a goon alıyorum yazık değil mi denemeden prima almaların?
Ben bir tek lansinoh krem ve ped aldımKızlar benim kafam bi konuda çok karıştı, şu göğüs yaraları olmasın diye,
1. gümüş kapak öneren var, hem önleyici hem iyileştirici diyorlar
2. e bebekte satılan balmumu kalkan var iyileştiriyor geçiriyor diyorlar
3. göğüs kalkanları var krem sür üzerine bunu tak hem hava alsın hem fazla sütü de toplasın diyolar
4. yara olmasın diye sanırım göğüs ucu koruyucular var kalkandan ayrı olarak bebek emerken kullanılıyor sanırım
ne almak lazım? kalkan mı koruyucu mu kapak mı? sanırım lansinoh nemlendiriyor çok fazla geçirmiyormuş çatlakları :/ ilk zamanlarımız bu yaralarla mahvolacak gibi
bir de fazla sütü emsin diye göğüs pedleri çok gerekli mi, bazıları çok gerekli dışarı çıkarken demiş bazıları hiç kullanmadım demiş
evet evet tam da bugün e bebek indiriminde kaptım bi tane :)Ped lansinoh al blue lock
Aslında şuan için prima almamdaki tek sebep;
Başka marka alacak olsam doğuma kadar yalnızca bir paket alıp bekleyecek olmam.
Doğuma kadar diğer bezlerin fiyatı şuan ki prima fiyatına denk gelecek diye düşünüp aldım hep
Ben bir tek lansinoh krem ve ped aldım
Aslında bütün doktorlardan göğüs yaralarının tamamiyle yanlış emzirmeden kaynaklı olduğunu söylüyor
Bakalım doğumda öğrencez neyden kaynaklı
Yada umarım hiç yaşamayız öğrenmeyiz diyeyim
zeynones kullanıyodu galiba
Bende gümüş kapak alacaktımAy umarım hiç yaşamayızama insan ilk olunca neyle karşılaşacağını bilmediği için herşeyden alası geliyo sanırım ben de simdilik oyle yapacağım belki bir de kalkan alırım indirimde falan bulursam
Sağım yapmak istiyorum ama ne zamanları yapmam gerekiyor onu kestiremiyorum şimdi emdi emdikten sonra zaten çok çıkmıyor süt emmeden önce sağınca bebek ne emecek? Zamanı ayarlayamıyorum.Özellikle ilk dönem için çok mantıklı bir alet.
İlk zaman ikinci memeden çok süt akıyor ya o zaman boşa gitmiyor. Hem de eller boşta :)
Onun haricinde de süt sağımında faydası oluyor tabiki elektrikli pompa gibi bir etkinliği yok.
Mochi kullanılacağında öncesinde meme masajı yapılıp o şekilde vakum yapılırsa çok daha verim alınır.
Şöyle söyleyim elektrikli pompa çok daha fazla uyarıyor ve daha kuvvetli çekiyor.
Ben uzun süre emzirmediğimde ikisinde aynı anda kullandım. 150 ml elektrikli pompadan 100 ml mochiden süt topladım.
İşe başlayacaksanız direk elektrikli, evdeysenşz mochi yeterli.
Bebek bir memeyi emerken digerinden sizan sutu toplayin, bu vesileyle bebek meme degisiminde yagli sute cabuk erismis olur, bir de uyarim saglanmis olur. Sut depolamak ise maksat, ciftli elektrikliden daha iyisi yok, her emzirme sonrasi 10-15dkSağım yapmak istiyorum ama ne zamanları yapmam gerekiyor onu kestiremiyorum şimdi emdi emdikten sonra zaten çok çıkmıyor süt emmeden önce sağınca bebek ne emecek? Zamanı ayarlayamıyorum.
Emzirdikten sonra 30 cc anca çıkıyor amaBebek bir memeyi emerken digerinden sizan sutu toplayin, bu vesileyle bebek meme degisiminde yagli sute cabuk erismis olur, bir de uyarim saglanmis olur. Sut depolamak ise maksat, ciftli elektrikliden daha iyisi yok, her emzirme sonrasi 10-15dk
Yeter daha nolacakEmzirdikten sonra 30 cc anca çıkıyor ama
Normal mi kız. Ne bilemYeter daha nolacak
Emmiyo mu seni ben anlamadım sen napcanNormal mi kız. Ne bilem30 cc ile doymazlar ki. Onları biriktirip mi bi öğün vercem öyle mi oluyo?
E tabi onden bebegi beslediniz ama.. O daha muhim :)) Ayrica o 30cc yi sagmazsaniz sutunuz azalir, beyne sut yetiyor mesaji gidiyor. Siz sagarak hemde ciftli pompayla sagarak "ikizlerim doymadi, sutu artir" mesagi veriyorsunuz beyne.Emzirdikten sonra 30 cc anca çıkıyor ama
30ccleri ayri paketlerde =saat yazarak= dondurun (onemli) sutun icerigi gunun saatlerine gore farkli oluyor.Normal mi kız. Ne bilem30 cc ile doymazlar ki. Onları biriktirip mi bi öğün vercem öyle mi oluyo?
Hep sağmak gerekiyor mu Merve emmeden sonra? Bi ara sağdım ben ama sanki oğlum emse daha iyi olur diye sagmiyorum zaten cok sütüm yokEmmiyo mu seni ben anlamadım sen napcan
Sütüm çok yok demee. Ilk zamanlar sağ. Sonra benimki memeyi ağızdan çıkarmayınca ben bıraktım.Hep sağmak gerekiyor mu Merve emmeden sonra? Bi ara sağdım ben ama sanki oğlum emse daha iyi olur diye sagmiyorum zaten cok sütüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?