Bitter alıntılayınca gördüm. Saçmalamış. Az once yürüdüm geldim biraz terledim duşa hemen giremiyorum ama birazdan giricem diye pedleri çıkardım göğsümü yıkayıp verdim öbürü de açıktaydı. Komple ıslandı atlet.Kızlar lansinohun yapışkanlı göğüs pedlerinden almıştım.
Bir yakınım gördüğünde sütün azalmasına sebep veriyormuş dedi. Önemli olan göğüsten bol bol süt akması fakat bu süt akışını kısıtlıyormuş dedi
Direk şikayetvara yazdımE bebeği ara ya yollarlar ya da para iade yapılır
Bnm eksik gelmişti hemen hallettiler
Aktığı zaman o ıslaklıkla nasıl Durucaz pedi de ıslatıyor zaten sütün üstümüzü ıslatmaması için kullanıyoruz
Ay ne bileyim yaaBitter alıntılayınca gördüm. Saçmalamış. Az once yürüdüm geldim biraz terledim duşa hemen giremiyorum ama birazdan giricem diye pedleri çıkardım göğsümü yıkayıp verdim öbürü de açıktaydı. Komple ıslandı atlet.
Benimde başıma geldi e bebekte, kredi kartında para kesilmiş görünüyor ama sipariş alınmıyor gözüküyordu, aradım hallettiler hemenDirek şikayetvara yazdım
Müşteri hizmetlerini hiç aramadım
Daha önce aradığımda saatlerce ulaşamamıştım
Dur bir şansımı deneyeyim
Ay ne bileyim yaa
Bu hamilelik değişik bir şeymiş.
Kendimi bu konuda bilgisiz hissettiğim için
Kim ne dese inanıyorum
Aradım size geri dönüş yapacağız dedilerBenimde başıma geldi e bebekte, kredi kartında para kesilmiş görünüyor ama sipariş alınmıyor gözüküyordu, aradım hallettiler hemen
Ürün varsa yollarlar yoksa iade yaparlar genelde bana öyle yapıldıAradım size geri dönüş yapacağız dediler
Bakalım bekleyeceğim
Ücret iadesi falan değilde ürünü gönderseler iyi olur
Hangi modeli atsana bi fotoKızlar sleepy natural Yenidoğan olan mendillerden birini açtım.
Önce kendim deneyeyim diye.
Ama pek içime sinmedi benim.
Birde 12’li 2 kutu almıştım.
2. Kutu yolda hala elime ulaşmadı.
Bir daha almam muhtemelen.
Kalınlığı iyi fakat bana biraz kuru geldi.
Diğer kullandığım ucuz mendiller bile bundan daha ıslak.
Belki bu seri böyledir diye gelen ikinci kutudanda bir paket açıp deneyeceğim.
O da böyleyse sleepy devri benim için kapandı
Kuru gibi ama güzel temizliyor. Kakayi temizlerken emin oldum ben de.Kızlar sleepy natural Yenidoğan olan mendillerden birini açtım.
Hangi modeli atsana bi foto
İnşaAllahKuru gibi ama güzel temizliyor. Kakayi temizlerken emin oldum ben de.
O günler de gelir inşallah hayırlısıyla ❤İnşaAllah
Bizim daha kaka temizleyeceğimiz günlere biraz var
O yüzden şimdi kendi elimizi yüzümüzü silip deniyoruz
AminO günler de gelir inşallah hayırlısıyla ❤
Ben şu attığımı aldım. Çok beğendim. Bebekte beğenir inşallah :) tekrar alırsanız fikir olsunKızlar sleepy natural Yenidoğan olan mendillerden birini açtım.
Merve de güzel demişti buna sankiBen şu attığımı aldım. Çok beğendim. Bebekte beğenir inşallah :) tekrar alırsanız fikir olsun
Aynen bende memnunum şimdilik güzel, yarın hatta indirim varmış alicam tekrarKuru gibi ama güzel temizliyor. Kakayi temizlerken emin oldum ben de.
Artiriyorum, trendyolda kuponlar var onlar da bayagi iyi, 500e 100tl, 300e 80tl... birim maliyet hesapliyorumE bebekte ıslak mendiller indirimde ya. Acaba hepsiburada da ikincisi 1 TL olunca mı daha uygun yoksa bu mu
Bu da kuru ama iş görüyor hatta bn ilk açtığımda su döktüm pakete ıslansın diyeBen şu attığımı aldım. Çok beğendim. Bebekte beğenir inşallah :) tekrar alırsanız fikir olsun
Kuru olsun. Islaktan tiksiniyo benimki. Pamuğu bıraktım o yüzden. Baby turco ıslak mesela popoyu kurulamadan bırakmışım gibi hissediyorum. Pamukta da ıslak sil sonra kurula filan derken çok pamuk kullandım. Bu kuru mendilden biraz daha fazla kullanıyosun ama bana daha iyi geldi.Kızlar sleepy natural Yenidoğan olan mendillerden birini açtım.
Ben seviyorum ya. Gayet pamuk pamuk dokusu. Kuruluğu da iyi.Merve de güzel demişti buna sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?