- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Bebek için illa ıslak mendil alacaklar için söyledim kullanamazlarsa gereksiz kalabalık olur. Bebekle beraber zaten evde eşya hacmi fazlasıyla artıyorAma bu risk alınır çok çok gidiyo bezden daha ucuz bir şey bebk kullanamazsa toz alırsın, kendin kullanırsın ama bez elinde patlayabilir. Ben sattım ama satamayabilirdim. Pamukla olmadı mesela bebeğim o ıslaklıktan çok ağladı.
Diğer kullandığım hiç bir kremden memnun kalmamıştım.Alerji yapıyor değil zaten bu paraben cart curt vb. şeylerin türevlerinden var sanırım.
Ben de kendim müslinden yaptım ağız bezleriElimde kıvırdım kenarlarını.
Al al bende annem gibi takıntılı oldumBende henüz 4 tane var
Onu da annem aldı
Annemin en başından beri almak istediği şey ağız bezi. Onları tamamlasa kadının yüreğine su serpilecek sanki.
Alma bir kerede alırız hepsini demiştim. Dün metrelik bez almış. Ağız mendillerini kendim dikip işleyeceğim dedi kadınYorulma falan dedim. Ama yapsın madem karışmayacağım
Sürekli bir şeyler yapmak istiyor, yorulacak diye yaptırmıyordum.
Ama fark ettim ki hevesi kırılıyor. Üzülüyor o yüzden çok müdahale etmemeye karar verdim
Nedense baby turco içime sinmedi
Ama sleepy yenidoğan bir daha denk gelirse yüklü bir stok yaparım bende
Ben bez de durdum Mervenin sleepy faciasından sonraAynen canım alayım denk gelince yine
Bu arada trendyol da bezler indirime girmiş. Akşam da 8 şubat indirimi başlıyormuş bu başlamış hali mi anlamadım ama baya uygun sanki
Valla ben bunu görsem zaten önlük zannederdim
Alerjik yönünden değil ki dalin de çoğunda sorun çıkarmıyor ama sls varmış içinde mesela. Çok zararlıBiz ve tanıdığım bir çok bebek alerjik hiç sorun yaşamadık. Şimdiye kadar yaşayanı da duymadım.
Memnun diye güvenip aldığım görümcem bile nasıl sızdırıyo ya diyoBen bez de durdum Mervenin sleepy faciasından sonra
Off ne indirimi yine valla görünce duramıyorum
Demek ki seri seri değişiyor ya. Kuzenim de büyüdükçe sızdırıyor dedi. Ablam yeğenime hala geceleri yatarken kullanır en büyük boyunu ne sızma ne bir şeyMemnun diye güvenip aldığım görümcem bile nasıl sızdırıyo ya diyobebe olmuş 8 aylık Benim kısmetimmiş. Ama goon sevdim ya. Emici jeli de var içinde.
Bnde granül sabunBenim aldığım da öyle ya. Bi tane a101den dinazorlu bi şey aldım. Onun yıkanmış hali güzel kumaşcıdan aldığım sert ya. Bu arada ben sadece granül sabun kullanıyom ondan mı ki
Dediğim gibi diğer kremler geçirmedi pişik olunca ve geçmeyince mecbur iyi geleni kullanıyorsunuzAlerjik yönünden değil ki dalin de çoğunda sorun çıkarmıyor ama sls varmış içinde mesela. Çok zararlı
Yani mecbur olunca yapacak bir şey yokDediğim gibi diğer kremler geçirmedi pişik olunca ve geçmeyince mecbur iyi geleni kullanıyorsunuz
Bence müslinden teyzem bugün kumaş aldı geldi yeri çok iyi. Ama bu bimden aldıklarım falan kötü yani onun yanında ince ve sertBnde granül sabun
Aldığım müslinler sert değil ağız bezi sert acaba kumaştan mı
Sanırım o dediğindendiYoksa metrelik mermersahi/tulbent mi almis, oyleyse durdurma kos elini falan op... Anneannem bana da 2 tane ondan yapmisti, bkz. kizim 10 yasinda, hala elimde, bir sonraki ekibe geciyor. O ikisi baska penyeler baska, 5dk'da kuruyan ne guzel birsey o!!
Ay ben hiç uğraşamamAlerji yapıyor değil zaten bu paraben cart curt vb. şeylerin türevlerinden var sanırım.
Ben de kendim müslinden yaptım ağız bezleriElimde kıvırdım kenarlarını.
Onu anladım cnmAl al bende annem gibi takıntılı oldum
Annemde aynı tığlayım diyor ama tığlı zaten dedim müslinlere gözünü dikti onları tığlayacak
O yazdığım sleepy için baby turco değil. Sleepy de de 2.si 1 TL ler daha uygun oluyor hep. Yap yap zaten doğal yani ne pişiği yapacak pamuk su yanisilip geçecen
Hee tamamSanırım o dediğindendi
Ay ben hiç uğraşamam
Onu anladım cnm
Ama o zmnlar pek ilgilenmediğinden almamıştım
Benim içime baby turco sinmediğinden bu indirimi es geçtim
Darısı sleepy indirimine demek istedim
BİM’den de almadık ama şans işteBence müslinden teyzem bugün kumaş aldı geldi yeri çok iyi. Ama bu bimden aldıklarım falan kötü yani onun yanında ince ve sert
Netten de aldım cano o da inceBİM’den de almadık ama şans işte
Öyle canım önlük niyetine her şeye kullanılırNetten de aldım cano o da inceonları da artık kullanırım bi yerlerde
Ben mama sandalyesi bkarken bile daha çok var diyorumHadi guldureyim sizi, dun e-bebek indiriminden dogmamis bebelere resimdekini aldim, en acil ihtiyacimiz"yurutec"... Zamaninda cok kullandik, sakladim sakladim, tam verdim hamileydim :))
Erkek bebeklere yürüteci önermiyorlarmış ya yumurtalıklara zarar verebiliyormuş az süreli koyarsınHadi guldureyim sizi, dun e-bebek indiriminden dogmamis bebelere resimdekini aldim, en acil ihtiyacimiz"yurutec"... Zamaninda cok kullandik, sakladim sakladim, tam verdim hamileydim :))
Kıza da önermiyorlar ki yürüme arkadaşları daha doğruymuş.Erkek bebeklere yürüteci önermiyorlarmış ya yumurtalıklara zarar verebiliyormuş az süreli koyarsın
Gerçi bnm ki hiç binmemişti 10 aylık yürüyünceöylece kaldı artık kız biner
İndirime bak istersenPrego 5082 Digo Bebek Yürüteci Mavi | Babymall
Müzikli ve oyuncaklı üst tabla. Kolay katlanabilme özelliği. Bebeğin boyuna göre ayarlanabilen yükseklik. Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı. Sallanma pozisyonuna ayarlanabilen alt tabla. Silikonlu teker özelliği. 6. Aydan itibaren kullanılabilme. Ergonomik ve kaliteli tasarım. Sağlam ve hareket...www.babymall.com.tr
bnmki abiye çekerse hiç bi yürüme arkadaşına gerek kalmıcakKıza da önermiyorlar ki yürüme arkadaşları daha doğruymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?