- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Sudokrem candırAynen lütfen illa ucuz almak zorunda kalırsanız da ki ekonomik durum bebek bakmak artık çok daha pahalı. Mutlaka sudocream. Bence %40-60 çinko içeren den daha etkili . Çünkü gittim en pahalısını aldık. Elimde kaldı hiç geçirmedi. Gerçi her çocuk farklı. Sleepy kullandım ben ıslak mendili de içerik kısmı en iyi olan oydu. Şimdi nasıl bilmiyorum. Ama en mantıklısı pamuk ve su. Ama o da tek bakarken zorlayabilir. Karar senin. Pamuk ve strelize edilmiş su daha sağlıklı diye biliyorum.
Kustugunda omuzuna bulasmasin veya yunlu birseyde temas olmasin cildine veya hastaneye falan gittiginde kucagina alman gerkeirse kiyafetine direkt temas etmesin gibi gibi fakat ben cok nadir kullandim genelde aldigim omuz bezlerini isitip karnina koydum gazi oldugundaMerhaba bu mesajınızda omuz benzinden bahsetmişsiniz de acaba ne işe yarıyor onlar
Ama bu risk alınır çok çok gidiyo bezden daha ucuz bir şey bebk kullanamazsa toz alırsın, kendin kullanırsın ama bez elinde patlayabilir. Ben sattım ama satamayabilirdim. Pamukla olmadı mesela bebeğim o ıslaklıktan çok ağladı.Pişik durumunu bez için uyarmışsın son mesajlarda arkadaşlar ıslak mendil stoğu demiş ama onda da bu risk var
Sudokrem iceriği iyi değil diyolar.Sudokrem candırbende kızımda sleepy kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Islak mendile daha yeni geçtim 2 yaş olduk. Önlem ve sleepy aldım ama önlemden daha memnun kaldım sleepy bir tık daha kuru geldi. Pamuk ve strelize su ilk ayakrda özellikle çok daha sağlıklı bunda da gücüm yetene kadar öyle gidecem. Arada asidi alınmış(ılıtılmış) zeytinyağı da kullandım ben
Hepsi buradada 10 lira daha ucuza geliyorGeçen ay 12li baby turco ıslak mendili 50₺ye almıştık yine indirimde bu sefer 67₺ ihtiyacı olan bakabilir
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ya bilmediğim çok şey öğreniyorum iyi geliyorPek kullanılmıyor diye duymuştum ben
Demekki cidden kullanılmıyormuş
Ben 150lerde bıraktım okumayı
Tamam canımOlur o biraz geniş nette bak müsait olunca sana bi atarım bebiş uyusun
Yaa bunlar ne güzel bilgilerOmuz bezim yok ama agiz bezi faideli, bi kere cok islevli...
Yazin bilhassa uyurken terliyor, penye bez mis gibi sirtina sokuveriyorsun.
Atesleniyor, sirkeli suyun icine hemen bir penye agiz bezi :) sonra ates dusuruyorsun.
Disarida huysuzlaninca bezi islatiyorsun bi el yuz ense siliyorsun, ferahliyor huysuzluk geciyor.
Elini agzina sokan bebegi tabi ki islak mendille silmiyoruz, agiz beziniz hemen islak el bezi oluveriyor..
Yikaniyor utuleniyor ve hayatina devam ediyor, penyesi guzel, cift katli, duduk gibi kucuk olmayan bezler aliniz aldiriniz :))
Ama ben o ağzı o parmakları yerimmm
Anladığım kadarıyla olmazsa olmaz değil ama olsa da güzel olurKustugunda omuzuna bulasmasin veya yunlu birseyde temas olmasin cildine veya hastaneye falan gittiginde kucagina alman gerkeirse kiyafetine direkt temas etmesin gibi gibi fakat ben cok nadir kullandim genelde aldigim omuz bezlerini isitip karnina koydum gazi oldugunda
52 tane ağız mendili mii ben yine 20 de durmuştumHepsi buradada 10 lira daha ucuza geliyor
Ulan ne hallere düştük bebeler mıçacak diye
Bi paket daha al sen lazım olur52 tane ağız mendili mii ben yine 20 de durmuştumşimdi devam mı etsem
Gidip şu ıslak mendillere bakayım bari
Ya bilmediğim çok şey öğreniyorum iyi geliyorbakalım kaçta pes etcem
Tamam canım
Yaa bunlar ne güzel bilgilerçok teşekkür ederiz
Ama ben o ağzı o parmakları yerimmmmaşallah maşallah ya geçen profilinde bi bebek vardı o Eylül müydü
Anladığım kadarıyla olmazsa olmaz değil ama olsa da güzel olur
Bnm her montumun cebinde bi ağız mendili varBi paket daha al sen lazım oluryani süt mama içince azcık kussa hemen siliveririz onla sonra at makineye ne kadar çok o kadar iyi
Alın size tecrübeBnm her montumun cebinde bi ağız mendili var
Biz ve tanıdığım bir çok bebek alerjik hiç sorun yaşamadık. Şimdiye kadar yaşayanı da duymadım.Sudokrem iceriği iyi değil diyolar.
Bende henüz 4 tane var52 tane ağız bezim var
Nedense baby turco içime sinmedi124 e 24 paket aldım ben sleepybu 2.si 1 TL baya uyguna geliyor o zamanlar almak lazım
Aynen canım alayım denk gelince yineBi paket daha al sen lazım oluryani süt mama içince azcık kussa hemen siliveririz onla sonra at makineye ne kadar çok o kadar iyi
Valla ben bunu görsem zaten önlük zannederdimBak böyle olmadı önlük niyetine kullanırım
Yoksa metrelik mermersahi/tulbent mi almis, oyleyse durdurma kos elini falan op... Anneannem bana da 2 tane ondan yapmisti, bkz. kizim 10 yasinda, hala elimde, bir sonraki ekibe geciyor. O ikisi baska penyeler baska, 5dk'da kuruyan ne guzel birsey o!!Bende henüz 4 tane var
Onu da annem aldı
Annemin en başından beri almak istediği şey ağız bezi. Onları tamamlasa kadının yüreğine su serpilecek sanki.
Alma bir kerede alırız hepsini demiştim. Dün metrelik bez almış. Ağız mendillerini kendim dikip işleyeceğim dedi kadınYorulma falan dedim. Ama yapsın madem karışmayacağım
Sürekli bir şeyler yapmak istiyor, yorulacak diye yaptırmıyordum.
Ama fark ettim ki hevesi kırılıyor. Üzülüyor o yüzden çok müdahale etmemeye karar verdim
Nedense baby turco içime sinmedi
Ama sleepy yenidoğan bir daha denk gelirse yüklü bir stok yaparım bende
Eylüldü tabi kıaaazzYa bilmediğim çok şey öğreniyorum iyi geliyorbakalım kaçta pes etcem
Tamam canım
Yaa bunlar ne güzel bilgilerçok teşekkür ederiz
Ama ben o ağzı o parmakları yerimmmmaşallah maşallah ya geçen profilinde bi bebek vardı o Eylül müydü
Anladığım kadarıyla olmazsa olmaz değil ama olsa da güzel olur
Yaa maşallah maşallah o zaman o boncuk gözleri yesinlerEylüldü tabi kıaaazz
O tülbent gibi olanlar başka güzelYoksa metrelik mermersahi/tulbent mi almis, oyleyse durdurma kos elini falan op... Anneannem bana da 2 tane ondan yapmisti, bkz. kizim 10 yasinda, hala elimde, bir sonraki ekibe geciyor. O ikisi baska penyeler baska, 5dk'da kuruyan ne guzel birsey o!!
Alerji yapıyor değil zaten bu paraben cart curt vb. şeylerin türevlerinden var sanırım.Biz ve tanıdığım bir çok bebek alerjik hiç sorun yaşamadık. Şimdiye kadar yaşayanı da duymadım.
Ben de kendim müslinden yaptım ağız bezleriBende henüz 4 tane var
Onu da annem aldı
Annemin en başından beri almak istediği şey ağız bezi. Onları tamamlasa kadının yüreğine su serpilecek sanki.
Alma bir kerede alırız hepsini demiştim. Dün metrelik bez almış. Ağız mendillerini kendim dikip işleyeceğim dedi kadınYorulma falan dedim. Ama yapsın madem karışmayacağım
Sürekli bir şeyler yapmak istiyor, yorulacak diye yaptırmıyordum.
Ama fark ettim ki hevesi kırılıyor. Üzülüyor o yüzden çok müdahale etmemeye karar verdim
Nedense baby turco içime sinmedi
Ama sleepy yenidoğan bir daha denk gelirse yüklü bir stok yaparım bende
Benim aldığım da öyle ya. Bi tane a101den dinazorlu bi şey aldım. Onun yıkanmış hali güzel kumaşcıdan aldığım sert ya. Bu arada ben sadece granül sabun kullanıyom ondan mı kiO tülbent gibi olanlar başka güzel
Müslin ağız bezi almıştım tek kat yıkanınca kazık gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?