Merhabalar ben braun markasının prt-2000 modelini tercih ettim. Henüz kullanma fırsatım olmadı ama denediğim de 3 sn.de ölçtüğünü gördüm. Bebekler için inanılmaz bir hız diye düşünüyorum belki incelemek istersiniz buraya bırakıyorum. Bugün indirime girmiş hemdeKoltuk altı olandan evde var omron geç ölçüyor tabi oğlumda durmuyor. Şimdi 2.ay aşıları geliyor biraz panikledim hemen 1 tane daha alıyım diye o zaman bu aylarda en kolayı alından ölçmek sanırım kulaktan biraz daha büyüyünce
Alından ölçenler tam net ölçmüyor diye okudum benKoltuk altı olandan evde var omron geç ölçüyor tabi oğlumda durmuyor. Şimdi 2.ay aşıları geliyor biraz panikledim hemen 1 tane daha alıyım diye o zaman bu aylarda en kolayı alından ölçmek sanırım kulaktan biraz daha büyüyünce
Bunu Mühendisinoğlu nda görmüştüm koltuk altı olduğu için elemiştim ama hazır indirime denk gelmişken alayım bariMerhabalar ben braun markasının prt-2000 modelini tercih ettim. Henüz kullanma fırsatım olmadı ama denediğim de 3 sn.de ölçtüğünü gördüm. Bebekler için inanılmaz bir hız diye düşünüyorum belki incelemek istersiniz buraya bırakıyorum. Bugün indirime girmiş hemde
Biraz şans işi heralde ya net ölçüyo diyen de var bide 1-2 derece fark ediyomuş kulak alın ölçümleri. Özelde nasıl bilmiyorum devlette alından ölçüm yapılıyor ucuzlardanAlından ölçenler tam net ölçmüyor diye okudum ben
Bende bu ürünü kullanıyorum memnunum 3sn de ölçtüğü için kolay oluyor, uzun sürenlerle ölçmek mümkün değil. Alından ölçekler bebekler için uygun değilBunu Mühendisinoğlu nda görmüştüm koltuk altı olduğu için elemiştim ama hazır indirime denk gelmişken alayım baribide alından alıyım ucuzlardan
Çorap geçirdim ellerinetherealsinner canım senin kız babasında duruyor mu? Benim kız babayla pek anlaşamadı heralde Eşimde benim gögsüm yok diye durmuyor diyor
Bir de bu eldivenleri takabiliyor musunuz? Derin mümkün değil tutmuyor. Kardeşim kendiliğinden eldiveni olan tulum yollamış 2 tane. Onları açamıyor sadece. Öbür türlü de yüzünü çiziyor
Sleepy bi bana iyi geldi demek kiKızlar sleepy sırtına dek kakayi çıkardıüst üste taktım bebeland bile asla çıkarmamısti şok oldum
Demekki , düşün daha üstünü değiştirmeden diğer bezi takayım dedim bı baktım ki bu da kakali sırtına dek çıkmış .Şok oldum Merve görmen lazım baştan aşağı kakaya bulanmış ve tekim asla yikayamam zar zor değiştim üstünü başını annem akşam işten gelsin yıkasın bariSleepy bi bana iyi geldi demek ki
Merve günaydınlar canım ben 3 gündür sleepy kullanıyorum bebeğe ama bez çok sızdırıyor 3 numara almıştım biraz büyük geliyo bebeğe bu yüzden mi sizdiriyo anlamadım sizde varmi bu sıkıntı her alt değiştirmede komple kıyafetine degisiyo çocuğun ☹
Ay bende 3 gündür sleepy kullanıyorum cisi sizdiriyo her alt değiştirmede çocuğu komple soyuyorum resmen molfixte hiç bu sorunu yaşamamıştım bezi birqz büyük geliyo ondanmi acaba diyorumKızlar sleepy sırtına dek kakayi çıkardıüst üste taktım bebeland bile asla çıkarmamısti şok oldum
Çok fazla kaka yapınca bi kaç kez sızdirdı ama yandan. Çiş filan hiç cıkmadı bilemiyorum. Bak ustte de yazdım bi baka yaradı galiba sleepyMerve günaydınlar canım ben 3 gündür sleepy kullanıyorum bebeğe ama bez çok sızdırıyor 3 numara almıştım biraz büyük geliyo bebeğe bu yüzden mi sizdiriyo anlamadım sizde varmi bu sıkıntı her alt değiştirmede komple kıyafetine degisiyo çocuğun ☹
Valla görseniz şok olursunuz kaldı ki 2 numara hani 3-6 kg yaziyo . Kaka full sırtında bildiğiniz sırt ve üst üste oldu leş içinde çocuk kaldı neyse sildim filan ama yıkanması lazım o da ben tekim ve yapamam asla annemi bekleyecem mecbur bir daha bu bezi koymam altına ,soktaki bebeland bez bile tertemiz dolu dolu kaka çiş yapsa bile çıkarmadı.Ay bende 3 gündür sleepy kullanıyorum cisi sizdiriyo her alt değiştirmede çocuğu komple soyuyorum resmen molfixte hiç bu sorunu yaşamamıştım bezi birqz büyük geliyo ondanmi acaba diyorum
Ay valla sınır oldum 3 gundurÇok fazla kaka yapınca bi kaç kez sızdirdı ama yandan. Çiş filan hiç cıkmadı bilemiyorum. Bak ustte de yazdım bi baka yaradı galiba sleepy
Bende napicami bilemedim molfix pisik yaptı buda sizdiriyo ne kullanıcaz bu bebelereValla görseniz şok olursunuz kaldı ki 2 numara hani 3-6 kg yaziyo . Kaka full sırtında bildiğiniz sırt ve üst üste oldu leş içinde çocuk kaldı neyse sildim filan ama yıkanması lazım o da ben tekim ve yapamam asla annemi bekleyecem mecbur bir daha bu bezi koymam altına ,soktaki bebeland bez bile tertemiz dolu dolu kaka çiş yapsa bile çıkarmadı.
papatyakokankadin merve
OFF aynenKızlar sleepy sırtına dek kakayi çıkardıüst üste taktım bebeland bile asla çıkarmamısti şok oldum
Bende sleepy kullanıyorum. Altına yaptığında çok bekletmeden değiştiriyorum ben, ama 2 kez çişini sızdırdı. Çok mu doldu farketmedim yoksa bez mi kaydı bilmiyorum daha yeni olduBende napicami bilemedim molfix pisik yaptı buda sizdiriyo ne kullanıcaz bu bebelere
Kesinlikle çıkarıyor üst üste çıkardım hemen taktım o arada üzerini degiseyim dedim yine kaka yaptı ve yine çıktıOFF aynen
Sleepy kızıma kullanmıştım bebekken iyiydi ama şimdi hiç beğenmiyorum kalitesini bozmuş Prima alıcam gece için gunduze de deneyeceğim başka markalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?