Ben ertesi gün hemen başladım raj diye bi marka aldım
Aynen 4 üzeri olmaz bencede. Benim kız çok bez tüketiyorHerkes 1 numara almayın vs demiş de çocuk 4 ün üzeri olursa bence 1 olmaz. Ben 1 ve 2 başka almam o zaman. Diğerlerine stok yaparım
Evet siyahı 54 rlye almıştımBu galiba, memnun musun?RAJ Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAJ Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yeğenimden biliyorum bende durmadan bez değiştiriyorduk yeni doğduğundaAynen 4 üzeri olmaz bencede. Benim kız çok bez tüketiyor
Bunu mu kullanıyorsunuz? Birkaç çeşidi var sankiE bebeğin baby me deterjanini kullanıyorum hiç leke kalmadı bı deneyin isterseniz.
Evet bunu kullanıyorumBunu mu kullanıyorsunuz? Birkaç çeşidi var sanki
Rose wger bedeninniyuyorsaBu galiba, memnun musun?RAJ Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAJ Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
6 kilo canımKaç kilo şu an?
Ben aldım. Henuz kullanmadım ama 2 sylık filan olsun hep kullanacsm.Bizimki kış bebeği
Kozmonot tulum alsam mı
Ne alsam, kaç aylık alsam sizce
Sling al yenidoğana kanguru uyumlu değil bence aparatlı filan olsa da. Evet astronotu var kızın şu an bi tık büyük ama 2. Aya doğru kullanmaya başlayacam.Bir de böyle tulum istiyorum rüzgarı filan geçirmesin bebeği atayım kanguruya gidelim direk çarşıya Pazar’amerve aldın mı sen böyle birşey ?
Sling hangi marka alayım ? bide senin sstronotu atar mısın fikir olsun bana daSling al yenidoğana kanguru uyumlu değil bence aparatlı filan olsa da. Evet astronotu var kızın şu an bi tık büyük ama 2. Aya doğru kullanmaya başlayacam.
merve ve kızlar allah aşkına bana bi kanguru konusunda yardım edin böyle her yöne bakan yenidoğana uyumlu rahat bel ağrıtmayan uygun fiyatlı tavsiye edin hayrınıza
Sevi bebenin bel destekli bi modeli var o bana pratik geldi. Kangurumsu bi şey.Sling hangi marka alayım ? bide senin sstronotu atar mısın fikir olsun bana da
Ne güzel çoğunuz bebeğinizi kucağınıza almışsınızBen de bir an önce almak istiyorum ama benimki çok tembel. Hareketleri bile az az. İlk andan beri başı aşağıda hiç değiştirmedi:)
Doğumda normal ya da sezeryanda epidural olduysanız bel ağrısı ile ilgili bir sorun yaşadınız mı? Bel fıtığım var. Karnım pek büyümedi ama daha 12. Haftdan beri bel fıtığım zorluyor2 farklı doktordan görüş aldım birisi kullanmayız epidural dedi diğeri hiç alakası yok bizim anestezi ekibimiz çok iyi hiç düşünmeye gerek yok dedi. Sizde nasıl oldu?
Maşallahben normal doğum yaptım, epidural da yapmadım,
yaptırıp yaptırmamak bu daha cok sizin acı eşiğinize bağlı.
doğumda tek sıkıntım ıkınmayı biraz geç çözmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?