- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.849
- 198
Ay canım benimSessiz melek canım. Manasına azcık rezene çayı ekle kendin bol bol rezene çayı iç bebeğin gazını alır sütünü artırır. Bizim gaz sorunumuz yoktu bizde de olmaya başladı gerçekten gaz hem bebek için hem anne için çok zor. Bebek kıvrandıkça içim acıyor resmen. Rabbim yardımcın olsun canım benim.
Mevsimin dediği gibi ilk zaman sarılık olmaması için 2 saatte birTeşekkürler bende 2 saatte bir veriyorum gece emin olmak istedim..Sağlıkla büyüsünler inşallah
Yaa canım benim rabbim yardımcın olsun çok zor gazlı bi bebek. Geçecek Bu günler. 6.Aya kadar bitecek inşallah bu gaz felan.Ay canım benimtamamdır sessiz melek bende diyorum nerelerdesin sesin cikmiyor .
Rezene de ,tohum kimyon da içiyorum valla ama bebeğe katmadim hiç mamaya . Senin yavrunun da inşallah daha uzamaz gaz sorunubizde revaçta 18 saatlik nöbetlerimiz var . Buarada bebeğime kolik bebek tanısı konuldu Dr.tarafindan.
Bitter arada yazmışsın ben görmemişim bunu kusura bakma okurken denk geldimsweetgirlcandy bebek arabasını bulabildin mi
Ya bir kez daha iyi ki almışım diyorum çok memnunumçok portatif extra bi aparata gerek duymadan aç kapa
İnşallah canım çok teşekkür ederimYaa canım benim rabbim yardımcın olsun çok zor gazlı bi bebek. Geçecek Bu günler. 6.Aya kadar bitecek inşallah bu gaz felan.
Merhabalar,
Ben henüz reflü yatağı almadım, tecrübeli-yeni anne olmuş anneler illa ki al diyor musunuz? Gerekli mi yoksa olmasada olur mu :)
Al bence. Ben almadım şimdi yatırirken formül uyduruyorum.Merhabalar,
Ben henüz reflü yatağı almadım, tecrübeli-yeni anne olmuş anneler illa ki al diyor musunuz? Gerekli mi yoksa olmasada olur mu :)
Benim ebeveyn banyosu var tek dus alıncak yer. Çöpü şu an orda.bi gaza gelip indirimle korbell bebek bezi çöp kovası aldım,
nolur pişman olmayayım o kcanın dırdırını çekemem
Benim ebeveyn banyosu var tek dus alıncak yer. Çöpü şu an orda.ek gıdada balkonu kullanırız direkt
Balkon yoksa iyi yapmışsın canım olmaz yani.ya evim küçük ve balkonum yok, mecburen o bezler içeride duracak
ilk oğlum da ev acayip pis kokardı , sürekli havalandır falan , hele ki o ek gıda zamanında
sanırsın evde bayatlanmış tavuk eti haşlanmış
o koku o cocuktan nasıl çıkıyor hiç anlamış değilim.
Bn çok memnun kaldım salona heryere taşıyorum bebekleMerhabalar,
Ben aldım iyiki almışım diyorum yatarken korkum olmuyor...Merhabalar,
Kızlar bebeğiniz ilk kilo tartımında kaç gram almıştı?
Benim kız kilo kaybetmemiş ama 6 günde 50 gr almış az buldu hemşire biraz kafaya taktım. Saatte 1 emzireceğim
Sağlık ocağına değilde 15 günlük olunca çocuk dr götür sağlık ocağı anlamıyor bnceKızlar bebeğiniz ilk kilo tartımında kaç gram almıştı?
Benim kız kilo kaybetmemiş ama 6 günde 50 gr almış az buldu hemşire biraz kafaya taktım. Saatte 1 emzireceğim
Sağlık ocağı çok moral bozuyor gerçektenSağlık ocağına değilde 15 günlük olunca çocuk dr götür sağlık ocağı anlamıyor bnce
Çocuk doktoruna da götürdüm dün olumsuz bir şey demedi. Perşembe günü sarılık için tekrar gideceğim çocuk doktoruna, söylerim böyle böyle diyeSağlık ocağına değilde 15 günlük olunca çocuk dr götür sağlık ocağı anlamıyor bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?