Bebeğimiz doğalı 67.gun

Seymasntrk01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
5
1
1
30
Merhaba kızım dogali 67.gun ve eşim hala salonda yatıyor ben de yatak odasında bu sıralarda kızım besiginde uyaniyo yanıma alıyorum. Eşim işi geregi gün boyu araba kullanabiliyor bu yüzden uyumak istiyor saat gece oniki dedin mi yatiyor ben ise gidiyorum araba kullanıyorum diyor ama benimle uyuması gerekmiyor mu artık bebeğimiz uyansa da onun da sorumluluğu değil mi salonda uyuduğu için sabah işe gidene kadar uyuyo işten geldiginde de yorgunum çalıştım diyor çok fazla ilgilenmiyor ben mi bencillik yapıyorum o mu ben de uykusuzum ama ben ilgileniyim sen biraz uyu demiyor

Merhaba kızım dogali 67.gun ve eşim hala salonda yatıyor ben de yatak odasında bu sıralarda kızım besiginde uyaniyo yanıma alıyorum. Eşim işi geregi gün boyu araba kullanabiliyor bu yüzden uyumak istiyor saat gece oniki dedin mi yatiyor ben ise gidiyorum araba kullanıyorum diyor ama benimle uyuması gerekmiyor mu artık bebeğimiz uyansa da onun da sorumluluğu değil mi salonda uyuduğu için sabah işe gidene kadar uyuyo işten geldiginde de yorgunum çalıştım diyor çok fazla ilgilenmiyor ben mi bencillik yapıyorum o mu ben de uykusuzum ama ben ilgileniyim sen biraz uyu demiyor
Eşiniz bencillik yapıyor siz değil

Eşiniz fazla bencil sürekli araba kullandığı bir işi varsa evet uykusunu alması önemli ama 12 de yatıyor demişsiniz en azından o saate kadar bebekle ilgilenmeli bu arada sizde kendinize vakit ayırabilir, bir kaç aat dinlenebilirsiniz

Evet bunları da ben yapıyorum sadece yemek yapmıyorum. Üç gündür de diyete başladı her gün evd bir iki saat sporunu da yapıyor yoruluyor yatiyor
kendinizden bu kadar taviz vermeyin lütfen spor yapmayıversin eşiniz bebeğiyle ilgilensin, ilgilenmeyeceği bebeği yapmayacaktı o zaman sizde bu işleri yapmayın herşeyi boş verin bebeğinizle ilgilenin, o uyuduğu zamanalarda kendinize vakit ayırın bakalım o zaman ne yapacak

Back