• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegiminde makat catlagi var:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Karakurukus

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
100
12
298
Gaziantep
selam arkadaslar,8 gunluk bebegimin makatinda catlak ve yaralar var,kabiz falan degil kakasinida cok sik yapiyo ama nasil oldu bilmiyorum,pisik falan da yok baska yerinde,sadece makat bolgesinde yaralar var,bepanten iyi gelirmi acaba,bebeginde boyle sorun yasayan oldumu?:18:

bephanten işini dr.a sorun hatta bebişi dr.a bi gösterin bişeyler yapmadan önce..malum bebişiniz hem çok küçük hem makat bölgeside emilim ve kana karışma çok daha hızlı normal cilde göre..bephanten fazla gelebilir bebişe..

bilmeden sürmeyin hiçbirşey.. en doğrusu dr a danışmanız... neden olmuş? sorusunu yanıtlasın... geçmiş olsun.

çatlak derken nasıl bişeyden bahsettiğini tam anlamadım ama benim bebeğim de aşağı yukarı okadarken tam bahsettiğin bölgede sanki yanıp su toplamış da patlamış gibi yaralar vardı. bize hastaneden çıkmadan önce bepanten önermişlerdi onu kullanıyodum o yüzden pişik için ama hiç bi işe yaramıyodu.sonra aile hekimimiz hametan diye bi krem yazdı. ondan beridir pişiğimiz yok çok şükür.

bizde de var canım doğumdan beri.
çocuk doktorları bepanten anestol ve sıcak su banyosu tavsiye ediyor.biz hepsini kullandık hiçbir işe yaramıyor.
şimdi çocuk cerrahına gittik.1 aylık bir krem tedavisi verdi.ve mutlaka bu gibi durumlarda çocuk cerrahına gitmemiz gerektiğini söyledi.o bepanteni falan da çöpe atın hiçbir işe yaramaz dedi.çinko balık yağı ve içerisinde çeşitli vitaminlerin bulunduğu bir pişik kremi verdi.sürüyoruz bakalım...
çok kötü bişey fissür.allah kimseye yaşatmasın.
siz de çocuk cerrahına gitmelisiniz.

Back