Çocuk Hastalıkları bebeğimin zayıflıgının nedeni süt alerjisi mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bety21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
1.282
1.371
133
Hatay
mrblar 5 aylık bir kızım var ama hala 6.500kg.3aydır gaitasında kana benzer bişeyler vardı ara ara. tahlilinde temiz yediğiniz biseyden olmustur kan degıl dedıler umursamadın bende.gelişmemeye başlayınca idrar, kan testi derken tekrar gaita testi yaptırdım sonucta:gizli kan ve lökosit4-5 çıktı doktor süt alerjisi olabılır 20 gun sut urunlerı yeme tekrar gel dedı
bebeginde süt alerjisi olan anneler bu durum zayıflıga ve gelişmemeye sebep oluyor mu?

benim kızımda süt alerjisi var tabiki herşeyini etkiliyor kaşıntı yapar
ishal yapar kızarıklık yapar emziriyorsan sende süt ürünleri yiyip içmiceksin

eğer süt alerjisi varsa zaman kaybetmeden diyete girmeniz ve katı bir diyet yapmanız lazım bebeğinle, emziriyorsan süt proteini içeren hiçbirşeyi tüketmemen lazım.
bağırsakta veya ciltte tepki verir, kakada kan önemsenmeyecek bişey değil, çocuk gastroya gitmediyseniz öncelikle oraya gidin, çocuk dr.larıyla çözüm bulmak zor.

çok tşkr ederim iki haftadır diyettetim abur cubur zaten yemiyorum pasta falan,süt ve ürünlerinide şimdilik bir düzelme yok çoklu gıda alerjısınden korkuyorum.arastıracagım soyledıgınız bolume gıtmeye calısacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…