- 6 Mart 2024
- 10.285
- 8.818
- 168
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Kızlar bebeğim doğduğunda burnunda ve alnında kücük beyaz sivilcemsi şeyler vardı.. Doktora sorduk, normal zamanla gecerler dedi. Gectiler çok sükür ama simdi de kaş bölgesinde egzama gibi deri dökğntüleri ver. Bu arada kafasında da var ama kafasındakilerin konak olduğunu düsünüyorum ben. Bu sizce egzama mı? Mustela-Stelatopia kullanıyorum yüzüne ama çok işe de yaramıyor açıkcası..
İkincisi yüzü çok kuru bebeğimin. Sürekli yukarıda bahsettiğim kremle nemlendirmeye calisiyorum ama hep aynı. Yanakları falan sert, dokununca falan kuruluğu hissediyorum. Napabilirim?
Üçüncüsü
Bebeğimin çenesinde sivilceler çıkıyor ergen gibi çünkü emerken çok terkiyorum. Bebeğim bildiğin yapılıyor memeye. Her emme öncesi memeyi siliyorum ve emme sonrası bebeğimin yüzünü ıslattığım pamukla siliyorum ama geceleri yapamıyorum. Çünkü bebeğim yüzüne bir seyler sürmemizden nefret ediyor ve ağlamaya başlıyor. Gece uykusu bölünmesin diye silmeden yatırıyorum öyle. Ve ağız çevresi ıslak oluyor hep. Pamukla siliyorum ama yine de sivilce oluyor
Napabilirim? 

İkincisi yüzü çok kuru bebeğimin. Sürekli yukarıda bahsettiğim kremle nemlendirmeye calisiyorum ama hep aynı. Yanakları falan sert, dokununca falan kuruluğu hissediyorum. Napabilirim?
Üçüncüsü