Çocuk Hastalıkları bebeğimin yüzünde sivilce var yardımmmmmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papatyaacelya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
32
1
16
Hatay
slm bayanlar bebeğim 40 günlük ve yüzünde küçücük seyler çıkmış nedir bilmem kırmızı ve küçük şeyler ilk doğduğunda bütün vucudunda vardı dr normal demişti vucudundan gitti şimdi yüzünde oldu sizce nedir bunlar bazıları sıcaktan oldu diyorlar.

Belki alerjisi olabilir benim bebegimdede çok olurdu şimdi 2 yaşında halada neye alerjisi var bilmiyorum ama artık düzeldi 1,5 yaşından sonra...

slm bayanlar bebeğim 40 günlük ve yüzünde küçücük seyler çıkmış nedir bilmem kırmızı ve küçük şeyler ilk doğduğunda bütün vucudunda vardı dr normal demişti vucudundan gitti şimdi yüzünde oldu sizce nedir bunlar bazıları sıcaktan oldu diyorlar.

isilik olabilir birde türk milleti olrak şapur şupur öptügümüz için çocuklarda oluo genelde geçer inşallahh kuzucugun yüzündekı kızarıklık :)))

önemli birşey olduğunu sanmıyorum. kendiliğinden, sebepsiz de olabilir. yediklerinizden sütünüzün içeriği değiştiği için de olabilir.
her gün yüzünü temiz nemli tülbent ile yavaşça silin. ter, kir kalmasın yüzünde.

öpmüyorum desem yalan olur:)) ama kimseye öptürmüyorum.alerjide olabilir sütten giden ama şükür azalma var yüzü yavaştan pürüzsüzleşiyor.

Back